روزنامه کائنات
8

صفحه آخر

۱۴۰۳ دوشنبه ۲۶ شهريور - شماره 4673

مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی:

سمیعی: موسیقی می‌تواند موجب پیوستگی‌های فردی و اجتماعی شود


 امیرحسین سمیعی (مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی) به هفدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان پیام داد.
به گزارش روابط عمومی هفدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان، در این پیام می‌خوانیم:
«از آنجا که موسیقی می‌تواند در قامت گویاترین رسانه‌ی هنر انقلاب اسلامی و اندیشه‌ی ریشه‌مند ایران امروز جلوه‌گری کند؛ بی‌تردید نیازمند فرصت و فضایی است تا نقش بی‌بدیل خود را در عرصه‌های تأثیرگذار جامعه‌سازی، جامعه‌پردازی و ایجاد پیوستگی‌های فردی و اجتماعی ایفا کند.
فرصتی که به یُمن تعالیم ایمانی و پیام معنویّت‌ساز مردم شریف ایران اسلامی، بیش از چهار دهه در اختیار بازشناسی و با تولید مفاهیم حاضر در گفتمان هنری انقلابی قرار گرفت و نه‌تنها این کشور و جبهه‌ی درخشان مقاومت، بلکه اقصی نقاط جهان امروز را تحت تأثیر خود قرار داد.
بر این پایه، اگر این نفوذ و اقتدار فرهنگی‌ـ هنری در مسیر روشنی‌بخشش، به رویش‌های مستمر نیازمند باشد تا هر روز جلوه‌ای تازه کند و مرز جدیدی را بگشاید؛ نیازمند چهره‌های تازه‌تری است که بایستی آنها را در قامت جوانان نوجوی آینده‌نگر جستجو کرد و جشنواره‌های موسیقی جوان، دقیقاً در پس چنین نگاهی برآمده‌اند تا ضمن درک و شناسایی دقیق گذشته‌ی پربار و راه رفته‌ی پیشکسوتان این حوزه، افق‌های تازه‌تر را نیز با نگاهی گشایشگر، جستجو کنند و هر روز، مرزهای زیبایی و فرهنگ و اندیشه را با جوهره‌ی ارزشی و انقلابی خود گسترش دهند.
«هفدهمین جشنواره‌ی ملّی موسیقی جوان» هم برآمدِ این پیشینه و ضرورت و نگاه و نگرش است که در این نوبت برگزاری، با تغییرات کارشناسی‌شده، به روندی تکمیلی به منظور حصولِ رضایتمندیِ حداکثریِ فعّالان و مخاطبان این هنر، روی آورده است. حرکت‌ها و تحولاتی تکمیل‌کننده، از جمله بهره‌مندی از نسل جوان موزیسین‌ها از سراسر کشور در گروه داوری آثار این دوره، بهره‌گیری از سامانه‌ی «بامک» برای گسترش جغرافیای مشارکتی جوانان کشور از مرکز تا اقصی نقاط مرزی و نیز رفع نیاز به ارسال فیزیکی مدارک و سایر اقداماتی که با این هدف انجام یافته است که این نوبت از جشنواره‌ی موسیقی جوان با ضریبی بالاتر از منظر تنوّع هنری و استحکام آراء، استعدادهای ناب و برتر، شایسته‌تر شناسایی شده و به جامعه‌ی هنری کشور معرفی گردند.
همه‌ی آنچه گفته شد؛ دستاوردها و تداوم تصمیمات و قدم‌های موثّری بوده است که برای بازدهی بالاتر و برگزاری روشمند این جشنواره، اعتلای کیفی رقابت‌ها و افزایش هم‌افزایی‌ها و البته نیز تأمین نظر صاحب‌نظران آگاه و متخصّص کشور، انجام شده است.
امید آن دارم که دفتر این جشنواره در نوبت‌های آتی، با بهره‌گیری از تجارت حاصل شده و اِشراف تخصّصی بر موضوع، موضوعیّتی مضاعف یافته و گستره‌های متفاوت‌تری را تجربه نماید.
تلاش همه‌ی دلسپردگان به اعتلای هنر انقلاب اسلامی و تعالی ارزش‌های ملّی‌ـ اسلامی در موسیقی امروز ایران عزیز را صمیمانه سپاسگزارم.
امیرحسین سمیعی/ مدیرکل دفتر موسیقی»

در واکنش به تحقیر مردم هائیتی؛
کاپولا جواب ترامپ را داد
  فرانسیس فورد کاپولا در پاسخ به نظرات دونالد ترامپ مبنی بر این که مهاجران حیوانات خانگی می‌خورند گفت این حرف بسیار توهین‌آمیز است.
به گزارش هالیوود ریپورتر، فرانسیس فورد کاپولا جدیدترین چهره‌ای است که به اظهارات جدید در مناظره دونالد ترامپ پاسخ داده و متهم کردن مهاجران اسپرینگفیلد به خوردن حیوانات خانگی را توهین آمیز خوانده است.
این فیلمساز نوشت: در طول مناظره و وقتی مردم هائیتی تحقیر شدند، واقعاً عصبانی شدم. من احساس می‌کنم مردم هائیتی جزو مهربان‌ترین، سخاوتمندانه‌ترین، با استعدادترین و فوق‌العاده‌ترین افرادی هستند که تا به حال دیده‌ام. آنها هرگز به خاطر پیروزی در شورش بردگان بخشیده نشده‌اند و از زمانی که خود را آزاد کرده‌اند مجازات شده اند.
کاپولا گفت به نظرش تهمت حیوان‌خواری که ترامپ به این مهاجران وارد کرده به طرز فجیعی به مردم شجاع، خلاق و کاملاً شگفت‌انگیز اسپرینگفیلد توهین‌آمیز بوده است و او نمی‌تواند این را تحمل یا در برابرش سکوت کند.
در مناظره اخیر ترامپ وی به مهاجرانی پرداخت که در اسپرینگفیلد، حیوانات خانگی را می‌خورند و گفت: آنها دارند سگ‌ها را می‌خورند، گربه‌ها را می خورند، آنها در حال خوردن حیوانات خانگی مردمی هستند که در آنجا زندگی می‌کنند. مجری برنامه هم در همان مناظره با تماس با رئیس شورای شهر اسپرینگفیلد گفت هیچ گزارش معتبری در این باره وجود ندارد.
جان لجند آهنگساز برنده اسکار که زاده اسپرینگفیلد است، نیز به اظهارات ترامپ پاسخ داد و گفت: هیچ‌کس گربه‌ها را نمی‌خورد، هیچ‌کس سگ‌ها را نمی‌خورد. همه ما فقط می خواهیم زندگی کنیم و شکوفا شویم و خانواده خود را در یک محیط سالم و امن بزرگ کنیم. چطور است اگر همدیگر را دوست داشته باشیم؟

در بازدید معاون سیما مطرح شد؛
بزرگترین لوکیشن سریال کودک ساخته شد
  فصل سوم مجموعه کودک و نوجوان «دوقلوها» با حضور عموهای فیتیله‌ای در حال تولید است.
محسن برمهانی معاون سیما به پشت صحنه مجموعه «دوقلوها» با حضور عموهای فیتیله ای رفت که این روزها در ایران مال در حال تولید و تصویربرداری است. وی در سخنانی گفت: عوامل این مجموعه پیگیری کردند تا این کار به سرانجام برسد. امیدواریم جذابیت چنین آثاری مداوم باشد و به زودی به آنتن برسد.
وی بعد از پخش تصاویری از مجموعه «دوقلوها» بیان کرد: تصاویری از مجموعه دیدیم که جذاب بود و بچه ها خیلی منتظرند تا چهره های مورد علاقه شان را در تلویزیون ببینند. امیدواریم این سریال هم زمان پخش و هم شبکه خوبی داشته باشد و هم تولیدش ادامه پیدا کند. موضوعات مرتبط با یک شهر، موضوع فرزندآوری که در کار گل درشت نیست همه ویژگی هایی است که اثر را جذاب می کند.
سپس مهدی بصیری تهیه کننده برنامه عنوان کرد: فصل اول «دوقلوها» سال ۹۸ تولید شد و ۲ فصل روی آنتن رفت. ۲ سال پیگیری شد تا بتوانیم فصل جدید این مجموعه را بسازیم. «دوقلوها» یک آیتم جذاب از برنامه ای با حضور عموهای فیتیله ای بود. تلاش ما این بود یک کار جذاب داشته باشیم از این رو به موارد آموزشی هم پرداخته ایم و فضای مجموعه نیز یک کمدی اسلپ استیک است.
وی اضافه کرد: هر یک از هنرمندانی که در این مجموعه حضور دارند فعالان حوزه کودک از تئاتر و تصویر هستند. این مجموعه ۸۰ قسمت ۳۰ دقیقه ای است و دکورمان بزرگترین دکور کار کودک است. سعی کردیم بهترین ها را در کنار هم قرار دهیم.
این تهیه کننده درباره قالب برنامه اظهار کرد: کار تا حدی موزیکال است و به معرفی مشاغل می‌پردازد بنابراین کودک و خردسال می توانند مخاطب برنامه باشند.
علی فروتن بازیگر سریال نیز در سخنانی بیان کرد: این پروژه کاری موفق بود اما اینقدر طول کشید تا بالاخره به سرانجام رسید. این روزها سخت مشغول هستیم، آفیش ما ساعت ۶ صبح است و ما ساعت ۴ صبح به لوکیشن می آییم، تلاش زیادی می شود تا کاری قوی به تولید برسد. به اعتقاد من کاری که اینقدر عوامل دارد باید یک کمک ویژه شود تا در زمان خوبی به پخش برسد.
مهری آل آقا دیگر بازیگر مجموعه در ادامه خواهان پرداخت به موقع دستمزدها شد و گفت: لطفاً حمایت بیشتری از پروژه ها صورت بگیرد تا پرداخت دستمزدها به تعویق نیفتد. برای ما تئاتری ها کار عشق است. ما عاشقانه کار می کنیم و باید سر پروژه ها فقط به کار فکر کنیم تا موارد دیگر.
علی مسلمی نیز عنوان کرد: مخاطب نیاز دارد برنامه های مورد علاقه اش را ببیند. زمانی مردم با برنامه های کودک زندگی می کردند. الان طنزها بیشتر کلامی است ولی طنز ما هم تصویری و هم کلامی است. الان دروغ هایی در فضای مجازی وجود دارد که دارد گسترش می یابد پس برای داشتن جامعه سالم و از بین بردن این ها باید روی بچه ها بیشتر کار شود.
وی اضافه کرد: ما کارهای تلویزیونی زیادی انجام داده ایم اما اینجا واقعاً برای مخاطب ارزش قائل شده اند.
حمید گلی نیز در پایان گفت: در دنیای امروز که با حجم تولیدات در دنیا مواجه هستیم باید بتوان مخاطب حرفه ای را جذب کرد. سال ۷۲ هفته ای یک قسمت از کاری پخش می شد و در ۱۳ قسمت هم مخاطب را جذب می کرد ولی الان یک باره ۸۰ قسمت ساخته شده و بعد می بینید همان ابتدا ۲۰ قسمت پخش شده و رفته و مخاطب هم نفهمیده است.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه