روزنامه کائنات
2

سیاسی

۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ بهمن - شماره 4762

بهره‌برداری از ۲۷ میلیون دلار سرمایه‌گذاری صنعت پتروشیمی در سفر رییس جمهور به خوزستان

دولت نگاه عدالت محور به استانهای محروم دارد

 دکتر مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، چهارشنبه، در چهارمین سفر استانی دولت چهاردهم، به همراه جمعی از اعضای هیأت دولت به خوزستان سفر می‌کند. همزمان با سفر رئیس‌جمهور به خوزستان، تفاهمنامه سرمایه‌گذاری در چهار طرح اقتصادی در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی به ارزش ۶۰ میلیون دلار با اشتغال‌زایی مستقیم برای ۲۱۵ نفر منعقد خواهد شد.
در این سفر ۱۰ عضو هیأت دولت شامل وزرای نفت، نیرو، راه و شهرسازی، میراث فرهنگی، جهادکشاورزی، رفاه، بهداشت، رئیس سازمان محیط‌زیست، معاون امور توسعه روستایی و معاون امور زنان و خانواده، رئیس‌جمهور را همراهی خواهند کرد.
سفر استانی رئیس‌جمهور به همراه این تعداد از اعضای هیأت دولت تاکنون بی‌سابقه بوده و این موضوع نشان‌دهنده اهتمام ویژه دولت برای توسعه، عمران و آبادانی خوزستان است.
سخنگوی سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی با اشاره به اینکه همزمان با سفر رییس جمهور به خوزستان تفاهمنامه آغاز عملیات اجرایی چهار طرح پتروشیمی با سرمایه گذاری ۶۰ میلیون دلار منعقد می شود گفت: سه طرح سرمایه گذاری به ارزش ۲۷ میلیون دلار با اشتغالزایی مستقیم ۴۳۵ نفر در این سفر بهره برداری خواهد شد.
محسن ادیبی روز سه شنبه با اشاره به سیاست های دولت چهاردهم به منظور تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و کاهش خام‌فروشی محصولات مربوط به این صنعت اظهارکرد: طرح خالص سازی MEG، خالص سازی گلیسیرین و اتوکسیلات با سرمایه گذاری ۱۱ میلیون دلار در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی تکمیل شده است.
وی ادامه داد: این طرح با سرمایه گذاری پتروشیمی «پتروناد آسیا» آماده افتتاح است که به صورت مستقیم ۲۳۹ فرصت شغلی ایجاد و همچنین اشتغالزایی غیرمستقیم برای ۵۰۰ نفر را به همراه دارد.
رییس روابط عمومی سازمان منطقه وِیژه اقتصادی پتروشیمی ادامه داد: خالص سازی اتیلن اکساید طرح سرمایه گذاری پتروشیمی مارون است که با سرمایه گذاری ۱۳ میلیون دلاری تکمیل شده است.
ادیبی تصریح کرد: این سرمایه گذاری به صورت مستقیم ۶۶ فرصت شغلی ایجاد و زمینه اشتغالزایی ۱۳۷ نفر را نیز فراهم کرده است.
سخنگوی سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی با اشاره به سرمایه گذاری سه میلیون دلاری شرکت «اوجا تدبیر البرز» برای راه اندازی خط تولید نخ، پارچه و جامبوبگ اشاره کرد و افزود: بهره برداری از این طرح ضمن اشتغالزایی مستقیم برای ۱۳۰ نفر، ۴۰۰ فرصت شغلی غیر مستقیم را به دنبال دارد.
 مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان گفت: بیش از ۳۰ هزار میلیارد ریال طرح راهداری در سفر رئیس‌جمهور و وزیر راه و شهرسازی به استان به بهره‌برداری می‌رسد.
محمد جولانژاد در جمع خبرنگاران با اشاره به جزئیات بهره‌برداری از طرح‌های راهداری اظهار کرد: همزمان با سفر رئیس‌جمهور به خوزستان و با حضور وزیر راه و شهرسازی ۳۰ هزار و ۸۳۴ میلیارد ریال طرح راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان در نقاط مختلف استان به بهره‌برداری می‌رسند.
وی افزود: رونمایی از ۷۴ دستگاه ماشین‌آلات جدید راهداری با ۱۲ هزار و ۹۱۶ میلیارد ریال، بهسازی و روکش آسفالت ۱۱۰۰ کیلومتر راه با هشت هزار میلیارد ریال، احداث ۱۱۰ کیلومتر راه روستایی با ۲ هزارو ۷۵۰ میلیارد ریال، احداث و تعمیر ۱۴۰ دستگاه پل و ابنیه فنی با اعتبار ۲ هزار میلیارد ریال و تهیه و نصب حفاظ میانی در ۴۱ کیلومتر راه با یک هزار و ۶۴۰ میلیارد ریال ازجمله طرح‌های آماده بهره‌برداری این اداره کل است.
مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خوزستان گفت: همچنین در این سفر، طرح احداث روشنایی در ۵۱ کیلومتر از محورهای استان با یک هزار و ۵۳۰ میلیارد ریال، اصلاح و رفع ۲۱ نقطه پرحادثه با اعتبار یک هزارو ۵۰۰ میلیارد ریال، احداث مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی محور بهبهان - رامهرمز با ۳۰۰ میلیارد ریال و احداث ساختمان پاسگاه پلیس‌راه اهواز - سوسنگرد با اعتبار ۱۹۸ میلیارد ریال بهره‌برداری خواهد شد.
افتتاح و آغاز عملیات اجرایی چندین طرح با حضور وزیر جهادکشاورزی در خوزستان
غلامرضا نوری، وزیر جهادکشاورزی، در سفری ۲ روزه به استان خوزستان در هفته جاری به همراه رئیس‌جمهور علاوه بر افتتاح و کلنگ‌زنی چند طرح، از ظرفیت‌های کشاورزی در استان نیز بازدید می‌کند.
سرپرست سازمان جهادکشاورزی خوزستان اظهار کرد: سفر ۲ روزه وزیر جهادکشاورزی شامل چندین افتتاح طرح، آغاز عملیات اجرایی و بازدید از ظرفیت‌های بخش کشاورزی استان در شهرستان‌های اهواز، کرخه، شوش، اندیمشک و دزفول خواهد بود.
جواد سلطانی کاظمی با بیان اینکه روز چهارشنبه وزیر جهادکشاورزی همراه با رئیس‌جمهور با فعالان بخش کشاورزی دیدار خواهد کرد اضافه کرد: نوری قزلجه روز پنجشنبه نیز جهت بهره‌برداری و آغاز عملیات اجرایی طرح‌های کشاورزی به‌عنوان نماینده رئیس‌جمهور به شهرستان‌های کرخه و اندیمشک سفر خواهد کرد.
وی افزود: استان خوزستان به‌عنوان قطب تولید محصولات کشاورزی کشور با بیش از ۱۳۸ محصول زراعی و باغی رتبه اول تولید گندم، شکر، ذرت دانه‌ای، چغندرقند پاییزه، آبزی‌پروری، مبارزه بیولوژیک با عوامل زیان‌رسان محصولات کشاورزی، گل مریم و صادرات خرما را به‌خود اختصاص داده است.
سلطانی کاظمی تصریح کرد: این سفر می‌تواند فرصتی طلایی برای تقویت زیرساخت‌های کشاورزی استان و ارتقای کیفیت زندگی مردم باشد و امیدها را برای رونق بیشتر بخش کشاورزی در خوزستان افزایش دهد.
براساس این گزارش، ازجمله طرح‌هایی که قرار است در این سفر ۲ روزه به بهره‌برداری برسد می‌توان به طرح فرآوری و بسته‌بندی خرما، طرح تولید مرغ گوشتی، طرح پرورش گاومیش داشتی (تولید شیر و گوشت) و زنجیره تولید عسل اشاره کرد.
این طرح‌های در جهت تولید و اشتغال پایدار، تکمیل زنجیره‌های ارزش، و تامین نیاز استان و اصلاح موازنه‌های منفی مصرف بهره‌برداری می‌شوند.
معاون رئیس‌جمهور: دولت نگاهی عدالت‌محور به استان‌های کمترتوسعه‌یافته دارد
 عبدالکریم حسین‌زاده، معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور، دیروز در بدو ورود به خوزستان در محل فرودگاه بین‌المللی شهید سلیمانی اهواز در جمع خبرنگاران ضمن ابلاغ سلام رئیس‌جمهور به مردم خوزستان بیان کرد: برخی استان‌ها با ناترازی توسعه ازجمله سیستان و بلوچستان، خراسان شمالی و خوزستان و استان‌های کم‌برخوردارتر دیگر مورد نگاه عدالت‌محوری دولت هستند.
وی اظهار کرد: دولت تلاش دارد تا جایگاه استان‌های کمتربرخوردار را در نمودار توسعه‌یافتگی کشور بالاتر ببرد و موانع توسعه این مناطق را برطرف کند تا بتوانند به لحاظ برخورداری در شرایط بهتری قرار گیرند.
حسین‌زاده ادامه داد: اولویت‌های رئیس‌جمهور در تمام امور دولت، عدالت، انصاف و صداقت است و به مسئولان دولت نیز ابلاغ کردند که با مردم براساس این معیارها برخورد کنند.
معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت: در سفر استانی هیأت دولت به استان‌های مختلف نیز این اولویت‌ها لحاظ می‌شود زیرا نباید تعهد و قول به مردم فراموش شود و نگرانی ایجاد کند.
وی بیان کرد: سه موضوع اساسی محرومیت‌زدایی از مدارس، فضاهای ورزشی و خانه‌های بهداشت سراسر کشور در برنامه کاری دولت قرار دارد تا بتوان کمبودها را در این بخش‌ها برطرف کرد.
حسین‌زاده با اشاره به اینکه دولت به‌دنبال ایجاد اقتصاد پایدار و توانمندسازی مناطق محروم است، توضیح داد: به لحاظ نظری، اشتغال پایدار باعث ایجاد اقتصاد پایدار در کشور می‌شود. به همین دلیل، دولت برنامه‌های ویژه‌ای درخصوص فعال کردن واحدهای راکد و ایجاد اقتصاد پایدار در روستاها و مناطق محروم دارد و سرمایه‌گذاری‌های لازم را در این خصوص انجام خواهد داد.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه