همراهی مردم
یکی از مؤلفههای اصلی حل ناترازی گاز در کشور
معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران در نشست با مدیران شرکت گاز استان اصفهان، همراهی مردم را یکی از مؤلفههای اصلی حل ناترازی گاز در کشور دانست.
سعید توکلی در نشست با مدیران شرکت گاز استان اصفهان با ابراز خرسندی از حضور در جمع همکاران این شرکت، ضمن بیان این مطلب، اظهار داشت: این شرکت یکی از بهترین شرکتهای گاز استانی است که اقدامات خوبی در سطح استان انجام داده که امیدواریم تمام این اقدامات را بتوانیم به صورت دقیقتر، علمیتر و با استاندارد عرضهشده، به سایر استانها تعمیم دهیم.
توکلی افزود: یکی از نکات مهمی که امسال اتفاق افتاد، پویش دو درجه کمتر است که با حمایت رئیسجمهوری شروع شد و بیش از ۷۰۰ چهره سرشناس از صنوف مختلف به این پویش پیوستند.
به گفته توکلی، تأثیرگذاری این پویش در روزهای سرد پاییز که مصرف بالایی پیشبینی شده بود، نمود پیدا کرد و اثر قابل توجهی در کاهش مصرف گاز داشت.
معاون وزیر نفت در امور گاز افزود: در بحث ناترازی انرژی، دو مؤلفه وجود دارد که میتوان به افزایش تولید و بهرهوری انرژی در مصرف اشاره کرد.
وی ادامه داد: با همراهی همه مردم بخشی از ناترازی قابل حل بوده و مردم با مدیریت مصرف میتوانند شرکت ملی گاز ایران را یاری کنند.
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران از شکست رکورد تحویل گاز شیرین به خطوط سراسری نیز خبر داد و بیان داشت: از ۱۰ آذرماه تا ۲۶ دیماه، رکورد تحویل گاز ۶ مرتبه با توزیع ۸۷۶ میلیون مترمکعب شکسته شد و بهرغم اعمال تحریمها، تاکنون هیچگونه قطع گاز خانگی در کشور صورت نپذیرفته و این نشان از مجاهدت کارکنان صنعت گاز کشور دارد.
وی به ایجاد امیدآفرینی در بین مردم و آحاد جامعه تاکید کرد و اظهار داشت: با اتحاد و همدلی، میتوان به اهداف عالیه سازمان دست یافت.
توکلی در پایان، خاطرنشان ساخت: در حال حاضر، همه ارکان حاکمیت پذیرفتهاند که ناترازیها موضوعی نیست که فقط مربوط به امروز یا دیروز باشد، بلکه این مهم ریشه در سالهای گذشته دارد؛ بنابراین برای بهبود وضعیت منابع گاز کشور، باید بر این مهم، تمرکز و سپس برنامهریزی کرد.
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور مطرح کرد
ساخت ۶ آبشیرینکن در هرمزگان تا پایان سال
مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در جریان سفر به استان هرمزگان با اعلام اینکه شش سامانه آبشیرینکن در استان هرمزگان در دست ساخت است که تا پایان امسال به بهرهبرداری میرسند، گفت: هزینه تامین آب شرب و بهداشت از طریق سامانههای آبشیرینکن بسیار بالاست و با توجه به مفاد قانون برنامه هفتم توسعه کشور اساسا نباید این آب برای مصارفی مانند آبیاری فضای سبز استفاده شود.
هاشم امینی که برای بازدید و بررسی آخرین وضعیت منابع آبی و پروژههای آب و فاضلاب به استان هرمزگان سفر کرده بود اظهار داشت: مجموع ظرفیت آبشیرینکنهای در حال ساخت در هرمزگان ۲۰ هزار و ۳۰۰ مترمکعب در شبانهروز است.
وی با بیان اینکه وزارت نیرو و شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در دو سال اخیر، وضعیت منابع و روند تامین آب شرب هرمزگان را به صورت ویژه رصد میکند، افزود: در شرایط کمآبی هرمزگان بهویژه شهر بندرعباس که در نتیجه بروز پدیده تغییر اقلیم و کاهش چشمگیر بارشها رخ داده است، ضمن پایش مستمر وضعیت آبی استان، برنامههایی برای رفع تنش آبی هرمزگان تدوین و اجرایی شده است تا هیچ گونه نگرانی بابت تامین آب شرب و بهداشت شهروندان وجود نداشته باشد.