روزنامه کائنات
2

سیاست

۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۹ دي - شماره 4754

اصولگرایان و تحقق وفاق

 `فعالان سیاسی اصولگرا با تاکید بر ضرورت ایجاد وفاق همه سلایق و احزاب با یکدیگر و همبستگی و انسجام مردم و حاکمیت، کمک به دولت در شرایط کنونی را یک وظیفه شرعی و قانونی دانسته و خواستار تعامل و همکاری هرچه بیشتر دولت و مجلس برای رفع مشکلات و بحران های کشور شدند.
حسین کنعانی‌مقدم درباره ضرورت وفاق در شرایط کنونی کشور،گفت: در دیداری که با رئیس جمهور داشتم این موضوع مهم و محوری را مطرح و شاخصه های مهم را برای تحقق وفاق ملی بیان کردم که مورد استقبال قرار گرفت.
وی با بیان اینکه وفاق ملی باید در جامعه تبیین شود، افزود: وفاق به معنای تقسیم قدرت بین جناح‌های مختلف سیاسی نیست، وفاق یعنی همبستگی و انسجام ملت با حاکمیت و ما نباید این دوگانگی و شکاف را داشته باشیم.
نایب رئیس خانه احزاب بیان کرد: رهبر معظم انقلاب بارها تاکید کرده‌اند که اجازه ندهیم جامعه ما دچار دوقطبی شود و نظام و مردم را جدای از یکدیگر بدانیم؛ مردم و نظام را باید یکپارچه ببینیم و این مصداق اصلی وفاق است، که به نظر می‌رسد در شرایط کنونی کشور تحقق این امر بسیار ضرورت دارد.
کنعانی‌مقدم خاطرنشان کرد: بدون چنین همبستگی بین ملت و حاکمیت ما نمی‌توانیم طرح‌های سیاسی، اقتصادی و اجتماعی‌مان را دنبال کنیم. رئیس جمهور با نگاهی مثبت به موضوع وفاق ملی ورود پیدا کرده اند و همه ما نیز باید حتما از ایشان حمایت کنیم.
وی ادامه داد: آقای پزشکیان پس از انتخاب از سوی مردم و دریافت حکم تنفیذ از رهبری معظم، رئیس جمهور همه مردم ایران هستند و ما باید به عنوان احزاب و فعالان سیاسی و اجتماعی، حمایت از دولت و کمک در جهت اجرای برنامه ها و تحقق اهداف رئیس اجرایی کشور را وظیفه شرعی، قانونی، سیاسی و اخلاقی خودمان بدانیم.
نایب رئیس خانه احزاب درباره مطرح شدن موضوع زودهنگام استیضاح برخی از وزیران اقتصادی دولت از فضای رسانه ای و اظهارات برخی از نمایندگان مجلس، گفت: من مخالف مطرح شدن بحث استیضاح‌ وزرا در شرایط فعلی هستم زیرا هنوز زمان زیادی از استقرار دولت نگذشته و وزیران به طور کامل مجموعه مدیریتی خود را برقرار نکرده‌اند، قوه مقننه باید به تحقق برنامه‌های دولت کمک کند یعنی نباید ابزار نظارتی برای تسویه حساب سیاسی باشد بلکه ابزار نظارتی باید برای بهتر شدن اوضاع و اصلاح مشکلات باشد.
کنعانی‌مقدم بیان کرد: به نظر من موضوع ناترازی‌ها باید با اقدامات کارشناسی و بهبود وضعیت ساختاری حل شود در غیر این صورت با تعویض یک وزیر هیچ چیزی تغییر نمی‌کند، همه احزاب اعم از موافق، مخالف و از جناح‌های مختلف باید سعی کنیم همانطور که مقام معظم رهبری تاکید دارند، نظام را تقویت کنیم زیرا این یک تکلیف شرعی برای همه است.
مهدی اقراریان دبیرکل حزب نسل نو نیز اظهار کرد: ایامی که در آن به سر می‌بریم سالگرد شهادت سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی است. شهید سلیمانی تعبیری دارند که می‌فرمایند ما باید از دل تهدیدها فرصت ایجاد کنیم.
وی افزود: متاسفانه ما امروز شاهد برخی رفتارها و اقدامات هستیم که بیش از اینکه ایجاد فرصت از دل تهدید باشند ایجاد تهدید از دل فرصت هستند فرصتی که امروز در کشور وجود دارد فرصت همدلی و همکاری برای ایران است و ما باید از این فرصت نهایت استفاده مطلوب را داشته باشیم.
عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه ممکن است برخی اختلافات و تفاوت‌هایی در دیدگاه ها و نظرات وجود داشته باشد اما این تفاوت‌ها طبیعی است، عنوان کرد: شما در دل یک خانه و خانواده هم این تفاوت‌ها را مشاهده می‌کنید اما مفهوم خانواده و خانه است که باعث می‌شود ما با یکدیگر گفت وگو کنیم.
اقراریان ادامه داد: به اعتقاد من ایران خانه همه ایرانیان است چه آنهایی که در داخل کشور زندگی می‌کنند و چه آنهایی که خارج از کشور هستند و برای آبادانی این خانه ما نیاز به همدلی و همکاری داریم.
وی کمک به دولت در شرایط کنونی کشور را یک ضرورت اجتناب ناپذیر خواند و تصریح کرد: در حال حاضر کشور با بحران ها و مشکلات واقعی و جدی مواجه است و حل این مشکلات صرفاً با شعار محقق نمی‌شود و نیازمند اقدامات عملی و همکاری و انسجام ملی است.
دبیرکل حزب نسل نو با بیان اینکه، مهم است که بپذیریم در کشور اشکال داریم، گفت: ما باید بپذیریم که بعضی از شیوه‌ها و روش‌های‌مان برای اداره کشور در دوره‌های گذشته اشتباه بوده است. امیدوارم دهه پنجم انقلاب فرصتی باشد برای اینکه همه ایرانیان با سلایق مختلف در عرصه بازسازی و نوسازی کشور و رفع مشکلات و موانع مشارکت داشته باشند.
اقراریان درباره مطرح شدن موضوع استیضاح زودهنگام برخی از وزیران دولت چهاردهم با گذشته تنها چهار ماه از آغاز فعالیت رسمی هیات دولت، از سوی برخی نمایندگان مجلس، اظهار کرد: استیضاح وزرا در شرایط کنونی کشور اقدامی اشتباه است. مجلس در یک مفاهمه و گفت وگو در جلسات دقیق کارشناسی و در یک رفت و برگشت با دولت باید تلاش کند تا چالش‌ها و مشکلات خود را حل کند. وی با بیان اینکه من فضای گفت وگو را میان دولت و مجلس باز می‌بینم و معتقدم انسدادی میان مجلس و دولت وجود ندارد، گفت: ما باید زمانی در عرصه سیاسی به سمت استیضاح حرکت کنیم که یک انسداد در حوزه گفت وگو وجود داشته باشد.
نماینده مردم در شورای اسلامی شهر تهران عنوان کرد: امروز برای عبور از بحران، مشکلات و چالش‌های موجود در کشور بیش از اینکه نیاز به استیضاح داشته باشد به کمک و همدلی و همراهی نیاز دارد. مجتبی اکبری دبیرکل جامعه دانش‌آموختگان دانشگاه آزاد نیز درباره ضرورت وفاق گفت: یکی از ویژگی های اصلی وفاق، ایجاد همدلی و پیوستگی است، ما نمی‌توانیم بگوییم با یک جریان وفاق داریم و با جریان دیگری وفاق نداریم. وی افزود: ما نباید سراغ وفاق‌های گزینشی برویم وفاق باید همه جانبه باشد و همه سلایق در آن قرار بگیرند و از خود تسامح نشان دهند، همه سلایق باید برای کارکردن در کشور برنامه داشته باشند. دبیرکل جامعه دانش‌آموختگان دانشگاه آزاد با بیان اینکه در وفاق نیاز نیست حتما کار اجرایی انجام شود، تصریح کرد: در وفاق می‌تواند اتاق‌های فکر و هم اندیشی تشکیل شود و ایده و نظری که از اتاق فکر بیرون می آید به سمت اجرایی‌شدن از سوی مدیران اجرایی برود. اکبری، «وفاق» را در شرایط کنونی کشور و با توجه به وضعیت منطقه تاثیرگذار و ضروری خواند و البته شکل‌گیری وفاق را منوط به حضور همه سلایق، تشکل‌ها و همه افرادی که صاحبنظر و گفتمان سیاسی و گفتمان تشکیلاتی و اجتماعی دانست.
وی درباره مطرح شدن موضوع استیضاح زودهنگام برخی از وزیران اقتصادی دولت چهاردهم، گفت: من فکر می‌کنم مردم مهمترین دماسنج و مهمترین روش اندازه‌گیری هستند.
دبیرکل جامعه دانش‌آموختگان دانشگاه آزاد عنوان کرد: اگر فکر می‌کنید فشار بر مردم همچنان درحال افزایش است و استیضاح سبب کمک به مردم و کاهش مشکلات آنها خواهد شد از این منظر خوب است اما اگر با اهداف دیگری انجام شود، نتیجه ای به همراه نخواهد داشت.
اکبری ادامه داد: اما اگر فکر می‌کنید در شرایط کنونی کشور استیضاح منجر به افزایش دوباره مشکلات مردم می‌شود قطعاً به صلاح کشور نخواهد بود و البته نظر حضرت آقا هم در این زمینه بسیار مهم است و حتما باید مورد توجه قرار گیرد.


رئیس سازمان انرژی اتمی:
جو سنگینی علیه انرژی اتمی ایران وجود دارد
 رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: جو سنگینی که علیه انرژی اتمی ایران است حقایقی در درون خود دارد که منتشر نمی‌شود. در ۵۰ سال گذشته به عنوان ایران و نه جمهوری اسلامی به خاطر پتانسیل کشور نیاز داشتیم وارد حوزه‌های هسته‌ای شویم.
محمد اسلامی در هفتمین کنفرانس ایمنی و سنجش پرتوهای یونساز و غیریونساز که در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، با گرامیداشت یاد و خاطره شهید احمدی روشن و شهید علیمحمدی اظهار کرد: نکته مهم این است که با توجه به پنجاه سالگی تاسیس سازمان انرژی اتمی و چهل و نهمین سال حفاظت در برابر اشعه و مرکز نظام ایمنی هسته‌ای، باید گفت هنوز راه نرفته زیاد داریم. تهاجم و جو سنگین و رعب‌آوری که علیه انرژی اتمی ایران است، حقایقی در درون خود دارد که منتشر نمی‌شود اما القائاتی درباره برنامه هسته‌ای ایران به طور فریب‌کارانه مطرح می‌شود که باعث می‌شود این جو ایجاد شود که باید مقابل برنامه هسته‌ای ایران ایستاد.
وی با اشاره به قانون ۱، ۲، ۳ کنگره آمریکا اظهار کرد: این قانون به صراحت می‌گوید که  هر کس در دنیا خواست روی سه بخش غنی‌سازی، بازفرآوری و آب سنگین کار کند باید از آمریکا اجازه بگیرد و آنها تعیین می‌کنند چه باشد. ما در پنجاه سال گذشته به عنوان ایران و نه جمهوری اسلامی همیشه به خاطر پتانسیل کشور نیاز داشتیم وارد این حوزه‌های هسته‌ای شویم.
اسلامی اظهار کرد: فشار سهمگینی قبل از انقلاب هم داشتند که ایران وارد عرصه چرخه سوخت نشود. چون اگر وارد عرصه سوخت و راکتور نشوید نمی‌توانید ادعا کنید که هسته‌ای شدید.
فرانسه 76 درصد برق خود را با سرمایه‌گذاری ایران تامین کرده است!
وی ادامه داد: برای اینکه ایران وارد این حوزه‌ها نشود گفتند یک شرکت تاسیس می‌کنیم و شما در آن سهیم شوید لذا ایران قبل از انقلاب یک میلیارد دلار در یک شرکت فرانسوی سرمایه‌گذاری کرد، اما بعد از مدتی دبه می‌کنند و می‌گویند شما غیراروپایی هستید و این شرکت اروپایی است و نمی توانیم شما را در این شرکت بپذیریم ولی پول را می‌گیرند. تمام ثروت بزرگ هسته‌ای فرانسه که الان ۷۶ درصد برق کشورش را از هسته‌ای تامین می‌کند وابسته به این سرمایه‌گذاری ایران است. بنابراین شرکت دیگری را تاسیس می‌کنند و ایران را در آن شرکت سهیم می‌کنند که آن شرکت هنوز هم وجود دارد و ما با این تمهیدات و ادبیات آنها از آن محروم ماندیم.
رئیس سازمان انرژی اتمی با اشاره به اینکه بعد از انقلاب القا کردند که انرژی هسته‌ای بلندپروازانه بوده است و هسته‌ای را متوقف کنیم، گفت: اخیرا برخی مستندات و مصوبات گذشته را مرور می‌کردم و دیدم مصوب شده است که حتی اراضی و تاسیساتی که برای احداث نیروگاه‌های اتمی در بوشهر و خوزستان بوده را به آموزش و پرورش بدهند و زمین‌ها را کشاورزی کنند تا دیگر کار اتمی‌ نکنیم؛ این بیانگر مظلومیت هسته‌ای از سوی خودمان است و از آن طرف هم ظلم و زورگویی خارجی‌ها و اتهامات آنها را شاهد هستیم که می‌گویند ایران دنبال بمب است!
ایران اهداف خود را با قوت پیش می‌برد
اسلامی با اشاره به بیش از ۲۵ سال مذاکرات هسته‌ای، ادامه داد: همه دولت‌ها در ایران با هر ایدئولوژی و مشی سیاسی که داشتند مذاکره کردند و حاصل آن برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ شد. این سال‌ها مذاکره برای این بود که موارد اتهامی را خاتمه دهند، تحریم‌ها برداشته شود، ایران برای یک دوره معین محدودیت هسته‌ای ایجاد کند و پرونده بسته شود، اما این را هم تحمل نکردند و با فشار سهمگین صهیونیستی و جریانات معاند، ترامپ از برجام خارج شد و بایدن آمد که به برجام برگردد اما گفتند چند مکان که قبلا بازرسی و بسته شده را دوباره بازرسی کنیم و همان، بهانه‌ای برای فشارهای بیشتر شد.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه