روزنامه کائنات
3

اقتصاد

۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر - شماره 4676

مدیرعامل صندوق بین‌المللی پول:

مبارزه با تورم به پایان خود نزدیک است

 مدیر عامل صندوق بین‌المللی پول اظهار کرد در آخرین مرحله در مبارزه با تورم هستیم. به گزارش کائنات، کریستالینا جورجیوا، مدیر عامل صندوق بین‌المللی پول (IMF) بیان کرد به‌طور منطقی مطمئن است که جهان وارد آخرین مرحله در مبارزه با تورم شده است.
وی معتقد است همین مورد به اکثر بانک‌های مرکزی اجازه داده است وارد «چرخه تسهیل» شوند. جورجیوا تاکید کرد با وجود کاهش تورم و نرخ بهره و رکود اقتصادی که «بعید» به نظر می‌رسد، اقتصاد جهانی همچنان با چالش هایی مواجه است. اکونومی گزارش کرد، مدیر عامل صندوق بین‌المللی پول خاطرنشان کرد بانک‌ها باید مواردی از جمله «تغییرات ساختاری» به دلیل تحولات سبز و دیجیتال همچنین «فرصت‌ها و ریسک‌ها» مربوط به توسعه هوش مصنوعی را در نظر بگیرند.

سرپرست شرکت پشتیبانی امور دام:
تصدی‌گری دولت در واردات نهاده‌های دامی کاهش می‌یابد
  سرپرست شرکت پشتیبانی امور دام از عدم تمایل بخش حاکمیتی این شرکت در ورود به موضوع نهاده‌های دامی خبر داد. به گزارش کائنات، محسن سلامی، سرپرست شرکت پشتیبانی امور دام در دیدار اعضای هیأت مدیره اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دامی و نماینده انجمن غلات کشور ضمن تاکید بر سپردن امور اجرایی به بخش خصوصی گفت: شرکت پشتیبانی امور دام به دنبال انجام وظایف حاکمیتی و مدیریتی تمایلی برای ورود به بازار ندارد و توان خود را در تعادل‌بخشی و ایجاد ثبات بازار داخل به کار خواهد بست. وی با تاکید بر ظرفیت بخش خصوصی در کم کردن مسئولیت‌های اجرایی دولت افزود: به دنبال کاستن از بار مالی اضافه بر شرکت پشتیبانی امور دام هستیم و بنابراین آمادگی داریم انجام برخی از امور را به بخش خصوصی بسپاریم.

رئیس کمیسیون فرش اتاق تعاون عنوان کرد؛
لزوم ورود هوش مصنوعی
 به صنعت فرش دستباف
  رئیس کمیسیون فرش، صنایع دستی و گردشگری اتاق تعاون ایران، از پیگیری پیشنهاد تشکیل سازمان ملی فرش و صنایع دستی خبر داد و با تاکید بر لزوم استفاده از هوش مصنوعی در صنعت فرش دستباف، گفت: صنعت فرش نیاز دارد از ساختار سنتی در تولید، بازاریابی و شبکه‌سازی خارج شود و برای حضور در بازارهای مصرف از هوش مصنوعی استفاده کند. عبدالله بهرامی درباره آخرین خبرها از پیشنهاد تشکیل سازمان ملی فرش و صنایع دستی، اظهار کرد: کماکان از طریق اتحادیه تعاونی‌های فرش، کمیسیون فرش اتاق تعاون ایران، اتحادیه صادرکنندگان فرش و مرکز ملی فرش درحال رایزنی و پیگیری هستیم و امیدواریم که دولت نیز در این زمینه همراهی کند. وی گفت: این پیشنهاد به صورت مستقل از سوی اتحادیه تولید کنندگان و صادرکنندگان فرش و کمیسیون‌های فرش اتاق تعاون و اتاق بازرگانی هم در بخش خصوصی و هم تعاونی مطرح و به دولت ارائه شده و امیدواریم از سوی رئیس جمهور مورد پذیرش واقع شود.
مدیرعامل اتحادیه تعاونی های فرش دستباف تاکید کرد: با ایجاد سازمان ملی فرش و صنایع دستی انتظار می‌رود فرش دستباف به جایگاه نخست خود به ویژه در حوزه صادرات برگردد. رئیس کمیسیون فرش، صنایع دستی و گردشگری اتاق تعاون ایران، درباره بهره‌مندی قالیبافان از دوره‌های آموزشی در سال ۱۴۰۳ توضیح داد: در سه پروسه درصدد هستیم تا این دوره‌های آموزشی را ارائه کنیم و از طریق کمیسیون فرش اتاق تعاون ایران، سه کارگروه تخصصی در حوزه فرش و صنایع دستی تشکیل دادیم. چند مشکل در بحث توانمندسازی داریم و صرف نظر از بحث تولید و به بافی، به دنبال بازاریابی و بازارسازی و استفاده از هوش مصنوعی در صنعت فرش دستباف هستیم. بهرامی با اشاره به حضور ملموس هوش مصنوعی در همه صنایع، گفت: صنعت فرش نیاز دارد از ساختار سنتی در تولید و بازاریابی و شبکه سازی خارج شود و برای حضور در بازارهای مصرف از هوش مصنوعی استفاده کند. بیش از ۱۰۰۰ تعاونی فرش در کشور داریم و باید این آموزش به صورت تخصصی در یک دوره حداقل سه ماهه با کمک مرکز آموزش اتاق تعاون ایران به تعاونی‌های فرش ارائه شود.
به گفته وی مقرر شده آموزش‌های تخصصی در زمینه بازاریابی و بازارسازی و استفاده از هوش مصنوعی به مدیران تعاونی‌های فرش ارائه شود.

در 5 ماهه امسال محقق شد؛
رشد درآمد موسسه ملل از محل تسهیلات اعطایی
  درآمد موسسه اعتباری ملل از محل تسهیلات اعطایی در مدت پنج ماهه نخست سال 1403 با رشد همراه شد. به گزارش کائنات، مؤسسه اعتباری ملل در گزارش فعالیت ماهانه منتهی به مردادماه سال ۱۴۰۳ میزان درآمد تسهیلات اعطایی طی دوره یک‌ماهه را برابر با هشت هزار و 922 میلیارد ریال به ثبت رسانده است. همچنین از ابتدای سال مالی تا پایان مردادماه 1403 نیز مجموع درآمد‌های حاصل‌شده طی این زمان سپری شده بالغ‌بر 42 هزار و 570 میلیارد ریال اعلام‌شده است. گفتنی است؛ درآمد موسسه ملل از محل تسهیلات اعطایی در دوره چهار ماهه نخست سال جاری منتهی به سی و یکم تیر ماه، 33 هزار و 647 میلیارد ریال بوده است.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه