روزنامه کائنات
3

اقتصاد

۱۴۰۳ سه شنبه ۱۱ ارديبهشت - شماره 4587

قائم مقام رئیس کل بیمه مرکزی:

شیوه بیمه خودرو تغییر می‌کند


  قائم مقام رئیس کل بیمه مرکزی در رابطه با آخرین جزئیات از اجرای طرح راننده محوری نکاتی را مطرح کرد. به گزارش کائنات، قائم مقام رئیس کل بیمه مرکزی مجید مشعلچی گفت: یک نظام رتبه‌بندی ابتدایی برای رانندگان وجود دارد و اطلاعاتی از بخش‌های مختلف دریافت می‌شود به طور مثال تشویقات برای رانندگانی که تصادف نمی‌کنند بر پایه همین رتبه بندی است.
این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: همان طور که اشاره شد یکسری اطلاعات از بخش‌های مختلف مانند فراجا گرفته می‌شود، اما یکسری از اطلاعات هم از جمله نمره منفی خیلی مهم است که با فراجا جلسات مختلفی برگزار شده و در حال برگزاری است که اگر این سری از اطلاعات را هم پلیس راهور به بیمه مرکزی بدهد ما در یک نظام رتبه بندی که قراردادهای آن را بسته‌ایم رانندگان را رتبه بندی خواهیم کرد.
او در ادامه اظهار کرد: اگر ما اطلاعات را از بخش‌های مختلف دریافت کنیم در شاخص‌های رتبه بندی تغییراتی ایجاد و رتبه بندی خوبی می‌شود و در نهایت در این فرآیند میزان ریسک رانندگان مشخص خواهد شد. گام بعدی هم این خواهد بود که چگونه با راننده پر ریسک و کم ریسک برخورد کنیم؟ که این موارد بحث‌های آیین نامه و دستورالعملی خواهد بود که کار آن را هم پیش خواهیم برد.
قائم مقام رئیس کل بیمه مرکزی گفت: به شکل خلاصه امکان راه اندازی بحث راننده محوری در یک سطح ابتدای وجود دارد که سطح مطلوبی نخواهد بود بیمه مرکزی در تلاش است تا شاخص‌های مد نظر خود را از بخش‌های مختلف دریافت تا کیفیت رتبه بندی افزایش پیدا کند و به موازات این مراحل بحث دستورالعمل و آیین‌نامه‌ها را هم در حال پیش بردن هستیم و در آخر باید گفت اجرای بیمه شخص ثالت راننده محور به عبارتی راننده محوری حتما تا پایان سال نهایی و اجرا خواهد شد.

بررسی عملکرد بانک قرض‌الحسنه مهر ایران
 از سوی دیوان محاسبات کشور
  دیوان محاسبات کشور در ادامه سلسله جلسات «شفافیت و انضباط مالی» میزبان مدیرعامل و اعضای هیات مدیره بانک قرض الحسنه مهر ایران بود.
به گزارش کائنات و به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل دیوان محاسبات کشور، در این جلسه که با حضور علی کامیار دادستان، محسن برزوزاده معاون فنی و حسابرسی امور اقتصادی و زیربنایی و مدیران و حسابرسان این نهاد نظارتی همراه بود، بر ضرورت توجه به مقوله قرض الحسنه و استفاده از ظرفیت‌های قانونی برای توسعه خدمات به عموم مردم تاکید شد.
علی کامیار، دادستان دیوان محاسبات در این نشست با بیان اینکه باید با توسعه خدمات بانکداری به شیوه قرض الحسنه، در راستای جلب رضایت بیش از پیش آحاد مردم تلاش کرد، اظهار داشت: بسیاری از مردم متشرع و متدین، شبهات بسیاری را درخصوص سودهای بانکی در ذهن دارند که می توان با توسعه سازوکارهای بانکداری به شیوه قرض الحسنه، اعتماد این عده را پیرامون مشارکت در بانکداری اسلامی و جذب سرمایه های راکد، جلب کرد.
کامیار با اشاره به این واقعیت که راهی جز گام نهادن در مسیر بانکداری اسلامی نداریم، تاکید کرد: سهم عظیمی از مقادیر تورم سالیانه در کشور، ناشی از روش های غلط بانکداری است که لازم است برای حل و فصل این موضوع، چاره ای عاجل اندیشید.
محسن برزوزاده، معاون فنی و حسابرسی امور اقتصادی و زیربنایی دیوان محاسبات نیز در این جلسه، با اشاره به موضوع کنترل ترازنامه ها در نظام بانکی کشور، بیان کرد: توجه به مباحثی همچون نسبت کفایت سرمایه و همچنین بهبود ساختار حسابرسی داخلی از جمله مواردی است که باید نسبت به آن حساسیت داشت.
در ادامه این نشست، سعید شمسی نژاد مدیرعامل بانک قرض الحسنه مهر ایران، با قدردانی از نظارت های به موقع و اثربخش دیوان محاسبات کشور، در تشریح عملکرد بانک متبوعش گفت: در راستای اجرای قانون حساب واحد خزانه، تعداد ۱۱۳ فقره حساب دولتی در این بانک بسته شده است.
مدیرعامل بانک مهر ایران، ضمن برشماری دستاوردهای این بانک در حوزه فناوری و عملکردی، اظهار داشت: تحقق مواردی همچون «فناور کارت»، «راه اندازی نئوبانک»، «افتتاح مرکز نوآوری» و «رکوردشکنی در پرداخت وام» تنها بخشی از دستاوردهای این بانک قرض الحسنه است که با تلاش همکارانم حاصل شد.
بر اساس گزارش دیوان محاسبات کشور، نسبت کفایت سرمایه بانک قرض الحسنه مهر ایران ۹.۵ درصد است که با توجه به معیار ۸ درصدی، وضعیت بانک مناسب ارزیابی می‌گردد. همچنین سرانه شعب به نفر، جزو کمترین تعداد سرانه در این بانک است.

مدیر عامل بانک توسعه تعاون:
تعاون مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است
  مدیر عامل بانک توسعه تعاون اعلام داشت تعاون به عنوان رکن مهم مشارکت مردم، مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است. به گزارش کائنات، محمد شیخ حسینی مدیر عامل بانک توسعه تعاون طی جلسه با همکاران مدیریت امور استانها و شعب اظهار داشت: در دیدار مقام معظم رهبری با جامعه کار و تولید به مناسبت هفته کارگر، معظم له تاکید مهم بر «جهش تولید با مشارکت مردم» داشتند. نکته مهم و بسیار ارزشمند این جلسات که رهبری عظیم الشان، اولین تعبیر مشارکت مردم را تعاون عنوان نمودند. این تعبیر حکیمانه نشان دهنده وظیفه سنگین ارکان بخش تعاون در سال ۱۴۰۳ است. همچنین فرصتی است تا تعاونگران استعدادها و ظرفیت های بالای بخش تعاون را به اقتصاد ارائه دهند و جایگاه و سهم واقعی خود را در اقتصاد ملی پیدا کنند.
این مقام بانکی تاکید کرد: سال ۱۴۰۲ سال سخت شبکه بانکی بوده است، تکالیف مهم محوله از سوی دولت همراه با محدودیت های درست بانک مرکزی موجب گردید بانکها برای ایفای نقش بهینه خود با دشواری هایی روبرو شوند، در این سال مهم و حیاتی بانک توسعه تعاون بهترین عملکرد دوران را رقم زده است. به جرات می توانیم بگوییم عملکرد سال پیشین برگی زرین در تاریخچه و کارنامه عملکردی بانک بوده است. قطعا نقش واحدهای صف و شعب در این موفقیت ها مهم بوده است و مدیریت امور استانها و شعب نیز به عنوان محوریت راهبری و هماهنگی و نظارت بر واحدهای شعب بسیار ارزشمند و تعیین کننده بوده است.
*تعاون به عنوان رکن مهم مشارکت مردم، مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است
وی افزود:نقش معاونت استانها و بازاریابی به ویژه مدیریت امور استانها و شعب در حصول دستاوردهای بانک توسعه تعاون تاثیرگذار بوده است. گزارش کامل و جامعی از سوی مدیریت امور استانها و شعب در این جلسه ارائه گردید. مشخص است که حجم بالایی از کار و فعالیت حجیم و متراکم در این مدیریت ساماندهی شده است و پیداست که نظارت و هماهنگی و هم افزایی مفیدی در جریان فرآیندها وجود دارد.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه