روزنامه کائنات
4

جامعه

۱۴۰۳ يکشنبه ۲۲ مهر - شماره 4691

معاون پزشکی و آزمایشگاهی سازمان پزشکی قانونی کشور:

کمبود نیروی انسانی در آینده سازمان پزشکی قانونی را دچار بحران می کند


 معاون پزشکی و آزمایشگاهی سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: کمبود نیروی انسانی و نبود انگیزه برای ورود به پزشکی قانونی، این سازمان را در سال‌های آینده دچار بحران می کند، زیرا اگر نیروی کافی در اختیار نداشته باشیم قادر به پاسخگویی مناسب به مردم نخواهیم بود.
به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل سازمان پزشکی قانونی کشور بابک سلحشور روز گذشته شنبه ۲۱ مهر ماه در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل پزشکی قانونی استان خراسان جنوبی گفت: پزشکی قانونی یکی از بازوان پرتلاش دستگاه قضایی برای حل و فصل پرونده های ارجاعی است و نظرات کارشناسی که توسط همکاران من در سراسر کشور صادر و برای مراجع قضایی ارسال می شود، گره گشای بسیاری از پرونده هاست. وی با اشاره به اینکه یکی از خدمات پزشکی قانونی مربوط به حوزه معاینات بالینی است، اظهار داشت: بر اساس آمارهای موجود سازمان پزشکی قانونی سالانه به بیش از دو میلیون و ۱۵۰ هزار پرونده در حوزه معاینات بالینی رسیدگی می کند که کاری سخت و طاقت فرساست.
سلحشور وجود نیروی انسانی مناسب را یکی از ابزارهای ارائه خدمت به مردم عنوان و تصریح کرد: سازمان پزشکی قانونی کشور خوشبختانه از نیروی انسانی متعهد و دلسوزی برخوردار است اما از آنجا که با گذشت سی سال از تأسیس سازمان بسیاری از همکاران و کارشناسان ما در حال بازنشستگی هستند سازمان در تأمین نیروی انسانی مورد نیاز خود دچار مشکل خواهد شد.
وی ادامه داد: این درحالی است که تعداد ورودی به این سازمان به هیچ عنوان کافی و پاسخگوی نیازهای ما نیست دلیل اصلی آن هم سختی و صعوبت کار در پزشکی قانونی و پایین بودن حقوق و مزایا در مقایسه با دیگر دستگاه ها است.
معاون پزشکی و آزمایشگاهی سازمان با تأکید بر اینکه پزشکی قانونی هیچ مراجعه کننده خوشحالی ندارد و عمده مراجعین آن از درد و یا مشکلی در رنج هستند، افزود: در سال گذشته و در آزمون استخدامی برگزار شده برای جذب ۱۲۰ نفر همکار جدید، در ۲۰ درصد مشاغل هیچ داوطلب و یا شرکت کننده ای وجود نداشت.
وی با اشاره به اخذ مجوزهای لازم برای تأسیس دانشکده پزشکی قانونی گفت: خوشبختانه با پیگیری های صورت گرفته مجوز راه اندازی این دانشکده، ذیل دانشگاه علوم قضایی صادر شد که با فعالیت آن و تربیت نیروی انسانی مورد نیاز سازمان، بخشی از نگرانی ها در خصوص تأمین نیروی انسانی در بخش های تخصصی مرتفع خواهد شد. سلحشور با تأکید مجدد بر سختی کار و نیازهای این سازمان خواستار توجه بیشتر مسئولین از جمله مجلس شورای اسلامی به ارتقای حقوق و مزایای همکاران و ایجاد انگیزه های لازم برای ورود به این سازمان شد.
معاون پزشکی و آزمایشگاهی سازمان همچنین با اشاره به حادثه تلخ و ناگوار معدن زغال سنگ «معدنجوی» طبس و تسلیت به خانواده های داغدار این حادثه افزود: در این حادثه تلخ ۵۲ نفر از عزیزان ما جان خود را از دست دادند که در این میان پزشکی قانونی به بهترین شکل ممکن کار شناسایی و تعیین هویت پیکرهای این عزیزان را انجام داد. وی افزود: در این حادثه نیازی به ارجاع نمونه ها به مرکز استان و یا استان های همجوار نداشتیم که این موضوع نشاندهنده توانمندی مناسب استان در شناسایی قربانیان این حادثه بوده است.
سلحشور در پایان با اشاره به همکاری مناسب دادگستری خراسان جنوبی با پزشکی قانونی استان که زمینه ساز موفقیت های مختلف برای اداره کل پزشکی قانونی استان بوده، از خدمات ارزنده دکتر توکلی مدیرکل سابق استان قدردانی و برای دکتر غلام عباس عزیزی مدیرکل جدید آرزوی موفقیت کرد.

سخنگوی سازمان هواپیمایی:
حادثه‌ای در مهرآباد رخ نداده است
 در پی مشاهده دود در غرب تهران به علت آتش‌سوزی بازار آهن شادآباد، سخنگوی سازمان هواپیمایی گفت که هیچ نوع حادثه‌ای در فرودگاه مهرآباد یا اطراف آن رخ نداده و عملیات پروازی به صورت طبیعی در حال انجام است.
دقایقی پیش فیلمی در فضای مجازی با عنوان آتش‌سوزی یا انفجار در جنوب غربی تهران منتشر شد که ظاهرا مربوط به بازار آهن شادآباد است. در این خصوص جلال ملکی ـ سخنگوی سازمان آتش‌سوزی اعلام کرد: دودی که در قسمت غرب تهران مشاهده می‌شود، ناشی از حریق گسترده در چند باب انبار و مغازه چسب و لوله در بازار آهن شادآباد است. حادثه مذکور این شائبه را ایجاد کرد که ممکن است آتش‌سوزی در اطراف فرودگاه مهرآباد رخ داده باشد. در این خصوص جعفر یازرلو ـ سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری - گفت: در فرودگاه مهرآباد هیچ‌گونه صدایی شنیده نشده و صدایی هم گزارش نشده است. عملیات پروازی و سطوح پروازی نیز در حالت طبیعی در حال انجام است. وی افزود: حادثه ظاهرا مربوط به بازار آهن شادآباد است.

غریب‌آبادی:
حمله به بیمارستان هلال احمر در سوریه جنایت جنگی است
  دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران حمله اسرائیل به بیمارستان صحرایی جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در سوریه، را جنایت جنگی دانست.
  کاظم غریب‌آبادی دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران، معاون امور بین الملل قوه قضاییه و معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی اکس نوشت:
حمله رژیم صهیونیستی به بیمارستان صحرایی ۵۶ تختخوابی جمعیت هلال احمر جمهوری اسلامی ایران در سوریه به همراه انبار داروی آن و آتش زدن آن ضمن ایجاد مانع جدی در تامین خدمات بشردوستانه، جنایت جنگی محسوب می‌شود.همچنین نقض اصول و قواعد حقوق بین‌الملل بشردوستانه مندرج در کنوانسیون‌های چهارگانه ژنو و قواعد عرفی بشردوستانه بین‌المللی است که هرگونه حمله به اماکن و مراکز غیرنظامی را به‌ویژه مراکز درمانی و بیمارستان‌ها مطلقاً منع می‌کند.

فرماندار تهران:
حضور اتباع باید در چارچوب قوانین
 و کنترل شده باشد
  فرماندار تهران گفت: حضور اتباع باید در چارچوب قوانین و کنترل شده باشد. احمد قیومی در تشریح روند ساماندهی اتباع در تهران گفت: سازمان ملی مهاجرت یک طرح خاص را در وزارت کشور مکتوب و تکالیفی را برای همه استانداران مشخص کرده است؛ در تهران نیز  در جلسات ویژه‌ای موضوع و مسئله حضور اتباع بیگانه در پایتخت مورد توجه قرار گرفته است. وی افزود: بی تردید حضور اتباع خارجی باید کنترل شده و در چارچوب ضوابط و قوانین باشد در همه جا و همه کشورهای جهان به دلایل مختلف حضور اتباع وجود دارد اما مسئله مهم این است که باید این حضور اتباع کنترل شده باشد. قیومی ادامه داد: در تهران نیز کار شناسایی اتباع منطقه به منطقه و محله و محله با توجه به ظرفیت‌های موجود انجام شده است و حضور اتباع در مشاغل نیز یک به یک رصد شده است. فرماندار تهران تاکید کرد که بحث اتباع غیر مجاز و طرد آنها به صورت جدی پیگیری خواهد شد.

القاصی اعلام کرد؛
ضبط ارز قاچاق در فرودگاه امام خمینی
  مدیرکل تعزیرات حکومتی شهرستان‌های استان تهران از ضبط ارز و منع خروج مسافر به مقصد ترکیه خبر داد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی، حمید القاصی مهر گفت: شعبه دوم بدوی ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات شهرری به پرونده قاچاق ۲۰ هزار دلار آمریکا به ارزش ۶ میلیارد و ۲۷۶ میلیون ریال رسیدگی کرد. مدیرکل تعزیرات حکومتی شهرستان های استان تهران افزود: شعبه پس از بررسی و با توجه به مدارک موجود، اتهام انتسابی را محرز و پس از کسر معادل پنج هزار یورو ارز مجاز همراه مسافر، ارز های کشف شده را ضبط و متخلف را به پرداخت ۱۲ میلیارد و ۵۵۳ میلیون ریال جریمه معادل ۲ برابر ارزش ریالی ارز قاچاق محکوم کرد.
القاصی مهر گفت: با گزارش پلیس فرودگاه حضرت امام (ره) پیرامون کشف ارز قاچاق از مسافر پروازهای خروجی، پرونده این تخلف برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شد. به استناد بند ت ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، خروج ارز از کشور بیش از پنج هزار یورو و معادل آن با سایر ارزها قاچاق محسوب و خروج مسافر تا تعیین تکلیف شدن تخلف و پرداخت کامل جریمه ممنوع می شود.

 

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه