رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور اعلام کرد؛
صدور ۶۰ هزار هکتار سند برای مخازن سدها طی ۸ ماه
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: اقدامات مشترک سازمان ثبت و وزارت نیرو نقطه عطفی برای همکاری سایر دستگاهها به شمار میرود و امیدواریم به نقطهای برسیم که هیچ رودخانه و سدی بدون سند نباشد.
در مراسمی با حضور حسن بابایی رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و علی اکبر محرابیان وزیر نیرو اقدامات صورت گرفته در پی امضای تفاهم نامه سال ۱۴۰۲ میان وزارت نیرو و سازمان ثبت تشریح شد.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در توضیح دستاوردهای این تفاهم نامه گفت: بحث حریم و بستر رودخانهها همواره محل دخل و تصرف بوده و در فصول بارش شاهد تلفات انسانی بودیم که اثر این تفاهم نامه، تثبیت مالکیت و صدور سند مالکیتها به خوبی مشخص شد و اگر ساخت و ساز غیرمجازی در این حریم انجام شود به صرف ارائه سند وزارت نیرو، قطعا حکم قضایی در کمترین زمان ممکن صادر میشود.
بابایی گفت: تفاهم نامه منعقده در تیرماه ۱۴۰۲ از تفاهم نامههای کاربردی و عملیاتی بود که شاهد آمار عملکردی بسیار خوبی در این زمینه هستیم.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در ادامه بیان کرد: براساس اعلام آمار وزارت نیرو در حوزه بستر رودخانهها و سایر پیکرههای آبی قبل از امضای تفاهم نامه مجموع اسناد اخذ شده ۳۰۰ هزار هکتار بود که در مدت ۸ ماهه انعقاد تفاهم نامه برای ۲۰۰ هزار هکتار سند صادر شده است.
وی بیان کرد: در زمینه مخازن سدها تا قبل از امضای تفاهم نامه در مجموع ۹۸ هزار هکتار صادر شده بود که در مدت ۸ ماه بعد از امضای تفاهم نامه ۶۰ هزار هکتار سند صادر شده است.
بابایی گفت: در بحث توانیر مجموع اسناد صادره ۵ هزار و ۵۶۰ هکتار بود که با انعقاد تفاهم نامه ۲ هزار و ۲۸۰ هکتار سند صادر شده است.
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور گفت: در بحث تولید نیروی برق حرارتی اسناد صادره ۲ هزار و ۶۴۰ هکتار بود که با انعقاد تفاهم نامه اسناد صادره هزار و ۵۹۰ هکتار افزایش یافته است.
وی در ادامه گفت: اقدامات مشترک سازمان ثبت و وزارت نیرو نقطه عطفی برای همکاری سایر دستگاهها به شمار میرود و امیدواریم به نقطهای برسیم که هیچ رودخانه و سدی بدون سند نباشد.
وزیر بهداشت تاکید کرد
«سلامتی» حق و مسئولیتی همگانی
وزیر بهداشت گفت: سلامت به عنوان یک حق فردی و همگانی در مقام بیان ساده و در مقام عمل موضوعی پیچیده و چندوجهی است که نیازمند مشارکت دغدغهمند و آگاهانه آحاد جامعه و تمام دستگاهها و ذینفعان است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پیام خود به مناسبت روز جهانی بهداشت، سلامتی را یک حق و مسئولیت همگانی برشمرد و گفت: در جهان ۱۴۰ کشور سلامتی را به عنوان حق در قانون اساسی و قوانین بالادستی خود مورد اشاره قرار دادهاند.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، در متن پیام دکتر بهرام عین اللهی آمده است:« 19 فروردین ماه امسال مصادف با روز جهانی بهداشت، تمام کشور های جهان به بزرگداشت و تبیین مفهوم سلامت به عنوان یک حق میپردازند و با شعار «سلامتی من، حق من» به محروم ماندن برخی افراد و جمعیتها در گوشه و کنار دنیا از این حق طبیعی انسان اشاره میکنند. این شعار امسال در حالی انتخاب شده است که دنیا در شش ماهه گذشته شاهد قتل عام هزاران زن و کودک بیگناه فلسطینی و بیسرپرست شدن و رنج دهها هزار شهروند در غزه بود و این حجم از آسیبهای روانی، جسمانی و ظلم و محرومیت از سلامت تا کنون در جهان سابقه نداشته است. بر این باوریم که سلامتی، یک حق و یک مسؤولیت همگانی است و خانواده به عنوان اولین سرپناه کودکان و واحد اجتماعی حق همگانی بر سلامت است و وقتی از همگان سخن میگوییم، بدین معناست که این حق به هیچ گروه سنی، فرهنگ و ملیت محدود نمیشود.
در جهان ۱۴۰ کشور سلامتی را به عنوان حق در قانون اساسی و قوانین بالادستی خود مورد اشاره قرار دادهاند و شعار امسال بطور خاص آن دسته از کشورها را خطاب قرار میدهد که هنوز سلامتی را به عنوان یکی از حقوق فردی و جمعی انسان در قوانین و مقررات خود به رسمیت نشناختهاند.
در جمهوری اسلامی ایران پس از انقلاب شکوهمند اسلامی در تمام قوانین و اسناد بالادستی به ویژه در سیاستهای کلی سلامت ابلاغی مقام معظم رهبری مدظله العالی، بر موضوع سلامتی و ابعاد گوناگون جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی آن و ضرورت برقراری عدالت و دسترسی همگان به خدمات و تسهیلات سلامت تاکید شده است.
تمام آحاد جامعه از کودکی تا کهنسالی حق دارند به خدمات باکیفیت سلامت مورد نیاز خود بدون دغدغه مالی دسترسی داشته باشند و تأمین سلامت آب، خاک و هوای سالم و بهرهمندی از غذای سالم کافی، یک حق و مسوولیت همگانی است. از این رو تمام تصمیمسازان و تصمیمگیران کشور وظیفه دارند با فراهم آوردن شرایط مناسب برای مشارکت مردم در ایجاد و حفظ سلامتی، از خانه تا اجتماع و محیط زیست تلاش کنند و برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع در جمهوری اسلامی ایران به یکی از پیشرفتهترین برنامههای سلامت در جهان با هدف برقراری عدالت در دسترسی به خدمات و ارتقای سلامت و دستیابی به اهداف عالی رفاه، از سال گذشته در کشور اجرا شد تا بتوان با عزمی ملی و مشارکتی همگانی با شتاب هرچه بیشتر به سمت جامعهای سالم، پویا و سرزنده حرکت کرد و مردمی سازی سلامت را از خانه تا تمام سطوح اجتماعی تحقق بخشید.
سلامت به عنوان یک حق فردی و همگانی در مقام بیان ساده و در مقام عمل موضوعی پیچیده و چندوجهی است که نیازمند مشارکت دغدغهمند و آگاهانه آحاد جامعه و تمام دستگاهها و ذینفعان است و لذا شعار هفته ملی سلامت که امسال در هفته اول اردیبهشت ماه برگزار میشود و اولویتهای سلامت تا سال آینده را مشخص میکند، بر اساس برنامهها و اولویتهای کشوری، «سلامت خانواده با مردمیسازی» تعیین شده است تا ضمن اشاره به حق و مسوولیت همگانی بر تبیین مفاهیم اساسی و وظایف جمعی، در دستیابی به پوشش همگانی سلامت تأکید ورزد. امید است تا سال دیگر بتوانیم در هفته سلامت، اهداف دست یافته و گام های بلند برداشته شده در مسیر جهش تولید سلامت محور با مشارکت مردم را به محضر ملت شریف کشورمان اعلام نماییم.»
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران:
۴۰۰ دفتر مشاور املاک در تهران پروانه تخصصی گرفتند
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران گفت: بیش از۴۰۰ دفتر مشاور املاک در استان تهران موفق به اخذ پروانه تخصصی مشاوران املاک شدند.
ابوالفضل نیکوکار ضمن برگزاری دورههای آموزشی برای صاحبان پروانه کسب دفاتر مشاورین املاک و نمایشگاه داران اتومبیل در تهران، گفت: برای اولین بار در استان تهران دوره آموزشی تخصصی مشاوران املاک و نمایشگاه داران خودرو برگزار شد که از ۸۶۰ نفر متقاضی پروانه تخصصی در این دوره پس از برگزاری آزمون بیش از۴۰۰ نفر موفق به اخذ پروانه تخصصی شدند.
نیکوکار افزود: از سال ۱۳۹۶ تاکنون برگزاری دوره های آموزشی جهت دریافت پروانه تخصصی مشاورین املاک متوقف شده بود که به همت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران و همکاری اداه کل ثبت اسناد و املاک این دورهها برگزار و افراد حاضر در این دوره موفق به کسب پروانه تخصصی شدند. وی گفت: اجرای این دوره آموزشی برای متقاضیان کسب پروانه تخصصی در سال جاری نیز ادامه دارد.
معاون بهداشت وزارت بهداشت:
۶۰ میلیون ایرانی تا اردیبهشت ماه «مراقب سلامت» خواهند داشت
معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: تا اردیبهشت ماه سال جاری، ۶۰ میلیون ایرانی در قالب اجرای طرح سلامت خانواده، «مراقب سلامت» خواهند داشت.
معاون بهداشت وزارت بهداشت، “برنامه جوانی جمعیت و سلامت خانواده” را از جمله مهمترین برنامه های حوزه بهداشت با مشارکت مردم، عنوان کرد.
دکتر حسین فرشیدی، در اولین اجلاس روسای دانشگاه های علوم پزشکی کشور در سال جدید که با حضور وزیر بهداشت برگزار شد، در مورد برنامه های حوزه بهداشت در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ مبنی بر “جهش تولید با مشارکت مردم”، گفت: “خانواده” در فرهنگ سازی و اجرای برنامه های حوزه بهداشت و پیشگیری اهمیت زیادی دارد. “برنامه جوانی جمعیت و سلامت خانواده” از جمله مهمترین برنامه های حوزه بهداشت هستند که با مشارکت مردم میسر خواهند شد. وی گفت: با بهینهسازی برخی امکانات و مراکز میتوان از حضور و مشارکت مردم در ارائه خدمات درمانی سطح یک بهره برد. معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: کرونا نشان داد که هر موقع از مشارکت و حضور مردم استفاده کنیم، به هدف خواهیم رسید. امیدوارم در سال ۱۴۰۳ در حوزه بهداشت با شعار “بهداشت برای مردم با دستان خودِ مردم” به تحقق شعار سال مبنی بر “جهش تولید با مشارکت مردم” کمک کنیم.
بنابر اعلام وزارت بهداشت، فرشیدی با اشاره به اجرای طرح سلامت خانواده در کشور نیز بیان کرد: تا اردیبهشت ماه سال جاری، ۶۰ میلیون ایرانی در طرح سلامت خانواده مراقب سلامت خواهند داشت. این طرح نیز با مشارکت مردم برای ارتقای سلامت جامعه رقم خواهد خورد.