معاون وزیر نفت در بازدید از پروژههای گازرسانی عنوان کرد:
توسعه پایدار در سیستان و بلوچستان
با تکیه بر منابع گازی
مهتاب ذورقی- سیستان و بلوچستان- چابهار یکی از بهترین نقاط برای استقرار صنعت فولاد به دلیل دسترسی به آبهای آزاد و شرایط جوی مناسب است؛ از این رو مطمئناً میتواند کمک مؤثری برای چرخه اقتصادی کشور باشد.
سعید توکلی، معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران در بازدید از پروژههای گازرسانی استان سیستان و بلوچستان در شهر چابهار اظهار داشت: دسترسی به آبهای آزاد، این امکان را فراهم میکند تا از ابتدا تا انتهای این زنجیره کاملاً در اختیار بوده و فرصت خوبی برای صادرات بوجود آید؛ ضمن اینکه این مهم موجب میشود تا ما سریعتر و بهتر بتوانیم گازطبیعی را به ارزش افزوده تبدیل کنیم.
وی ادامه داد: در این سفر، که بهمنظور برگزاری جلسات ریاستجمهوری درخصوص توسعه صنعتی استان، به ویژه در محور چابهار و سواحل مکران انجام شد، فرصت مناسبی برای بررسی اقدامات گازرسانی در این استان فراهم گردید.
توکلی با تشکر از زحمات همکاران شرکت گاز استان سیستان و بلوچستان و نیز استانهای معین خراسان رضوی، خراسان جنوبی، فارس، یزد و نیز همکاران شرکت مهندسی و توسعه، تصریح کرد: میتوانم با اطمینان بگویم که پیشرفتهای قابل توجهی در این زمینه بهویژه در رفع چالشهای مربوط به اخذ مجوزها با همت همکاران حاصل شده است. معاون وزیر نفت در امور گاز با بیان اینکه بقیه بخشها نیز در ارتباط با نگین پتروشیمیها و نگین مکران پیشرفت بسیار خوبی داشتند، گفت: در بحث کنارک، به یاری خدا تا کمتر از یک ماه دیگر، خط انتقالی که توسط همکاران شرکت مهندسی و توسعه در حال اجراست و نیز ایستگاههای CGS آن، گازدار میشوند. وی از پیشرفت ۸۰ تا ۸۲ درصدی گازرسانی به چابهار و ۴۰ تا ۴۲ درصدی به شهر کنارک، ابراز رضایت کرد و گفت: سرعت اجرای این طرح ها جای تقدیر و قدردانی دارد.؛ ضمن آنکه به محض گازدار شدن خط، امکان گازدار کردن انشعابات نیز وجود دارد. توکلی تأکید کرد که با اتمام این پروژهها، جمعیت بیشتری از استان سیستان و بلوچستان به نعمت گاز طبیعی دسترسی خواهند داشت.
به گفته توکلی، در مجموع، ۲۴ درصد جمعیت استان سیستان و بلوچستان از نعمت گاز برخوردار هستند، این در حالی است که باید همه تلاش کنیم تا این استان در کمترین زمان ممکن به دسترسی حداکثری متناسب با قوانین و مقررات و استانداردهای گازطبیعی برسد. مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران درادامه، افزود: پروژه اتصال جنوب شرقی به شمال شرقی نیز از دوراهی دشتک به سمت نهبندان اجرا شده و امیدواریم فاز دوم آن از نهبندان به سربیشه در خراسان جنوبی که در دستور کار شرکت مهندسی و توسعه است نیز عملیاتی شود و با تکمیل این پروژهها، دسترسی به گازطبیعی در این استان به حداکثر رسیده و پایداری شبکه بیشتر شود.
توکلی در بخش پایانی سخنان خود، یکی از نکات مثبت در شرکت ملی گاز ایران را تصمیمات ستاد درخصوص نیاز به همکاری بین استانها برای اجرای پروژهها و کمک به یکدیگر عنوان و تأکید کرد: هدف این همکاریها، تأمین گاز در جنوب شرقیترین نقطه کشور است، جایی که پتانسیل و فرصتهای زیادی برای توسعه وجود دارد. با توجه به این شرایط، گاز میتواند به عنوان یک منبع مهم برای رشد اقتصادی و صنعتی در این منطقه مطرح شود.
شهردار بوشهر خبر داد:
پارک ٣ هکتاری محلات تنگک در مسیر پیشرفت
بوشهر-رضا حیدری: شهردار بندر بوشهر از پیشرفت عملیات احداث پارک ٣ هکتاری واقع در جنوب ورزشگاه شهید مهدوی خبر داد و افزود: این پروژه با هدف ارتقای کیفیت زندگی شهروندان و توسعه زیرساختهای شهری در حال اجراست.
حسین حیدری در جریان بازدید از این پروژه، گفت: «پارک ٣ هکتاری محلات تنگک، با کاربریهای متنوعی از جمله فضای سبز، زمینهای ورزشی، مسیرهای پیادهروی، سرویسهای بهداشتی و اتاق نگهبانی طراحی شده است. در فاز نخست این طرح، سه هکتار از این مجموعه اجرا خواهد شد که تاکنون بیش از ۱۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.»
وی خاطرنشان کرد: «این پروژه با هدف گسترش فضای سبز، بهبود سیمای شهری و ارتقای مبلمان شهری در محلات جنوبی شهر طراحی شده است. با تکمیل این پارک استاندارد، ضمن پاسخگویی به نیازهای تفریحی و ورزشی شهروندان محلات جنوبی بهویژه تنگکها، شاهد افزایش رضایتمندی عمومی خواهیم بود.»
شهردار بندر بوشهر همچنین بر اهمیت نظارت مستمر بر اجرای دقیق و کیفی این پروژه تاکید کرد و ابراز امیدواری کرد که با همکاری مدیریت منطقه دو و سایر بخشهای مرتبط، این پارک در زمان مقرر به بهرهبرداری برسد.
شرکت ۲ هزار یزدی در طرح ملی گامیران
رئیس هیات ورزشهای همگانی استان یزد با اشاره به طرح گامیران( گامی در جهت سلامت ایرانیان ) گفت: نرمافزار این طرح ملی در راستای تشویق خانوادهها به یک ساعت پیادهروی راه اندازی شده است.
امیر عظیم صحت مند در مراسم رونمایی از این طرح در جمع خبرنگاران افزود: طرح یاد شده با هدف توسعه فعالیت بدنی و ترویج فرهنگ پیادهروی اجرا می شود و مشوق خوبی برای تمام خانوادهها جهت پیادهروی روزانه حداقل یک ساعت در روز در نظر گرفته شده است. وی اظهار کرد: این ین نرم افزار با شعار گامی در جهت سلامت عمومی ایرانیان و به منظور توسعه فعالیت بدنی و کاهش کم تحرکی طراحی شده است صحت مند گفت : ، امید میرود با توسعه نرمافزار گامیران شاهد حضور گسترده مردم در یک فعالیت بدنی که منجر به شادابی و نشاط جامعه میشود باشیم. وی در ادامه با بیان اینکه سه طرح ملی و کشوری در حوزه ورزشهای همگانی در استان یزد در حال اجرا است گفت: در این حوزه بیش از ۱۰ جشنواره ورزشی در استان یزد درحال اجرا است. صحتمند با بیان اینکه میزبانی از لیگ مینی فوتبال و طرح ورزش و مردم با هدف ساماندهی ورزشهای عصرگاهی و صبحگاهی از دیگر برنامههای ورزشهای همگانی دراستان است اضافه کرد: تاکنون بیش از ۳۰۰ نفر مربی برای ورزش روزانه در استان آموزش دیدند. نائب رئیس هیات ورزشهای همگانی استان یزد هم در این مراسم با بیان اینکه طرح گامیران از ۲۰ آبانماه در استان آغاز شده است گفت:طرح گامیران با هدف ارتقای سلامت جسم و روح جامعه و تقویت چابکی شهروندان با شعار صبح با نشاط ، عصر مفرح با ورزش در استان اجرا می شود . مهدیه رضایی افزود: علاقه مندان میتوانند با ورود به برنامه گامیران و ثبت اطلاعات فردی روزانه گامهای خود را ثبت کنند و در طرحهای مشوق این برنامه شرکت داشته باشند. وی با بیان اینکه تا کنون ۲ هزار نفردر این طرح ثبت نام کردند خاطر نشان کرد: تاکنون شهروندان مهریزی بیشترین گامها را در گامیران ثبت کردهاند و بهاباد و اشکذر کمترین استقبال را از این طرح داشتند.
وی اضافه کرد: برای این طرح به صورت روزانه ، هفنگی و ماهانه جوایزی نیز در نظر گرفته شده است.
مدیرکل غله و خدمات مازندران مطرح کرد:
ضرورت ساخت مخازن روغن خام
در محوطه سیلوی نکا
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران بر اهمیت سیلوی مرکزی نکا در تامین و واردات گندم از طریق خطوط ریلی و اختلاط و کیفی سازی گندم های ارسالی به کارخانجات تاکید کرد.
عباسعلی وفائی نژاد در دیدار با فرماندار نکا، بر اهمیت بالای برخورداری این سیلو از امکانات ریلی را مورد تاکید قرار داد.
وی با اشاره به تامین ۸۰ درصد از گندم مورد نیاز استان از طریق واردات محصولات تولیدی استانهای دیگر و همچنین کشورهای همسایه، اظهار کرد: بهبود و ارتقای فرآیندهای ذخیره سازی و اختلاط گندمها به منظور پایداری در تامین گندم استان و حفظ و ارتقای کیفیت آرد تولیدی همواره در دستور کار قرار دارد.
در این دیدارهمچنین در خصوص ایجاد مخازن روغن خام در محوطه سیلو و اجرای طرح جدید برای مدیریت خاک گندم سیلو و آثار زیستمحیطی آن و همچنین لزوم توجه به ساخت و سازهای حریم سیلو و حفظ امنیت آن مورد بحث و بررسی قرار گرفت. فرماندار نکا نیز با استقبال از اجرای این طرحها، ایجاد مخازن روغن خام خوراکی در استان مازندران را یک ضرورت دانست که نیازمند توجه و پیگیری ویژه برای احداث آن است. داوودی همچنین ساخت و سازهای حریم سیلو را بسیار با اهمیت دانست و بیان کرد: ساخت و سازهای حریم سیلو باید مورد توجه جدی قرار گیرد تا ضمن حفظ امنیت این نقطه استراتژیک، خللی در اداره امورات آن اتفاق نیفتد.