روزنامه کائنات
8

صفحه آخر

۱۴۰۳ سه شنبه ۳ مهر - شماره 4678

جایگزینی «سیناترا» یا «خانه»؛

«زندگی عیسی» اسکورسیزی به تعویق افتاد

حمید لولایی؛
کمدی‌های الان حرکات موزون شده است
 حمید لولایی بازیگر سینما و تلویزیون به خواست مردم برای همکاری با عطاران و دلیل اینکه چرا او دیگر به تلویزیون نمی‌آید، اشاره کرد.
حمید لولایی بازیگر سریال های طنز درباره روند ساخت مجموعه های کمدی در سال های اخیر در تلویزیون بیان کرد: نگاه به کارهای طنز با گذشته فرق کرده است، نیت این نیست که دنبال طنز نباشند اما نمی خواهند این کارها به سمت بدآموزی برود.
وی ادامه داد: الان در سینماها کمدی‌هایی داریم که یا در حال حرکات موزون هستند یا کمدی‌هایی داریم که نمی توانم جزئیاتش را بگویم. درحالی که ما کمدی هایی در سینما داشتیم که مثل «اجاره نشین ها» ماندگار شدند. سینمای طنز الان شبیه کارهای فیلمفارسی قدیمی است.
بازیگر «زیر آسمان شهر» یادآور شد: در تلویزیون مدیران دوست دارند طنزها سالم تر باشد و این ابتدای کار و با تغییرات برخی مدیران سخت تر است و باید آزمون و خطا داشته باشد. با این حال ما دوست داریم مردم با خانواده هایشان بنشینند کارها را ببینند و همه یک سریال را دوست داشته باشند.
وی اضافه کرد: اینطور نباشد که من گاهی می بینم مردم در کامنت ها و نظرهایی که در فضای مجازی می گذارند، می گویند فلان کار کمدی در سینما یا شبکه نمایش خانگی به شکلی بود که نتوانستیم با خانواده آن را ببینیم.
این بازیگر درباره همکاری با رضا عطاران در سریال ها و اینکه چقدر امکان دارد این همکاری دوباره شکل بگیرد؟ گفت: من خاطرم هست از او دعوت شده بود و مشکلی هم نداشت. یکی دو سال پیش هم می خواست سریالی در شبکه نمایش خانگی بسازد و قرار بود در آن سریال همکاری کنیم. اما او موقعیتی در سینما پیدا کرد که در ۳۰ یا ۴۰ جلسه فیلمی می سازد و تمام می شود و برای خودش هم بهتر است، من هم بودم شاید فقط همین مدیوم را ترجیح می دادم. اینگونه نیست که خلاصه او تلویزیون را دوست نداشته باشد.
بازیگر «ترش و شیرین» با اشاره به اینکه مردم او را با سریال های عطاران به یاد می آورند، اظهار کرد: اتفاقاً همه هم می گویند کاش دوباره با هم کار کنید ولی خب مردم نمی دانند جمع شدن این تیم کنار هم سخت است. از طرفی من هم دیگر نمی توانم آن نقش ها را بازی کنم نمی توانم مثلاً فرزند ۳ ساله داشته باشم بلکه باید نوه ام ۳ ساله باشد.
وی در ادامه درباره فصل دوم سریال «چرخ گردون» و اینکه چقدر کیفیت طنز آن نسبت به فصل قبل بیشتر شده است، توضیح داد: بار طنز سریال در فصل دوم بیشتر شده و اصولی تر و منطقی تر شده است و امیدوارم مخاطب هم بیشتر استقبال کند.
لولایی در پایان گفت: قصه این سریال در یک پارک اتفاق می افتد، نقش های مختلفی در این پارک داریم و داستان های متفاوتی هم رخ می دهد.

 ساخت «زندگی عیسی» به کارگردانی مارتین اسکورسیزی فعلا به تعویق افتاده و حالا این سوال مطرح شده که پروژه بعدی وی «سیناترا» است یا «خانه»؟
به گزارش ورلد آف ریل، در حالی که گفته می شود مارتین اسکورسیزی قصد ندارد امسال به سراغ ساخت فیلم «زندگی عیسی» با بازی اندرو گارفیلد برود، این سوال مطرح است که پس از ساخت فیلم‌هایی پرکار و عظیمی مانند «ایرلندی» و «قاتلان ماه کامل» فیلم بعدی اسکورسیزی چه خواهد بود.
قرار بود تولید «زندگی عیسی» در ماه اکتبر امسال آغاز شود، اما گفته می‌شود نظر سازنده فیلم تغییر کرده است.
اسکورسیزی به تازگی با جنیفر لارنس و لئوناردو دی کاپریو در کلگری ملاقات کرده و این جایی است که لارنس در حال حاضر مشغول فیلمبرداری فیلم «بمیر، عشق من» به کارگردانی لین رمزی است که اسکورسیزی نیز تهیه کننده آن است. از آنجا که گزارش شده لارنس و دی کاپریو هر ۲ برای ایفای نقش در فیلم «سیناترا» انتخاب شده‌اند، با این حال ساخت این فیلم هم محتمل نیست زیرا بیش از یک دهه است که بنیاد خانواده سیناترا اسکورسیزی را از ساختن فیلم زندگینامه‌ای درباره این خواننده منع کرده است.
به نظر نمی‌رسد اسکورسیزی در قانع کردن آنها موفق بوده باشد، ولی از آنجا که دی کاپریو در حال حاضر هیچ پروژه دیگری ندارد و لارنس فیلمبرداری فیلم جدیدش را در نوامبر به پایان می‌رساند، به نظر می‌رسد آنها بازیگران مناسبی برای آغاز فیلم بعدی اسکورسیزی باشند.
اما این کارگردان سال ۲۰۱۷ پروژه سیناترا را کنار گذاشت و در مصاحبه‌ای با نشریه «تورنتو سان» گفت: ما نمی‌توانیم این کار را انجام دهیم. فکر کنم بالاخره تمام شد. بنیاد سیناترا موافقت نکرد.
به این ترتیب فیلم اقتباسی «خانه» از مریلین رابینسون مطرح می‌شود که اسکورسیزی با تاد فیلد و کنت جونز در ساخت آن همکاری می‌کند تا سه‌گانه‌ای بر اساس این رمان تحسین شده بسازد. خلاصه داستان درباره جک، پسر ناخلف کشیش بوتون است که پس از بیست سال دوری به خانه آمده است. او که در جوانی باهوش و حیله‌گر بود، اکنون یک الکلی است که به اندازه ۲ دهه راز دارد و اگرچه محبوب‌ترین فرزند پدرش است، همیشه با پدر سنتی خود در تضاد است.
درباره فیلم اقتباسی اسکورسیزی/ دی کاپریو از «شرط بندی» دیوید گرن هم که چند بار خبر ساخته شدنش مطرح شده، نام برده می شود ولی به نظر نمی‌رسد این فیلم فعلا در صدر فهرست پروژه‌های اسکورسیزی جای داشته باشد، زیرا او چندی پیش حتی اعتراف کرد که به دلیل ماهیت فیزیکی خسته کننده‌ای که ساخت چنین فیلمی دارد، او تنها می‌تواند کارگردان فیلم باشد.
همه اینها در حالی مطرح می شود که به تازگی اسکورسیزی گفت به دلیل سنش، ساختن فیلم‌های بزرگ با ملحقات پرکار را کنار گذاشته است.

از سال آینده؛
بفتا از برنامه‌های کودکان تجلیل می‌کند
 بفتا ۳ جایزه جدید برای تجلیل از برنامه‌های تلویزیونی کودکان را به جوایز خود اضافه می‌کند.
به گزارش هالیوود ریپورتر، بفتا دیروز یکشنبه اعلام کرد در مرحله بعدی برنامه‌هایش برای حمایت از برنامه‌های تلویزیونی برای کودکان و خانواده‌ها، ۳ جایزه جدید به جوایز سالانه تلویزیونی بفتا و جوایز صنایع دستی تلویزیونی بفتا اضافه می‌کند.
آکادمی بریتانیا در این زمینه گفت: سه جایزه جدید برای حمایت از برنامه‌های تلویزیون کودکان و افراد با استعدادی که این ژانر را زنده نگه می‌دارند، به جوایز سال آینده افزوده خواهند شد. در بیانیه بفتا آمده است: این ژانر از شخصیت‌های نمادین مورد علاقه خانواده‌ها در سرتاسر جهان گرفته تا برنامه‌های آموزشی که زیربنای برنامه‌های باکیفیت کودکان است، شادی و خلاقیت بی‌پایانی را در قلب و ذهن مخاطبان جوان‌تر برمی‌انگیزاند.
جوایز جدید عبارتند از جایزه فیلمنامه کودکان برای برنامه‌های فیلمنامه‌ای، مانند درام و کمدی اعم از اکشن زنده یا انیمیشن، جایزه برنامه‌های بدون فیلمنامه کودکان برای محتوایی مانند برنامه‌های واقعیت محور، سرگرمی، مستند و اخبار و جایزه تیم صنایع دستی کودکان برای تجلیل از تیم‌های صنایع دستی که در برنامه‌نویسی فیلمنامه‌ای و بدون فیلمنامه کودکان کار می‌کنند. بفتا گفت: هر سه دسته بر برنامه‌هایی که برای مخاطبان ۱۶ ساله و کمتر ساخته می‌شوند، تمرکز خواهند کرد.
آکادمی بریتانیا چندی پیش یک جایزه جدید فیلم کودکان که در جوایز سال آینده و یک جایزه خانوادگی را که در جوایز بازی‌های بفتا عرضه خواهد شد، رونمایی کرده بود.

پرویز حسینی:
کتاب‌های ‌تالیفی‌ با موضوع مقاومت
کودکان مظلوم فلسطین و غزه کم داریم
 یک نویسنده و منتقد ادبی می‌گوید: کتاب‌های تالیفی با موضوع مقاومت کودکان مظلوم فلسطین و غزه در ادبیات کودک و نوجوان بسیار کم است.
پرویز حسینی با تصریح این مطلب که در حوزه تالیف کتاب‌های کودک و نوجوان با موضوع مقاومت فلسطین با کمبودهایی مواجه هستیم متذکر شد: متاسفانه در این زمینه تولیدات زیادی وجود ندارد و این در حالی است که نوشتن و گفتن از مقاومت فلسطین و غزه برای کودکان و نوجوانان بسیار مهم است.
او با تاکید بر این‌که باید به کودکان آموزش دهیم که بدانند تسلیم شدن در هنگام ظلم امری ناپسند است تاکید کرد: کودکان مظلوم غزه نباید فراموش شوند بلکه مظلومیت این کودکان بی‌گناه که به خاک و خون کشیده شده‌اند را باید بتوانیم در ادبیات مقاومت کودک و نوجوان بازتاب دهیم. وی با بیان این‌که هنر زبان جهانی است خاطرنشان کرد: هنر در قالب داستان، شعر، نقاشی، خوشنویسی، موسیقی، فیلم، عکاسی‌ و... می‌تواند مفاهیم ارزشمندی را در وجود انسان‌ نهادینه کند. این نویسنده و منتقد ادبی با تاکید بر این‌که نقش شعرا و نویسندگان در تقویت و انتقال فرهنگ مقاومت بسیار حیاتی است بیان کرد: در حوزه ادبیات کودک و نوجوان می‌توانیم داستان‌های بسیار موثر و گیرا از شهادت مظلومانه کودکان غزه تالیف و منتشر کنیم. حسینی همچنین با بیان این مطلب که کتاب‌های کودک و نوجوان محتوای انقلابی نیز ندارند اظهار کرد: نوشتن از جنگ غزه و کودکان معصوم آن بهترین محتوایی است که باید در ادبیات مقاومت کودک و نوجوان انعکاس یابد زیرا می‌تواند به این حوزه رنگ و بویی دیگر بدهد.

 

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه