تاکید فرماندارساوجبلاغ به
برخورد با ساخت وسازهای غیرمجاز
ساوجبلاغ – سیروس رنجبرکهن: جلسه پیشگیری و مقابله با ساخت وسازهای غیرمجازشهر مهستان به ریاست دکتر البرزی فرماندار شهرستان ساوجبلاغ و با حضور معاون هماهنگی امورعمرانی ، شهردار واعضای شورای اسلامی شهر مهستان و جمعی از مدیران و کارشناسان دستگاههای عضو این ستاد در سالن جلسات شهرداری مهستان برگزار شد.
فرماندارشهرستان ساوجبلاغ درابتدای این جلسه با بیان اینکه سیاست اصلی ما در مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز، پیشگیری و برخورد در ابتدای کار است گفت: جهاد کشاورزی استان البرز در راستای پیشگیری و مقابله با ساخت وسازهای غیرمجاز در شهرستان ساوجبلاغ از طریق تأمین نیرو و اختصاص بخشی از هزینه ها می تواند تاثیرگذاری زیادی داشته باشد. علی گلرخی شهردار مهستان نیز طی سخنانی با اشاره به اینکه تخریب ساختمان یا سازه راه حل مقابله نیست، اظهارداشت: درخصوص ساخت و سازهای غیرمجاز ابتدا باید تخلفات را در اسرع وقت شناسایی کرد تا در ادامه از پیشرفت آن جلوگیری به عمل آید. شهردار مهستان تاکید کرد: همه مسئولان و دست اندرکاران ذیربط باید با رویکرد پیشگیرانه و برابر ضوابط قانونی به وظیفه خود در جلوگیری از ساخت و سازهای غیرمجاز عمل و از هرگونه اقدام غیر قانونی در این زمینه خودداری کنند. در ادامه این نشست مهندس بابک پورخداداد رئیس شورای اسلامی شهر مهستان با تاکید بر اینکه در موضوع مقابله با ساختوسازهای غیرمجاز هیچ عذری پذیرفتنی نیست، گفت: نظارت و کنترل از مبنا و ابتدای عملیات ساخت بنا باید اعمال و انجام گیرد تا در مسیر اجرا مدیران اجرایی و نظارتی با مشکل مواجه نشده و نیز شخص سازنده متضرر نخواهد شد . در پایان پس از ارائه پیشنهادات و تبادل نظر حاضرین مقرر شد نسبت به تشدید گشت های کنترلی به خصوص در ایام تعطیل اقدام لازم انجام شود و گزارش اقدامات پیشگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز به صورت مستمر و ماهانه مورد بررسی قرار گیرد ، همچنین ارائه نتایج بررسی دقیق حوزه استحفاظی شهرداری مهستان به ستاد پیشگیری از ساخت و ساز غیر مجاز دیگر مصوبه این جلسه بود.
دبیر کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایهگذاری استان یزد:
پایین تر بودن نرخ بیکاری استان یزد از میانگین کشوری
دبیر کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایهگذاری استان یزد در پنجمین نشست این کارگروه که با محوریت بررسی و تشریح آخرین وضعیت بیکاری و اشتغال استان گفت: براساس اخرین آمار اعلام شده از سوی مرکز آمار ایران در تابستان 1403، نرخ بیکاری مردان استان 3.6 درصد، نرخ بیکاری زنان 15.1 درصد و و نرخ بیکاری کل استان 6.3 درصد و پایینتر از میانگین کشوری است.
مجید دهقانی زاده با اشاره به شاخصهای کلان اقتصادی، رشد اقتصادی و تک رقمی شدن تورم را از اهداف برنامه هفتم پیشرفت کشور عنوان کرد و افزود : نرخ مشارکت اقتصادی استان درتابستان 1403، 43 درصد بوده و در مردان این نرخ پایینتر از میانگین کشوری است. وی با بیان اینکه تمرکز تیم مدیریتی استان یزد بر ایجاد اشتغال برای دانشآموختگان و بانوان است، گفت: مدل عملیاتی اشتغال دانشآموختگان استان از سوی سازمان مدیریت و برنامهریزی یزد در حال تدوین است و برای اشتغال بانوان نیز طرح پژوهشی با عنوان شناسایی فرصتهای آینده شغلی بانوان مبتنی بر پایداری خانواده تعریف شده است.
دبیر کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایهگذاری استان با اشاره به سهم اشتغال هر بخش استان در تابستان 1403، سهم صنعت و معدن را 50.2، سهم خدمات را 42.3 درصد و سهم بخش کشاورزی را 7.5 درصد اعلام کرد و اظهار داشت : باید به ایجاد اشتغال در بخش خدمات توجه ویژهای داشته باشیم که این مهم نیاز به تغییر ریل از اقتصاد منبع محور به اقتصاد مبتنی بر علم و دانش و صدور خدمات برتر، توسعه فعالیتهای مزیتدار اقلیم، کم آبخواه، پاک و با ارزش افزوده بالا در استان هستیم.
دهقانیزاده با توجه به تحلیل آمارهای بیمهشدگان اجباری تامین اجتماعی در استان، گفت: جمعیت شاغل بیمه شده استان یزد در شش ماهه اول سال 1403 نسبت به سال گذشته، 15128 نفر رشد داشته که از میزان 11971 نفر به جمعیت مردان شاغل و 3157 نفر به جمعیت زنان شاغل افزوده شده است.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان در پایان به 918 پروژه با پیشرفت فیزیکی بیش از 60 درصد در استان اشاره کرد و اشتغال مورد نیاز برای این پروژهها را 32829 نفر ارزیابی کرد و گفت : باید به گونهای برنامهریزی شود که سهم اشتغال ایجاده شده برای افراد بومی استان افزایش یابد.
دهقانیزاده افزود: سند امایش استان و سایر برنامههای تدوین شده به دنبال تغییر ریل اقتصادی استان به سوی اقتصاد دانشبنیان است که میتواند منجر به جذب و نگهداشت نخبگان و اشتغال دانش آموختگان و بانوان شود.
به مناسبت هفتهکتاب باحضور مدیرانِ دو دستگاه؛
تفاهمنامهی همکاری ادارهکل کتابخانههای عمومی مازندران و دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری امضا شد
جلسهی امضای تفاهمنامهی همکاری اداره کل کتابخانههای عمومی استان و دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با حضور سکینهخاتون مهدیانپور، مدیرکل کتابخانههای عمومی و حسین مرادی، رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری، معاونین و همکاران ستادی دو دستگاه، بهمنظور افزایش تعاملات و همافزایی فرهنگی برای تحقق اهداف و اجرای برنامههای مشترک در دفتر رئیس دانشگاه تشکیل شد.
دکتر حسین مرادی رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری در جلسهی امضای تفاهمنامهی همکاری اداره کل کتابخانههای عمومی استان و دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری اظهار کرد: بحث تفاهمنامه فرصت خوبی برای ایجاد ارتباط خوب با خانواده دانشگاه است.
وی افزود: با توجه به اینکه ساختار کتابخانهای استان و شهر تخصصی است، طبیعتا براساس پیشرفتهای ایجاد شده جایگاه دانشگاه و متولیان کتابخانه میتواند همفکری خیلی خوبی باشد. مرادی تاکید کرد: برای انتقال تجربیات بهعنوان بخش کاربردی آمادگی داریم همچنین اتصال کتابخانه دانشگاه به کتابخانه مرکزی را نیز در دستور کار قرار میدهیم. سکینه خاتون مهدیان پور، مدیر کل کتابخانه های عمومی استان مازندران؛ بیان داشت: کتابخانهها ابزاری برای توسعه فرهنگ هستند، منابع طبیعی هم سرمایههای ما هستند برای نگهداری آنها میتوانیم از کتابخانهها استفاده کنیم. وی افزود: استان مازندران به لحاظ منابع طبیعی بسیار غنی است اما باید آن را برای آیندگان هم نگه داریم، ما میتوانیم برای فرهنگسازی این موضوع کمک کنیم. مهدیان پور تاکید کرد: ما در استان ۱۳۴ کتابخانه فعال نهادی و ۲۳ کتابخانه مشارکتی داریم، مردم در کنار دستگاههای اجرایی می توانند از کتابخانههای مشارکتی استفاده کنیم.
مدیر کل کتابخانه های عمومی استان مازندران خاطر نشان کرد: ما در مازندران کتابخانه مرکزی ساری داریم که از سال ۱۳۸۶ در حال ساخت است، بیش از ۶۰نوع خدمت در حال حاضر در کتابخانهها ارائه میشود.
تکمیل ۵۰۰ پروژه نیمهکاره گلستان در دولت سیزدهم
معاون عمرانی استاندار گلستان گفت: تکمیل ۵۰۰ پروژه از یکهزار و ۲۰۰ پروژه نیمهتمام در استان و تصویب ۲۵.۶ هزار میلیارد تومان اعتبار عمرانی در قالب ۲۸۵ مصوبه در دو سفر شهید جمهور به استان از اقدامات ماندگار دولت سیزدهم در استان بود.مهدی مهیایی در مراسم تکریم و معارفه استاندار گلستان با حضور وزیر کشور اظهارکرد: گلستان با جمعیت دو میلیون نفر و 440 کیلومتر مرز آبی و خاکی دارای ظرفیتهای بیشماری است. تامین 36 روز از امنیت غذایی کشور توسط این استان یکی از مهمترین ظرفیتهای موجود است.معاون عمرانی استاندار گلستان افزود: با وجود همه مواهب اما این استان با مشکلاتی مواجه است که مهمترین آن ناترازی انرژی در بخشهای آب، برق و گاز است. این استان دومین استان در بروز بلایای طبیعی از جمله سیل، زلزله، زلزله و غیره است.وی با اشاره به اقداماتی که در 36 ماه گذشته در استان انجام شد، گفت: در حوزه سیاسی کاهش 10 ساله سن مدیریت استانی اتفاق افتاد و 260 نفر از اقوام و مذاهب استان در مناصب مختلف بهکارگیری شدند. اختصاص 20 درصد ظرفیت مدیریت استان به بانوان نیز از دیگر اقدامات انجام شده در سه سال گذشته بوده است.وی خاطرنشان کرد: تکمیل 500 پروژه از یکهزار و 200 پروژه نیمهتمام در استان و تصویب 25.6 هزار میلیارد تومان اعتبار عمرانی در قالب 285 مصوبه در دو سفر شهید جمهور به استان، افزایش سه برابری بودجه شهرداریها، واریز هزار و 450 میلیارد تومان به حساب دهیاریها از دیگر اقدامات ماندگار دولت سیزدهم در استان بود.