سرپرست روابط عمومی وزارت بهداشت:
ماجرای ٧٠ بیمار دیالیزی
مربوط به سال گذشته است
سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت درباره مطالب منتشر شده در فضای مجازی درباره آلودگی محلول دیالیز و جان باختن تعدادی از بیماران دیالیزی، تاکید کرد که این ماجرا مربوط به سال گذشته بوده و امروز جای هیچ گونه نگرانی در این باره نیست.
دکتر حسین کرمانپور - سرپرست مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در ایکس نوشت:« مطرح کردن فوت ٧٠ هموطن ما در موضوع دیالیز، که تماما در دوره قبل اتفاق افتاده بسیار تاسف برانگیز و طرح آن در این زمان شاید به انگیزه رسیدگی سریعتر قضائی باشد.
در همان دولت، پرونده قضایی تشکیل شده و احتمالا با تسریع در رسیدگی میتوان پاسخگوی افکار عمومی بود.
اما نکته مهمی که وزارت بهداشت به آن به طور جد اذعان دارد آن أست که با اقدامات فوری مایع صفاقی آلوده همان زمان از بازار جمع آوری شده و در حال حاضر جای هیچ گونه نگرانی وجود ندارد.»
رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور اعلام کرد؛
راهاندازی ۶۰۰ مرکز پیشگیری از سقط جنین
در کشور
رئیس سازمان بسیج جامعه پزشکی کشور از راهاندازی ۶۰۰ مرکز پیشگیری از سقط جنین در کشور و همچنین منصرف کردن ۶هزار نفر از سقط طی مدت دو سال گذشته خبر داد.
دکتر محمد حسین زارعزاده در «جلسه ستاد مرکزی هماهنگی جوانی جمعیت» که روز گذشته، دوشنبه، ۱۴ آبان ماه برگزار شد، اظهار کرد: قرارگاه جوانی جمعیت در سازمان بسیج جامعه پزشکی تشکیل شده و جلسات این قرارگاه به صورت مدون برگزار میشود.
وی با بیان اینکه توجه به موضوع سقط جنین به سازمان بسیج پزشکی کشور محول شده، افزود: طی ۲ سال گذشته، ۳۰۰ مرکز پیشگیری از سقط جنین را با عنوان «نفس» راهاندازی کردهایم و توانستهایم که ۶هزار نفر را از انجامسقط جنین منصرف کنیم.
رئیس سازمان بسیج پزشکی کشور با بیان اینکه اولین رویداد ملی «نفس» طی هفته آینده برگزار میشود، گفت: اولین رویداد ملی نفس در روزهای یکشنبه و دوشنبه (۲۰ و ۲۱ آبان) در دانشگاه جامع انقلاب اسلامی برگزار میشود. وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در آیین افتتاحیه این مراسم حضور دارند.
رئیس سازمان تاکسیرانی تهران اعلام کرد؛
۱۵۰ تاکسی برقی در راه تهران
رئیس سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری تهران از ورود ۱۵۰ تاکسی برقی به تهران طی یک ماه آینده خبر داد.
شادی مالکی شب گذشته در یک برنامه تلویزیونی در خصوص واردات تاکسیهای برقی، گفت: امروز تعدادی تاکسی برقی وارد تهران شد و این روند ادامه خواهد داشت و تا ظرف چند روز آینده به ۱۵۰ دستگاه برسد و امیدواریم که کمتر از یک ماه آینده این تاکسیها بتوانند در حوزه حمل و نقل عمومی به بهره برداری برسند.
وی با اشاره به تحویل ۱۷۱ دستگاه طی ماه های گذشته، افزود: در خردادماه امسال، چندین دستگاه تاکسی برقی در تهران تحویل تاکسیرانان شد و مابقی این تاکسیها نیز کمتر از یک ماه آینده در دسترس سایر رانندگان متقاضی و ناوگان حمل و نقل عمومی قرار میگیرد.
وی هدف از تولید و عرضه تاکسیهای برقی در شهر تهران را کاهش آلودگی هوا، کاهش مصرف سوخت و نوسازی ناوگان عمومی عنوان کرد.
رئیس سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری تهران درارتباط با سامانه «سپند» -سامانه ثبت سرویس مدارس-، نیز بیان کرد: این سامانه در اواخر تابستان امسال با مشارکت پلیس راهور فراجا، شهرداری تهران و سازمان آموزش پرورش مطرح و قرار شد دانشآموزان و رانندگان سرویس مدارس اطلاعات خود را ثبت کنند تا فرایند احراز به سهولت صورت پذیرد.
مالکی از رانندگان درخواست کرد تا در خصوص دریافت برچسب سرویس مدارس نسبت به ثبت صحیح اطلاعات و درخواست خود در این سامانه اقدام کنند.
* نوسازی ۱۱۳۵ دستگاه تاکسی در تهران طی هفت ماه اخیر
براساس گزارش پایگاه خبری شهر، مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران همچنین از افزایش دو برابری وام نوسازی خودرو به رانندگان تاکسی در پایتخت خبر داد و گفت: یکی از دغدغه های اصلی و مهم سازمان تاکسیرانی شهر تهران نوسازی ناوگان تاکسیرانی پایتخت است در همین زمینه به تمام رانندگان تاکسی دارای خودرو فرسوده وام کم بهره در جهت نوسازی اعطا خواهد شد.
وی با اشاره به دوبرابر شدن وام نوسازی خودرو تاکسی در پایتخت افزود: با مذاکرات صورت گرفته از سوی سازمان تاکسیرانی شهر تهران وام نوسازی به رانندگان تاکسی پایتخت دو برابر شده و از مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان به ۳۰۰ میلیون تومان افزایش یافته است که این وام شامل همه رانندگان تاکسی میشود و رانندگان تاکسی می توانند پس از طی کردن مراحل قانونی وام را دریافت کنند.
مالکی با اشاره به سود این تسهیلات گفت: سود تسهیلات اعطایی ۸ درصد است که شامل خودروهای بنزینی و دو گانه سوز می شود.
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران با اشاره به اقدامات صورت گرفته در پیگیری پرونده های نوسازی ناوگان حمل و نقل گفت: نوسازی ناوگان تاکسیرانی پایتخت به صورت جدی توسط سازمان تاکسیرانی شهر تهران دنبال می شود؛ در همین زمینه نوسازی ناوگان تاکسیرانی پایتخت نسبت به سال گذشته روند بسیار خوبی داشته است.
وی افزود: سال گذشته ۱۴۸۱ دستگاه خودرو تاکسی نوسازی شد و امسال تاکنون تعداد نوسازی ۱۱۳۵ تعداد دستگاه خودرو تاکسی است. در واقع تعداد نوسازی شش ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۳ با تعداد کل نوسازی سال ۱۴۰۲ برابری می کند.
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران همچنین با اشاره به روند نوسازی ناوگان تاکسیرانی پایتخت در سال ۱۴۰۳ گفت: امسال نیز باتوجه به درخواست های واصله در خصوص نوسازی ناوگان، ۱۱۳۵ دستگاه تاکسی فرسوده طی هفت ماه نوسازی شد که این رقم، از مجموع تعداد نوسازی سال گذشته بیشتر بوده است. مالکی همچنین در خاتمه گفت: خوشبختانه با پیگیری های انجام شده، تفاهماتی مربوط به نوسازی ناوگان تاکسیرانی حاصل شده و در تلاش هستیم با ایجاد تنوع خودرو در سبد پیشنهادی رانندگان تاکسی متقاضی نوسازی خودرو، حمایت جدی و ویژه از این حوزه داشته باشیم.
آغاز بارگذاری مدارک رتبهبندی معلمان از امروز
در حالی که وزارت آموزش و پرورش با صدور بخشنامهای از آغاز رتبهبندی معلمان جدید، فاقد رتبه و جاماندهها خبر داده بود، سخنگوی این وزارتخانه اعلام کرد که معلمان میتوانند مدارک خود را از امروز (سه شنبه ۱۵ آبان) در سامانه رتبهبندی معلمان بارگذاری کنند.
علی فرهادی با بیان اینکه فرصت دوباره به آن دسته از معلمانی که در رتبهبندی قبلی شرکت کردهاند و بر اساس امتیازات مکتسبه فاقد رتبه شدهاند، داده شده است گفت: این افراد از فردا میتوانند اسناد خود را در سامانه رتبهبندی بارگذاری کنند.
وی درباره رتبه بندی معلمان جدید الاستخدام نیز اظهار کرد: این افراد ابتدا باید دورههای آموزش پودمانی را در دانشگاه فرهنگیان و دانشگاه شهید رجایی و دورههای بدو خدمت را بگذرانند؛ همزمان ارزیابی آنها نیز انجام میشود و به آنها رتبه تعلق میگیرد.
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه این افراد مشمول کادر اداری نمیشوند اظهار کرد: در قانون رتبه بندی احراز رتبه و تعلق رتبه فقط به گروه معلمان یعنی آموزگار، دبیر، هنرآموز، مشاور، مربی امور تربیتی تعلق میگیرد، یعنی گروهی که رسته آنها آموزشی فرهنگی است.
گفتنی است، بر اساس بخشنامه صادره، وزارت آموزش و پرورش فرصتی دیگر را برای رتبهبندی معلمان فاقد رتبه در نظر گرفته تا ارزیابی بیش از ۹۹ هزار نفر از معلمان فاقد رتبه به جریان بیفتد که طبق آن معلمان براساس شایستگیهای عمومی، تخصصی و حرفهای و تجربه خود در رتبههای پنجگانه آموزشیار معلم، مربی معلم، استادیار معلم، دانشیار معلم و استاد معلم قرار میگیرند.