مدیر منطقه ۹ عملیات انتقال گاز خبر داد؛
بومیسازی بیش از ۱۴۰ قطعه
در منطقه ۹ عملیات انتقال گاز
مدیر منطقه ۹ عملیات انتقال گاز از بومیسازی بیش از ۱۴۰ قطعه در این منطقه عملیاتی خبر داد. به گزارش کائنات و به نقل از شانا، محیالدین مفخمی دراینباره گفت: اقلام بومیسازیشده در منطقه ۹ عملیات انتقال گاز در سالهای اخیر ۱۴۲ قطعه بوده و این موضوع نشاندهنده دراولویتبودن بومیسازی قطعات و تجهیزات در این منطقه عملیاتی است. وی با بیان اینکه تاکنون اقدامهای ارزشمندی بهمنظور خودکفایی و بومیسازی قطعات در این منطقه انجام شده است، افزود: مهمترین آن تعمیر اساسی توربین MAN تأسیسات قلعهجیق بود که پس از دو سال مطالعه و تلاش مستمر و شبانهروزی و ابتکارات تازه، با صرفهجویی ۲۳۵ میلیارد ریالی همراه بود و برای نخستین بار در کشور انجام شد. مدیر منطقه ۹ عملیات انتقال گاز با بیان اینکه ۱۰۸ قطعه برای تعمیرات اساسی توربینهای MAN در تأسیسات تقویت فشار گاز نکا، نور و قلعهجیق بومیسازی شد، تصریح کرد: ۳۴ قطعه نیز برای توربینهای DRESSER RAND تأسیسات رامسر و NEVSKY تأسیسات تقویت فشار گاز رشت بومیسازی شده است. مفخمی با بیان اینکه کارگروه خودکفایی با هدف شناسایی تولیدکنندگان و سازندگان داخلی که توانایی ساخت قطعات یدکی را دارند در منطقه فعال است، تأکید کرد: خریدارینکردن کالاهای خارجی که نمونه مشابه داخلی دارند، از اقدامهای مهم منطقه برای تحقق تولید، خودکفایی و اشتغالآفرینی است. وی برقراری ارتباط با شرکتهای دانشبنیان و تولیدکنندگان داخلی بهمنظور ساخت قطعات یدکی با دراختیارگذاشتن نمونه قطعات و اطلاعات فنی موردنیاز را از دیگر اقدامهای حمایتی منطقه از شرکتهای ایرانی دانست و یادآور شد: دانشبنیانها تعدادی از این قطعات را بومیسازی کردند.
نماینده مردم سربیشه و نهبندان در مجلس:
سهمیه سوخت کامیونداران شهری
شارژ نمیشود
نماینده مردم سربیشه و نهبندان در مجلس شورای اسلامی خواستار رفع مشکلات مربوط به سهمیه سوخت کامیونداران شهری شد. مصطفی نخعی نماینده مردم سربیشه و نهبندان در مجلس شورای اسلامی در صحن علنی مجلس در تذکری شفاهی به وزیر کشور گفت: دو ماه است که سهمیه سوخت کامیونداران شهری شارژ نمیشود؛ از وزارت کشور درخواست می کنم با ثبت کارکرد کامیونداران این مشکل را مرتفع سازد. وی در تذکر دیگر خواستار رسیدگی به حادثه دیدگان سیل اخیر شد و اظهار کرد: سیل خراسان جنوبی خسارت زیادی به نهبندان و سربیشه وارد کرده و ساختارهای منطقه و البته خانههای مردم را نابود کرده و لازم است هرچه سریعتر خسارات مردم جبران شود.
بررسی برنامههای کمیته متناظر بینالمللی کیفیت آب در پژوهشگاه اقیانوسشناسی
از سوی پژوهشگاه ملی اقیانوسشناسی و علوم جوی نشست تخصصی و هماندیشی کمیته متناظر بینالمللی سازمان ایزو کیفیت آب (ISO/TC۱۴۷) با هدف آشنایی با ساختار، برنامهها و اهداف کمیته برگزار شد.
نشست تخصصی و هماندیشی کمیته متناظر بینالمللی سازمان ایزو کیفیت آب (ISO/TC۱۴۷) با هدف آشنایی با ساختار، برنامهها و اهداف کمیته در محل پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی برگزار شد. در این نشست علی مهدینیا معاون پژوهشی و آموزشی پژوهشگاه و رئیس کمیته بینالمللی متناظر کیفیت آب در این نشست ضمن تشکر از مشارکت و همکاری اعضای کمیته در سال۱۴۰۲، گزارشی در مورد استانداردهای ملی و بین المللی تدوین شده در این کمیته و بروز رسانی استانداردهای بین المللی و ملی کیفیت آب را ارائه کرد و مشارکت همه متخصصین و ذینفعان در این حوزه را خواستار شد.