مدیرکل تعاون مازندران مطرح کرد؛
تقویت زیرساخت ها
برای توسعه مشاغل خانگی در مازندران
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران تقویت زیرساخت ها را برای توسعه مشاغل خانگی و جذب تسهیلات مهم برشمرد.
علی باقری در جلسه شورای معاونان اداره کل تعاون کار و رفاه اجتماعی مازندران ویژه منطقه غرب استان با اشاره به اینکه اتفاقات خوبی در راه است ولی باید با تلاش و وضعیت موجود بهترین عملکرد داشته باشیم، اظهار کرد: عملاً ما سه وزارتخانه را پوشش میدهیم و رؤسای شهرستانها وظیفه سنگینی نسبت به سایر دستگاههای اجرایی دارند. وی با اعلام اینکه این هنر مدیران و رؤسای شهرستانها است تا با مشکلات موجود رتبههای برتر را کسب کنیم، بیان کرد: در امور اجتماعی با دو معاونت در وزارتخانه در تعامل هستیم. مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با بیان اینکه در حوزه فرهنگی باید با کمک آموزش و پرورش نسبت به ترویج فرهنگ اشتغال و حتی تعاونی فعالیت داشته باشیم، خاطرنشان کرد: در راستای نشاط اجتماعی کارفرمایان و کارگری را به ورزش تشویق کنیم. این مسئول خواستار راهاندازی کمیته اشتغال شد و ادامه داد: با کمک دستگاههای اجرایی میتوانیم گام بلندی در حوزه اشتغال برداریم. باقری ضمن تاکید بر بکارگیری فارغالتحصیلان دانشگاهی، افزود: در حوزه مشاغل خانگی که از اولویتهای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است میشود با تقویت زیرساختها بیشترین جذب تسهیلات را داشته باشیم.
پیگیری ویژه برای اشتغال مجدد مقرریبگیران
مدیر روابط کار ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در این جلسه از بازرسی از معادن تحت الارضی و سطح الارضی و برخورد قاطع و بدون اغماض در صورت وجود نواقص با بهره برداران مختلف خبر داد و اظهار کرد: در اجرای تبصره ماده ۱٠۵ قانون کار با کارفرمایان کارگاههای پرخطر با اولویت کارگاههای ساختمانی و معادن برخورد بدون اغماض صورت میگیرد. حامد رضوانی با اشاره به معرفی مقرریبگیران به فنی و حرفهای، افزود: اشتغال مجدد مقرریبگیران به صورت ویژه در دستور کار قرار دارد. وی از تشکیل کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار در کارگاههای مشمول خبر داد و خاطرنشان کرد: اجرای طرح آماک ابلاغی مرکز تحقیقات حفاظت و بهداشت کار (آموزش ویژه کارگران و استاد کاران ساختمانی)، تأسیس و تجدید تشکلها، برگزاری کارگاه آموزشی تشکلهای کارگری و کارفرمایی، پاسخگویی سریع و به موقع به مکاتبات دیوان عدالت اداری علی الخصوص در تنظیم لوایح دفاعیه و ارسال آن به قید فوریت به شعب دیوان، اجرای طرح طبقه بندی مشاغل در کارگاههای بالای ۵٠ نفر ماده ۴۸ و ۴۹ قانون کار و رعایت حد نصاب جلسات رسیدگی در هیأتهای تشخیص و حل اختلاف از جمله اقدامات مهم در حوزه روابط کار است.
تعیین تکلیف تعاونیهای غیرفعال
مدیر امور تعاون ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در این جلسه با اشاره به تبیین برنامههای عملکردی و تحولی ابلاغی از وزارت متبوع، تصریح کرد: نمرات ارزیابی ادارات تابعه و تفهیم نقاط مثبت و منفی آن بررسی میشود.
احمد پویش از اهتمام در امر نظارت و حسابرسی تعاونیها به ویژه اخذ صورتهای مالی تعاونیها خبر داد و افزود: جلسات شورای توسعه تعاون با هماهنگی فرمانداران و سایر دستگاههای اجرایی به صورت منظم برگزار میشود.
وی با تاکید بر ثبت تشکیل و آگهی تغییرات تعاونیها در سامانه جامع و هوشمند بخش تعاون، خاطرنشان کرد: تعاونیهای توسعه و عمران شهرستانی و توسعه روستایی با استفاده از ظرفیت فرمانداران، بخشداران و دهیاران تشکیل شود.
مدیر امور تعاون ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران به تعیین تکلیف تعاونیهای غیرفعال اشاره کرد و فت: پاسخ به موقع به مکاتبات اداری در اولویت قرار دارد.
مصرف بیش از100میلیون مترمکعب سیانجی دراستان البرز
البرز- سیروس رنجبرکهن: مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه البرز گفت: در شش ماهه نخست سال جاری بیش از 100 میلیون متر مکعب سیانجی در سطح استان البرز مصرف شده است که شهروندان به همین میزان نیز بنزین کمتر مصرف کرده اند.
به گزارش روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران، محسن وزارتی ضمن بیان این مطلب افزود: با مصرف این مقدار سیانجی در این مدت ، به همین میزان در مصرف بنزین صرفهجویی شد که این باعث شد تا در شرایط ناترازی بنزین تأثیر مثبتی در مدیریت مصرف سوخت داشته باشیم . مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه البرز به شهروندان توصیه کرد که با توجه به قیمت مناسب و آلایندگی پایین سیانجی، از این سوخت پاک بیشتر استفاده کنند تا هم درهزینه ها صرفه جویی کرده و هم اینکه به دلیل آلایندگی کمتر CNG نسبت به بنزین ، در تمیزی و پاکی هوای شهر خود سهم بزرگی داشته باشند.
گفتنی است، در حال حاضر استان البرز دارای 52 جایگاه سیانجی است که هم استانیهای عزیز می توانند با مراجعه به این جایگاه ها از سوخت پاک بجای بنزین استفاده کنند.
26 درصد از نفتگاز توزیع شده استان گلستان به بخش کشاورزی اختصاص دارد
مدیر شرکت ملی پخش فراوردههای نفتی منطقه گلستان با بیان اینکه در 6 ماهه اول سال جاری حدود 88 میلیون لیتر نفتگاز در بخش کشاورزی استان توزیع شده است، گفت: این میزان 26 درصد از کل نفتگاز توزیع شده در استان گلستان است.به گزارش روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه گلستان، سید محمد حسینی افزود: در نیمه نخست امسال میزان مصرف نفتگاز بخش کشاورزی 87 میلیون و 884 هزار لیتر بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل(6 ماهه اول 1402) از کاهش 8درصدی برحوردار بوده است.مدیر شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی منطقه گلستان هم چنین از ذخیره سازی مناسب فراوردههای نفتی در استان خبر داد و گفت: توزیع مطلوب سوخت با ثبت نام به موقع متقاضیان در سامانه درخواست فراوردههای نفتی (سدف) newtejaratasan.niopdc.irامکان پذیر خواهد بود.گفتنی است، ۳۶ درصد اقتصاد گلستان از حوزه بخش کشاورزی تأمین میشود و برایناساس بیشترین سهم را در کشور دارد.
مدیرکل بیمه سلامت استان:
۶۰ درصد کرمانشاهیان
تحت پوشش بیمه سلامت هستند
به گفته مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه، بیش از یک میلیون و ۳۵۰ هزار نفر از جمعیت استان تحت پوشش بیمه سلامت هستند که حدود ۸۰ درصد آنها رایگان بیمه شدهاند. دکتر رضا تحویلیان، در مراسم جشن بیمه سلامت، با گرامیداشت سالگرد تاسیس سازمان بیمه سلامت، گفت: این سازمان فعالیت خود را با شعار گسترش پوشش بیمه برای اقشار کم درآمد آغاز کرد و امروز طریف وسیعی از اقشار جامعه را تحت پوشش دارد.
وی ادامه داد: فلسفه تاسیس بیمه سلامت این است که بیماران بجز درد و رنج بیماری، دغدغه مالی نداشته باشند و خوشبختانه امروز این مهم خصوصا برای بیماران خاص و صعبالعلاج از جمله بیماران سرطانی محقق شده است.
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه با بیان اینکه این بیمه اکنون پنج دهک اول جامعه را به طور رایگان تحت پوشش قرار داده، یادآور شد: بیمه شدن رایگان دهکهای ششم و هفتم نیز در دست پیگیری است. تحویلیان از وضعیت پوشش بیمه سلامت در استان کرمانشاه نیز یاد کرد و ادامه داد: هم اکنون یک میلیون و ۳۵۴ هزار نفر، معادل ۶۰ درصد جمعیت استان تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند که از این جمعیت ۸۰ درصد آنها به صورت رایگان بیمه شدهاند. وی پنج دهک اول جامعه، روستاییان، ساکنین شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر و... را از مهمترین گروههایی اعلام کرد که به صورت رایگان تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتهاند و عنوان کرد: برای سایر افرادی که متقاضی استفاده از خدمات بیمه سلامت باشند نیز ۷۰ تا ۸۰ درصد تخفیف در نظر گرفته شده است. تحویلیان به هزینهکرد بیمه سلامت برای افراد تحت پوشش نیز اشاره کرد و ادامه داد: سال گذشته بالغ بر ۱۶۳۵ میلیارد تومان برای درمان افراد تحت پوشش بیمه سلامت در استان هزینه شده است.
● بیش از ۳۸ هزار بیمار خاص و صعبالعلاج در کرمانشاه نشاندار شدهاند
مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه یکی از خدمات منحصر به فرد سازمان بیمه سلامت را تاسیس صندوق بیماران خاص و صعبالعلاج اعلام و تاکید کرد: در حال حاضر بالغ بر ۳۸ هزار بیمار خاص و صعبالعلاج در استان کرمانشاه نشاندار شده و از خدمات این صندوق استفاده میکنند. وی اظهار کرد: در حالیکه در سنوات گذشته تنها افراد مبتلا به پنج بیماری تالاسمی، هموفیلی، ام اس، پیوند کلیه و بیماران دیالیزی تحت پوشش این صندوق بودند، اکنون بیش از ۱۰۷ نوع بیماری تحت پوشش صندوق بیماران خاص و صعبالعلاج است و حتی افرادی که تحت پوشش سایر بیمهها از جمله نیروهای مسلح، تامین اجتماعی و... قرار دارند هم میتوانند از مزایای این صندوق بهرهمند شوند. تحویلیان با بیان اینکه با استفاده از ظرفیت نسخه الکترونیکی هزینه درمان این بیماران در عمده موارد از طریق سامانه رایگان محاسبه میشود، اضافه کرد: در برخی از موارد که فرد هزینهای از جیب خود پرداخت میکند نیز میتواند فاکتور هزینه کرد را به بیمه سلامت تحویل دهد و مبلغ هزینه به او پرداخت خواهد شد که سال گذشته نزدیک به ۷۸ میلیارد تومان در این سرفصل پرداختی داشتیم.