آغاز رسمی جنگ بین نتانیاهو
و دستگاههای اطلاعاتی اسرائیل
یک رسانه صهیونیستی گزارش داد جنگ داخلی رسمی بین بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی و دستگاههای اطلاعاتی این رژیم بر سر تشکیل کمیته رسمی تحقیق درباره دلایل شکست در عملیات هفتم اکتبر مقاومت علیه تل آویو، آغاز شده است.
به گزارش خبرگزاری فلسطینی سما نیوز، کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی در این باره اعلام کرد: روز گذشته دفتر نتانیاهو، پروتکلهایی از مشاوران امنیتی رئیس دستگاه اطلاعات داخلی (شاباک) را در رسانههای این رژیم، منتشر کرد که وی ادعا کرده بود: حماس علاقه ای به جنگ با اسرائیل ندارد.
امروز نیز روزنامه «یدیعوت آحارنوت» اطلاعات دقیقی منتشر کرد که براساس آن رئیس شاباک به بنیامین نتانیاهو اعلام کرده است به دلیل اختلافات داخلی در اسرائیل، ممکن است این رژیم دچار جنگ داخلی شود.
کانال ۱۲ تلویزیون رژیم اشغالگر همچنین اعلام کرد: این آغاز علنی تشکیل جبهه جدیدی است که به طور رسمی بین نتانیاهو و سران دستگاه های امنیتی گشوده شده است که جز در صورت تشکیل کمیته تحقیقات رسمی درباره ناکامی در عملیات هفتم اکتبر از مناصب خود استعفا نخواهند داد.
این رسانه صهیونیستی ادعا کرد: نتانیاهو مادامی که اختیار تعیین هویت قضاتی را که به عنوان رئیس این کمیته معرفی خواهند داشت، در اختیار نداشته باشد، درصدد تشکیل چنین کمیتهای نیست.
این در حالی است که رئیس سابق شعبه عملیات ارتش رژیم صهیونیستی پنجشنبه شب در اظهاراتی گفت که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم هیچ گونه برنامهای برای ادامه جنگ ندارد.
سرلشکر یسرائیل زیو در گفت وگو با شبکه ۱۲ تلویزیون این رژیم افزود: نتانیاهو هیچ راهبرد و برنامهای برای ادامه جنگ ندارد و به صورت خودجوش و لحظهای و بر اساس دغدغههای سیاسی خود تصمیم میگیرد.
وی گفت: متأسفانه کسانی که بهای این بی برنامگی را میپردازند، گروگانها (اسرا) و خانوادههای آنها و پس از آنها کل (رژیم) اسرائیل هستند.
پیش تر عاموس مالکا رئیس اسبق دستگاه اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی در گفت وگو با رادیوی این رژیم اعلام کرده بود: ۱۱ ماه در غزه جنگیدهایم و فقط هشت اسیر را توانستهایم آزاد کنیم و بنابراین برای دستیابی به جسد آخرین اسیر، باید حداقل ۲ تا سه سال دیگر بجنگیم. در پیش گرفتن چنین رویکردی واقعا مضحک است!
وی به تاکید «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم اشغالگر درباره لزوم تداوم جنگ و حضور میدانی در غزه اشاره کرد و افزود: طولانی شدن جنگ برای (رژیم) اسرائیل هزینه دارد و تلآویو توان درگیری طولانی مدت را ندارد و برای اینکار ساخته نشده است.
این ژنرال صهیونیست با بیان اینکه طولانی شدن جنگ موجب انزوای بین المللی بیشتر تلآویو و تضعیف توان نظامی آن خواهد شد، گفت: برای رسیدن به توافق آتش بس باید امتیازاتی بدهیم اما باید بدانیم که تبعات آن، بدتر از تداوم جنگ نخواهد بود.
با گذشت حدود ۱۱ ماه از عملیات طوفان الاقصی و اسارت شماری از صهیونیستها به دست مقاومت فلسطین در نوار غزه، این رژیم با وجود تجاوز گسترده به این منطقه نه تنها نتوانسته اسرای مذکور را آزاد کند، بلکه شمار زیادی از آنها در حملات هوایی و توپخانهای این رژیم به مناطق مختلف نوار غزه کشته شدهاند.
مخالفت نخست وزیر رژیم صهیونیستی با آتش بس در نوار غزه، امکان دستیابی به توافق برای آزادی اسرای صهیونیست در مقابل آزادی اسرای فلسطینی از زندانهای این رژیم را سلب کرده و شماری از اسرای صهیونیست بر اثر بمباران وحشیانه مناطق مختلف نوار غزه توسط رژیم تل آویو کشته شدهاند. این امر باعث اعتراض گسترده خانوادههای این اسرا در سرزمینهای اشغالی شده است.
در حالی که آنها خواستار توافق با حماس برای آزادی اسرای صهیونیست هستند، نتانیاهو که از محاکمه به اتهام فساد پس از پایان جنگ اطمینان دارد بر سر هرگونه توافقی در این باره مانع تراشی میکند و چند دوره مذاکره در قطر و مصر را به شکست کشانده است.
در گفتوگوی تلفنی البدیوی با عراقچی مطرح شد؛
شورای همکاری خلیجفارس علاقهمند به تعامل با ایران درخصوص چالشهای بزرگ منطقه
دبیرکل شورای همکاری خلیجفارس با وزیر خارجه کشورمان گفتوگوی تلفنی کرد.
جاسم محمد البدیوی دبیرکل شورای همکاری خلیجفارس طی تماس تلفنی با سیدعباس عراقچی، انتخاب ایشان بهعنوان وزیر امور خارجه کشورمان را تبریک گفت و درخصوص راههای همکاری و ارتقای روابط میان جمهوری اسلامی ایران و شورای همکاری خلیجفارس گفتوگو و تبادل نظر کرد.
دبیرکل شورای همکاری با تأکید بر اهمیت جایگاه جمهوری اسلامی ایران در ارتقای صلح و ثبات در منطقه، خاطرنشان کرد، اعضای شورای همکاری خلیجفارس علاقهمند به مشورت و تعامل با جمهوری اسلامی ایران درخصوص چالشهای بزرگ منطقه هستند.
عراقچی نیز ضمن تشکر از تبریک دبیرکل شورای همکاری خلیجفارس تأکید نمود جمهوری اسلامی ایران علاقهمند است روابط دوستانه و برادرانه خود با شورای همکاری خلیجفارس و اعضای آن را ارتقا بخشیده و بر این اعتقاد است که روابط میان ایران و شورای همکاری باید وارد مرحله جدیدی از درک متقابل و همکاری شود.
با ارسال پیامی به همتای قرقیزستانی؛
پزشکیان سالگرد استقلال قرقیزستان
را تبریک گفت
مسعود پزشکیان رئیسجمهوری اسلامی ایران در پیامی به «صادیر جاپاروف» رئیسجمهوری قرقیزستان فرا رسیدن سالگرد استقلال این کشور را تبریک گفت.
وی در این پیام آورده است: بر این باورم که روابط مبتنی بر احترام متقابل جمهوری اسلامی ایران و جمهوری قرقیزستان به نفع مردم دو کشور، بیش از گذشته تقویت و توسعه مییابد.
رئیسجمهور در ادامه این پیام افزوده است: در دولت چهاردهم جمهوری اسلامی ایران، توسعه همکاری با کشورهای همسایه و منطقه در اولویت سیاست خارجی قرار دارد.
پیامهای تبریک پزشکیان به پادشاه و نخستوزیر مالزی
همچنین مسعود پزشکیان رئیسجمهوری اسلامی ایران در پیامهای جداگانهای فرا رسیدن روز ملی مالزی را به پادشاه و نخستوزیر و همچنین مردم این کشور تبریک گفت. رئیسجمهور در پیام تبریک روز ملی مالزی به عالیجناب سلطان «ابراهیم ابن اسکندر» پادشاه این کشور آورده است: «اطمینان دارم مناسبات برادرانه جمهوری اسلامی ایران و مالزی همچنان موجب تحکیم و همبستگی امت اسلامی خواهد بود.» وی همچنین در پیام تبریک خود به «داتو سری انور ابراهیم» نخستوزیر مالزی ابراز اطمینان کرده است که در پرتو پیوندهای مشترک اسلامی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی دو کشور، روابط دوستانه بیش از پیش مسیر رشد و تقویت را در راستای منافع فیمابین و نیز امت اسلامی حفظ کند
سفیر ایران در مقر سازمان ملل در ژنو:
بیش از هر زمان، نیازمند عزم جهانی
برای حذف کامل تسلیحات هستهای هستیم
علی بحرینی سفیر و نماینده تامالاختیار ایران در مقر سازمان ملل و دیگر سازمانهای بینالمللی در ژنو، در پیامی که به مناسبت روز جهانی منع آزمایشهای هستهای در حساب شخصی خود در فضای مجازی به اشتراک گذاشت، عنوان داشت: روز جهانی منع آزمایشهای هستهای، فرصتی است برای یادآوری پیامدهای ویرانگر این آزمایشها برای حیات بشری. وی در همین زمینه افزود: هر انفجار هستهای گامی رو به عقب در مسیر دستیابی به جهان عاری از تسلیحات هستهای است. بحرینی یادآور شد: امروز، بیش از هر زمان دیگری نیازمند عزمی جهانی برای حذف کامل تسلیحات هستهای هستیم.