مکان برگزاری جشنواره فیلم اقوام مشخص شد
جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی به مدت پنج روز در پردیس سینمایی باغ کتاب تهران برگزار خواهد شد.
در پی مطالبه فیلمسازان حاضر در این جشنواره و با مساعدت شهرداری تهران و موسسه تصویر شهر، باغ کتاب بهعنوان محل برگزاری نخستین جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی انتخاب شد.
باغ کتاب تهران مجموعه بزرگ کتاب و سرگرمیهای علمی کشور است که در دوطبقه با زیربنای ۶۵ هزار مترمربع و وسعت ۱۱۰ هزار مترمربع در اراضی عباسآباد احداث شده است و مجموعههای متنوعی ازجمله مجموعههای سینمایی را شامل میشود.
نخستین دوره جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی با شعار «اقوام، ریشه ایرانزمین» ۲۶ تا ۳۰ اردیبهشت در پردیس سینمایی باغ کتاب تهران برگزار میشود.
این رویداد سینمایی در چهار بخش رقابتی شامل فیلمهای بلند سینمایی، فیلمهای کوتاه داستانی و انیمیشن، مستند و نماهنگ و فیلمنامه منطبق با موضوع جشنواره برگزار میشود که گستره زیستبوم، آیینهای فرهنگی و مذهبی، سبک زندگی، آداب و رسوم و سنن اقوام ایرانی، تاریخ اقوام، میراث فرهنگی ملموس و ناملموس و ظرفیتهای گردشگری را در برمیگیرد.
در حکمی وزیر فرهنگ خبر داد:
مدیر کل هنرهای نمایشی منصوب شد
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حکمی حمید نیلی احمدآبادی را به عنوان مدیر کل هنرهای نمایشی منصوب کرد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حکمی مدیر کل هنرهای نمایشی منصوب کرد. در حکم محمدمهدی اسماعیلی خطاب به حمید نیلی آمده است: «نظر به سوابق، تعهد، روحیه انقلابی ، تخصص و تجربیات ارزشمند شما در حوزه فرهنگ و هنرهای نمایشی، به پیشنهاد معاون محترم امور هنری و به موجب این حکم به سمت « مدیرکل هنرهای نمایشی» منصوب میشوید.
با توجه به جایگاه والا و بنیادین هنرهای نمایشی در عرصه هنر، انتظار میرود جنابعالی با برنامه ریزی دقیق و پیشرونده و بهرهگیری از پیشکسوتان متعهد این عرصه و تعامل سازنده با هنرمندان هنرهای نمایشی در خصوص موارد ذیل اهتمام ویژه را مصروف دارید:
۱-کشف و پرورش استعدادهای نمایشی کشور؛
۲-ترویج ادبیات فاخر فارسی و قصهها و قهرمانان آن در نمایشهای صحنهای؛
۳-صیانت از مرزهای اخلاقی، دینی، انقلابی و ملی و خانوادگی در آثار تولیدشده در سراسر کشور؛
۴-رشد کیفی و ارتقای شاخصهای هنری هنرهای نمایشی؛
۵_توجه ویژه به تولید نمایشنامههای فاخر و تربیت نویسندگان متعهد به آرمان های انقلاب اسلامی و مدیریت ترجمه نمایشنامههای خارجی
۶-پاسداشت و تکریم هنرمندان این هنر فاخر به ویژه پیشکسوتان ارجمند؛
۷-توجه ویژه به تئاتر کودک و نوجوان و ترویج و توسعه نمایشهای آموزنده اجتماعی، دینی و ملی؛
۸-توجه ویژه به ظرفیتهای استانی و شهرستانی هنرهای نمایشی و تقویت و توسعه آن؛
۹_دقت نظر و تلاش برای ترویج مفاهیم دینی، ملی، اخلاقی و خانوادگی و تاریخ پرفراز و نشیب ایران اسلامی بهویژه تاریخ معاصر و انقلاب اسلامی در آثار تولید شده.
جا دارد از تلاشهای ستودنی برادر خوبمان جناب آقای نظری هم در طول مسئولیت تشکر ویژه نمایم. مزید توفیق جنابعالی را در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و تحقق اهداف دولت مردمی در ظل توجهات حضرتولیعصر(عج) و رهبری حکیمانه حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای(مدظلهالعالی) از خداوند متعال خواستارم.»
حمید نیلی پیش از این مدیرعامل تماشاخانه ایرانشهر، مدیرعامل انجمن هنرهای نمایشی ایران، مدیرعامل انجمن تئاتر انقلاب و دفاع مقدس، دبیر هفدهمین جشنوارهی تئاتر مقاومت و مشاور عالی دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور بوده است و تهیهکنندگی چندین نمایش صحنهای و تلویزیونی در کارنامهای او به چشم میخورد.
پیش از این کاظم نظری به عنوان مدیر کل هنرهای نمایشی عهدهدار این سمت بود.