روزنامه کائنات
2

سیاسی

۱۴۰۳ دوشنبه ۱ مرداد - شماره 4638

جنگ وارد مراحل خطرناکی شده است


 روزنامه عبری زبان هاآرتص در گزارشی به حمله پهپادی نیروهای مسلح یمن به تل آویو و واکنش رژیم صهیونیستی به این حمله با بمباران بندر الحدیده یمن پرداخت و نوشت که جنگ وارد مرحله خطرناکی شده است.
روزنامه عبری زبان هاآرتص در این گزارش نوشته است: پس از ۹ ماه و نیم، جنگ اسرائیل و حماس وارد مرحله جدید و خطرناک‌ تری شده است.
این روزنامه عبری زبان در ادامه افزود: در حمله پهپادی حوثی‌ها از یمن به تل آویو یک اسرائیلی کشته شد و اندکی پس از ۲۴ ساعت، هواپیماهای نیروی هوایی (رژیم) اسرائیل انبارهای اسلحه، یک نیروگاه و تأسیسات ذخیره نفت یمن را در بندر الحدیده در دریای سرخ بمباران کردند که خسارت شدیدی برجای گذاشت.
هاآرتص می‌افزاید: این اولین بار است که (رژیم) اسرائیل پس از محول کردن پاسخ نظامی به حملات قبلی حوثی‌ها به آمریکا و ائتلاف، به یمن حمله می‌کند.
به ادعای این روزنامه، این حمله در حدود ۱۷۰۰ کیلومتری (رژیم) اسرائیل، پیامی درباره توانایی‌های نظامی دوربرد نیروی هوایی (رژیم) اسرائیل به کل منطقه به ویژه ایران می دهد، اما انتظار می‌رود که این حمله به اقدامات تلافی جویانه حوثی‌ها به اهداف اسرائیلی نیز منجر شود و این درگیری‌ها ممکن است خطر وقوع جنگ را افزایش دهد.
هاآرتص همچنین نوشته است: پرتاب یک پهپاد از یمن در روز جمعه غافلگیر کننده بود؛ زیرا هیچ هشدار اطلاعاتی قبلی وجود نداشت و به نظر می‌رسد که عملکرد سیستم دفاعی نیز محدود بوده است. هواپیماهای رژیم صهیونیستی عصر شنبه ۳۰ تیر ۱۴۰۳ شهر بندری الحدیده در غرب یمن را مورد حمله هوایی قرار دادند. بر اساس گزارش رسانه‌های رژیم صهیونیستی، این حمله توسط ۲۰ جنگنده اف ۳۵ و حامل صدها تن مواد منفجره انجام شده است.
همچنین به گزارش رسانه‌های یمنی، جنگنده‌های رژیم اشغالگر در این حمله یک مخزن نفت را هدف قرار دادند که منجر به وقوع آتش سوزی گسترده‌ای در مناطق اطراف آن شد.
یک مقام آمریکایی در گفت وگو با وبگاه عبری واللا حمله جنگنده‌های اف ۳۵ اسرائیلی به الحدیده را تائید و این حملات را در واکنش به حمله پهپادی به تل‌آویو برشمرد.
به گفته این مقام آمریکایی، حمله توسط رژیم اسرائیل و در پاسخ به حمله پهپادی روز جمعه یمن به تل آویو صورت گرفت. بر اساس آمار وزارت بهداشت یمن تا کنون سه نفر در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به الحدیده کشته و ۸۷ نفر زخمی شده‌اند.


مخبر در شصت و چهارمین اجلاس سالانه مجمع عمومی بانک مرکزی:
مدیران ناموفق به جای جابه‌جایی باید از سیستم مدیریتی کنار گذاشته شوند
سرپرست ریاست‌جمهوری کنترل رشد نقدینگی، رشد پایه پولی و کاهش تورم بدون آسیب به رشد اقتصادی و تولید، کاهش نرخ بیکاری به پایین‌ترین رقم ۲۰ سال گذشته، کاهش شکاف طبقاتی، انقعاد پیمان‌های پولی خارجی برای دلارزدایی از تبادلات مالی کشور و بهبود تعاملات بین‌المللی کشور به‌عنوان بستری برای جذب سرمایه‌گذاری‌های خارجی را بخشی از توفیقات دولت سیزدهم عنوان کرد.
محمد مخبر در شصت و چهارمین اجلاس سالانه مجمع عمومی بانک مرکزی، ضمن گرامیداشت یاد رئیس‌جمهور شهید و یادآوری حساسیت‌های شهید رئیسی نسبت به شاخص‌های اقتصادی، تلاش‌های تیم اقتصادی دولت برای بهبود شاخص‌های آسیب‌دیده اقتصادی کشور از طریق مقابله با شرایط سخت داخلی و فشارهای خارجی را جهادی توصیف کرد که توانست در حد قابل‌قبولی در بهبود شاخص‌های اقتصادی مؤثر باشد.  مخبر در ادامه با اشاره به اهمیت موضوع تامین مالی تولید و ضرورت تعهد دولت و مجلس و همه ارکان نظام به این مسئله، به موضوع ناترازی در بانک‌ها به‌عنوان یکی دیگر از مشکلات کشور اشاره کرد و گفت: دولت سیزدهم در این راستا گام‌های خوبی برداشته اما همچنان نیاز به‌کار بیشتری در این زمینه داریم. مدیران ناموفق، به‌خصوص در عرصه بانکی، نباید پس از عملکرد ناموفق در یک مجموعه یا بانک به بخش دیگری منتقل شوند، بلکه باید از سیستم کنار گذاشته شوند تا مدیران بدانند که عملکردشان روی آینده کاری آنها تأثیرگذار است. سرپرست ریاست‌جمهوری همچنین از برخوردهای سیاسی در مسائل تخصصی به‌عنوان یکی دیگر از آسیب‌ها اشاره کرد و افزود: با توجه به بهبود تعاملات منطقه‌ای و بین‌المللی کشور زمینه مناسبی برای جذب سرمایه‌گذاری خارجی به‌وجود آمده، اما اهمیت و ضرورت این مسئله نباید باعث غفلت از جذب سرمایه‌گذاری‌های داخلی شود؛ ارائه بسته‌های تشویقی بر مبنای قوانین باثبات و نه بخشنامه‌های مقطعی، می‌تواند نقش مؤثری در جذب سرمایه‌های داخلی داشته باشد.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه