روزنامه کائنات
1

صفحه اول

1403 چهارشنبه 23 خرداد - شماره 4613

کارشناس سیاست خارجی در گفت و گو با کائنات تشریح کرد

بیگدلی: چالش های پیش روی توافق امنیتی آمریکا و عربستان


 کارشناس و تحلیلگر سیاست خارجی و مسائل بین الملل گفت: تا زمانی که نتانیاهو روی کار است بعید به نظر برسد طرح امنیتی آمریکا و عربستان عملیاتی شود چرا که حیات سیاسی نتانیاهو وابسته به جنگ با حماس است.
علی بیگدلی کارشناس و تحلیلگر سیاست خارجی و مسائل بین الملل در گفت و گو با کائنات در خصوص این موضوع که آیا نتانیاهو مصوبه آتش بس شورای امنیت سازمان ملل را می پذیرد و فرمان آتش بس را صادر می کند، گفت: به نظر نمی رسد نتانیاهو علی رغم این موضوع به راحتی زیربار آتش بس برود چرا که نتانیاهو بارها بر این موضوع تاکید کرده بدون آمریکا به سمت رسیدن به اهداف خود حرکت خواهیم کرد.
وی در این باره گفت: در حال حاضر این موضوع در اسرائیل مطرح شده که مساله رفح را به گونه ای خاتمه دهند و به سراغ جنگ با حزب الله لبنان بروند چرا که آنها بر این موضوع تاکید می کنند حزب الله لبنان ارتش قدرتمندی به وجود آورده اما از آن سو آمریکایی‌ها نگران هستند و بارها به نتانیاهو گفته‌اند که جنگ با حزب‌الله را متوقف کند، چرا که نگران وسیع شدن آتش جنگ در منطقه هستند.
کارشناس و تحلیلگر سیاست خارجی و روابط بین الملل یادآور شد: هدف نهایی بایدن این است که این منطقه حساس بین‌المللی خاورمیانه در آستانه انتخابات آمریکا بیش از پیش  دچار پریشان حالی  نشود، لذا بسیار کوشش می‌کند که شرایط مطلوبی را به وجود بیاورد.
علی بیگدلی یادآور شد: پیش‌نویس قرارداد امنیتی، نظامی و اقتصادی آمریکا با عربستان سعودی نیز به نظر نمی رسد به راحتی میسر شود چرا که  عربستان برای این موضوع شرط گذاشته و این موضوع را منوط به تشکیل دو دولت فلسطین و اسرائیل کرده است.
علی بیگدلی کارشناس و تحلیلگر سیاست خارجی و مسائل منطقه یادآور شد:  به نظر نمی‌رسد نتانیاهو موضوع تشکیل کشور و دولت فلطسینی را بپذیرد ضمن اینکه تندروهای داخل اسرائیل نیز این موضوع را نمی پذیرند، بنابراین توافق امنیتی بین عربستان و آمریکا نیز دچار مشکل می شود.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه