در پی بارش برف در پایتخت انجام شد؛
آمادهباش ۴۰ گشت حامیشهر برای انتقال آسیبدیدگان اجتماعی به مددسراها و گرمخانهها
مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران گفت: همزمان با شروع موج جدید بارشها و کاهش دمای هوا در پایتخت، گشتهای فوریتهای خدمات اجتماعی حامی شهر و مددسراهای ثابت و سیار فصلی این سازمان برای خدمترسانی به آسیبدیدگان اجتماعی در روزها و شبهای سرد در حالت آماده باش کامل و ۲۴ ساعته هستند. احمد احمدی صدر با اشاره به آمادهباش مجموعههای زیر نظر سازمان خدمات و مشارکتهای اجتماعی در پی اعلام هشدار سازمان هواشناسی مبنی بر بارش شدید باران و برف و احتمال وقوع یخبندان در سطح معابر پایتخت اظهار کرد: بیش از ۴۰ گشت ویژه فوریتهای خدمات اجتماعی حامیشهر به صورت شبانهروزی آماده باش هستند و فعالیتهای خود را افزایش دادهاند تا در صورت مشاهده افراد آسیبدیده اجتماعی در سطح مناطق ۲۲گانه کلانشهر تهران نسبت به انتقال این افراد به مددسراها اقدامات لازم صورت گیرد.
وی با اعلام اینکه ۲۰ مددسرا در سطح تهران در حال خدمترسانی به آسیبدیدگان اجتماعی از جمله کارتنخوابها، بیسرپناهان، در راه ماندگان و... هستند، تصریح کرد: ۲۰ گرمخانه سیار فصلی نیز در میادین اصلی پایتخت مستقر هستند تا سرپناهی برای این افراد آسیب دیده باشند. احمدی صدر با بیان اینکه در حال حاضر نزدیک به ۲۵۰۰ ظرفیت در مددسراهای کلانشهر تهران برای پذیرش افراد بیسرپناه و کارتن خواب وجود دارد، یادآور شد: این مددسراها به صورت شبانهروزی آماده خدمت رسانی به افراد آسیبدیده هستند.
وزیر آموزش و پرورش:
۷۸۷۰ میلیارد ریال برای مقاوم سازی مدارس هرمزگان در نظر گرفته شده است
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به سفر رئیس جمهور به هرمزگان گفت: در این سفر ۷۸۷۰ میلیارد ریال برای مقاوم سازی مدارس هرمزگان در نظر گرفته شده است.
رضا مراد صحرایی شامگاه پنجشنبه در نشست با مدیران و روسای ادارات آموزش و پرورش هرمزگان، با بیان این مطلب که در سفر رئیس جمهور ۱۹ هزار میلیارد ریال بودجه برای مدرسه سازی و تکمیل زیرساختهای پرورشی و ورزشی به آموزش و پرورش هرمزگان اختصاص یافته است، افزود: از این میزان چهار هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای تکمیل و احداث مدارس خیرساز و نیمه تمام درنظرگرفته شده است که طی بازه زمانی ۲ ساله به اتمام برسد.
وی بیان کرد: همچنین باتوجه به شرایط آب و هوایی هرمزگان و نیاز مدارس به وسایل سرمایشی، دولت حدود ۵۰ هزار میلیارد ریال برای خرید سیستم سرمایشی (کولر) اختصاص داده است. وزیر آموزش و پرورش با اشاره به این که موضوع استانداردسازی سیستم سرمایشی هرمزگان در اولویت قرار دارد ، اظهار کرد: اجازه خرید کالای خارجی را نداریم و از طرفی نیز کولرهایی که خریداری میشود جوابگوی این منطقه نیست که باید برای رفع این نیاز به فکر بومی سازی وسایل سرمایشی با ماندگاری بالا باشیم. صحرایی با اشاره به این که اولویت سنجی برای رفع مشکلات آموزش و پروش استان هرمزگان انجام شده است، ادامه داد: در خصوص مقاوم سازی فضاهای آموزشی و محرومیت زدایی نیز هفت هزار و ۸۷۰ میلیارد ریال بودجه لحاظ شده که این موضوع نیز نویدبخش آیندهای روشن برای هرمزگان است. وی هم چنین با اشاره به اینکه استان هرمزگان در زمینه ایجاد هنرستانها در کشور اول است، اظهار کرد: در دولت سیزدهم با پیگیری استاندار ۲۸ هنرستان جوار صنایع در این استان احداث شده است که این نویدِ هرمزگانی بدون بیکار، نشاط اجتماعیِ بالا و کاهش آسیبهای اجتماعی را میدهد.
سرپرست شرکت کنترل ترافیک شهرداری تشریح کرد؛
جزئیات راه اندازی مسیریاب آنلاین در پایتخت
سرپرست شرکت کنترل ترافیک شهرداری تهران از راه اندازی مسیریاب آنلاین در شهرداری تهران خبر داد.
حمید برادران با اعلام خبر نخستین مسیریاب شهرداری تهران طی چند ماه آینده، گفت: شرکت کنترل ترافیک شهرداری تهران به دنبال توسعه یک اپلیکیشن یا سوپراپلیکیشن با ماهیت مسیریابی است که البته شاخصهای متفاوتی را دارد و ما امیدواریم در ۶ ماه آینده بتوانیم از فاز اول آن رونمایی کنیم.
وی در مورد تفاوت این اپلیکیشن مسیریاب شهرداری تهران با سایر اپلیکیشنهای مسیریاب داخلی و خارجی اظهار کرد: ما به دیتا و اطلاعاتی در شهرداری تهران دسترسی داریم که اپلیکیشنهای ایرانی و خارجی به آنها دسترسی ندارند به عنوان مثال شهرداری تهران به واسطه دوربینهای متعدد ترافیکی، به صورت لحظهای از اتفاقاتی که در شبکه معابر تهران رخ میدهد، اطلاع دارد و ما در شرکت کنترل ترافیک وضعیت ترافیک را لحظهای پایش میکنیم و همچنین اطلاعاتی که در مورد وضعیت حرکت مترو و اتوبوسها داریم تنها مخصوص شهرداری تهران است که موجب ایجاد وجه تمایز جدی اپلیکیشن مسیریاب ما با سایر موارد مشابه داخلی و خارجی میشود. برادران بیان کرد: دقت داشته باشید که صحت داده این اپلیکیشن به تعداد کاربران استفاده کننده از آن مرتبط است، بگونهای که اگر تعداد کاربران ما بیشتر باشند، میتوانیم علاوه بر انتشار اطلاعات درست و دقیق در مورد شریانهای درجه ۲ و ۳ نیز اطلاعات ترافیکی منتشر کنیم. سرپرست شرکت کنترل ترافیک شهرداری تهران تأکید کرد: با استفاده از زمان ترددها و منطقه مبدأ و مقصد سفر، تحلیلی از جریان ترافیکی را برای مردم پیش بینی میکنیم تا مدیریت بهتری برای سفرهای درون شهری خود داشته باشند. وی گفت: وضعیت ترافیکی شهر تهران تا اندازه زیادی رابطه مستقیمی با حجم تردد خودروها دارد، ولی معتقدیم اگر در اطلاعرسانیها بتوانیم رابطه خوبی با مردم برقرار کنیم حداقل حدود ۸ تا ۱۰ درصد بدون اینکه بخواهیم روی حجم تردد تاثیر بگذاریم، فقط در حوزه مدیریت تردد بر ترافیک تهران اثرگذار باشیم. برادران ادامه داد: در فازهای ۲ و ۳ این سوپراپلیکیشن به دنبال مدیریت پارک خودروها با هوشمندسازی پارکینگها هستیم تا با اطلاعرسانی دقیق نسبت به ظرفیت خالیها، امکان مدیریت هرچه بیشتر پارک حاشیهای خودرو در معابر تهران را برای شهروندان فراهم کنیم. سرپرست شرکت کنترل ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه در نظر داریم که با اتکا به این اپلیکیشن امکان استفاده ترکیبی از خودروی شخصی و استفاده از حمل و نقل عمومی را برای رسیدن هرچه سریعتر به مقصد فراهم کنیم، اظهار کرد: به عبارتی دیگر اپلیکیشن به کاربر پیشنهاد میدهد که برای حرکت از مبدا به مقصدش چگونه تردد کند تا ترافیک کمتری داشته باشد. به همین دلیل ممکن است اپلیکیشن پیشنهاد دهد که بخشی از مسیر را با خودروی شخصی و بخشی دیگر را با توجه به وضعیت ترافیکی و حمل و نقل عمومی آن منطقه، با مترو، اتوبوس و یا تاکسی و مسافربرهای اینترنتی ادامه دهد؛ اما در کل به کاهش زمان سفر کمک میکند. وی تأکید کرد: همچنین سعی داریم با اتکا به این اپلیکیشن و توسعه هوش مصنوعی، بتوانیم رفتارهای تکرارپذیر را شناسایی کنیم و بر اساس آن بتوانیم راهنماییهای دقیقی را به کاربران بدهیم تا بدانند در چه زمانهایی میتوانند مسیرهای تکراری خود را با ترافیک کمتر داشته باشند.
سخنگوی سازمان غذا و دارو خبر داد؛
وضعیت پایدار شیرخشک در کشور
سخنگوی سازمان غذا و دارو با تاکید بر وضعیت پایدار تولید شیرخشک در کشور، گفت: در حال حاضر به صورت میانگین ماهانه بین ۶ تا ۷.۵ میلیون قوطی شیرخشک درکشور تولید میشود. دکتر سجاد اسماعیلی درباره آخرین وضعیت بازار شیرخشک در کشور اظهار کرد: بر اساس مقتضیات و آنچه که موقعیت و شرایط تعیین میکند، برنامهریزی تولید شیرخشک با کارخانجات داخلی انجام میشود. اگر کمبودی وجود داشته و نیاز به تولیدات بیشتر باشد، کارخانجات شیفتبندی میشوند و حتی سهشیفته کار میکنند، اما اگر نیاز نباشد و تولید بیش از اندازه نیاز داشته باشیم، ممکن است تاریخ انقضای آنها تمام شود و بنابراین بر حسب نیاز بازار، برنامه تولید را با کارخانجات هماهنگ میکنیم.
* ارایه ماهانه ۱۰ قوطی شیرخشک یارانهای با کد ملی نوزاد
وی با اشاره به اینکه روند فعالیت کارخانهها و تولید شیرخشک پایدار است، ادامه داد: تولید شیرخشک طبق روال سابق در حال انجام است و این درحالیست که سیاستهای عرضه شیرخشک نیز اصللاح شده است. بر اساس استعلامی که از معاونت بهداشت و ستاد ملی جمعیت انجام شد، میزان مصرف شیرخشک توسط هر کودک ماهانه ۴ الی ۷ قوطی برآورد شده است. اما برای تامین رفاه خانوادهها ۱۰ قوطی شیرخشک به قیمت یارانهای تعیین شد که طی ماه خانوادهها میتوانند آن را با نرخ یارانهای دریافت کنند. در عین حال تعرفه شیرخشک بیش از ۱۰ قوطی با قیمت غیر یارانهای محاسبه میشود و آن هم تا سقف ۲۰ قوطی امکانپذیر است.
* تکلیف شیرخشک نوزادانی که در ثبت کد ملی مشکل دارند
سخنگوی سازمان غذا و دارو از یک طرح تسهیلی خرید شیرخشک برای خانوادهها خبر داد و گفت: وقتی کودکی در آخر هفته به دنیا میآید و به هر دلیلی در روند ثبت کد ملی آن مشکلی ایجاد میشود، پدر و مادر میتوانند به کد ملی خود، برای کودک یک عدد شیر خریداری کنند تا مشکل تامین شیر بهصورت موقتی حل شود.
* مجوز جدیدی برای واردات نداریم
وی درباره اینکه چند درصد تولید شیر خشک در داخل کشور انجام میشود و چند درصد به صورت واردات گفت: در حال حاضر ۹۹.۸ درصد بازار از طریق تولید داخلی تامین میشود و ۰.۲ درصد نیز مجوز واردات از گذشته صادر شده است. در حال حاضر برای واردات شیر خشک هیچ مجوز جدیدی صادر نشده و با تولید داخلی بهطور کامل شیرخشک لازم کشور تامین میشود که البته تا یک ماه دیگر سهم تولید داخلی در بازار، طبق روال سابق ۱۰۰ درصد خواهد بود.
* تولید ماهانه تا ۷.۵ میلیون قوطی شیرخشک در کشور
اسماعیلی درباره میزان تولید ماهانه شیر خشک گفت: بهطور متغیر، ماهانه بین ۶ تا ۷.۵ میلیون قوطی شیرخشک درکشور تولید میشود.
سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره چگونگی استعلام قیمت شیرخشک و برخورد با تخلفات احتمالی، اظهار کرد: درصورتی که مردم به داروخانهای مراجعه کردند و هنوز سهمیه ۱۰ قوطی یارانهای آنها تمام نشده بود و با قیمت بیش از تعرفه یارانهای به آنها به فروش رسید، میتوانند با تلفن ۱۹۰ تماس بگیرند و یا به معاونتهای غذا و دارو در استان خود و یا همچنین به حوزه بازرسی سازمان غذا و دارو اعلام کنند؛ چراکه نظارتهای وزارت بهداشت هوشمند شده است و به محض اینکه کد ملی را دریافت کنیم، همان زمان میتوانیم از سامانه تخلفات موجود در داروخانه را استعلام بگیریم و برخورد جدی و قانونی داشته باشیم.
اسماعیلی در پایان تاکید کرد: میزان مصرف و میزان سهمیه شیر باقی مانده برای مردم از طریق پیامک به سرپرست خانواده ارسال میشود و قابل پیگیری است.