رئیس کمیسیون عمران مجلس:
مجلس به دنبال کاهش
و واقعی کردن قیمت مصالح ساختمانی است
رئیس کمیسیون عمران مجلس با اشاره به اینکه قیمت دو کالای سیمان و فولاد از زمان ورود به بورس کالا تا ۲۰۰ درصد افزایش یافته، گفت: مجلس در حال رایزنی برای کاهش یا واقعی کردن قیمت آنهاست.
به گزارش کائنات و به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی؛ محمدرضا رضایی کوچی رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در خصوص افزایش قیمت مصالح ساختمانی و تاثیر آن در قیمت تمام شده مسکن اظهار کرد: یکی از آفتهایی که بازار مسکن با آن مواجه شده، افرایش قیمت مصالح ساختمانی است. نماینده مردم استان فارس(جهرم) در مجلس یازدهم شورای اسلامی ادامه داد: مصالح ساختمانی به ویژه فولاد و سیمان با هدف کنترل قیمت و مقابله با دلالی و سوداگری وارد بورس کالا شده اما متاسفانه نتیجه معکوس داده است.رضایی کوچی گفت: سیمان و فولاد با بحران واسطهگری مواجه شده و قیمت آن ۱۵۰ الی ۲۰۰ درصد افرایش یافته است که در قیمت تمام شده مسکن سهم قابل توجهی دارد. رئیس کمیسیون عمران مجلس با بیان اینکه بورس ابزاری برای تعادل بخشی به قیمتها و جذب نقدینگی در راستای اجرای زیرساختهاست، افزود: متاسفانه در خصوص سیمان و فولاد شاهد نتیجه عکس آن هستیم و انتظار داریم حداقل این دو کالای اساسی مسکن با قیمت واقعی عرضه شود تا قیمت مسکن و مصالح مورد نیاز آن کاهش یاید. وی تاکید کرد: با وجود مقاومتهای زیادی که در خصوص این موضوع وحود دارد، مجلس در حال رایزنی با مسئولان است تا به نتیجه برسد.
معاون اجرایی رئیسجمهوری:
با بنگاهداری بانکها برخورد میشود
معاون اجرایی رئیسجمهوری گفت: گزارشهای متعددی از پرداخت تسهیلات از سوی بانکها به زیرمجموعههای خودشان اعلام شده که تخلف است و باید با آن برخورد شود.
به گزارش کائنات، محسن منصوری در نشست بررسی مسائل بانکهای خصوصی در راستای همافزایی با دستگاههای اجرایی و اعطای تسهیلات، اظهار کرد: دولت توانست طی چند ماه گذشته نرخ رشد نقدینگی را کنترل و از اعداد بالای ۴۰ درصد به ۲۶ درصد کاهش دهد.
وی افزود: بانکها باید حداقل ۵۰ درصد سپردههای جمعآوریشده در استانها را تسهیلات ارائه دهند. حتی در بعضی استان ها که کم برخوردار هستند، حتما این رقم باید بالاتر و به ۷۰ درصد برسد. بانکهای خصوصی علاقمند به ارائه تسهیلات کلان به جای تسهیلات خرد هستند که این امر نیز باید اصلاح شود. منصوری با بیان اینکه اضافه برداشت بانکها از خط قرمزهای دولت است، تاکید کرد: نمیشود یک بانک چندین برابر ظرفیت اضافه برداشت داشته باشد؛ این اقدام تورمزا خواهد بود. معاون اجرایی رئیسجمهوری با تاکید بر اینکه با بنگاهداری بانک ها برخورد میشود، یادآور شد: گزارشهای متعددی از پرداخت تسهیلات از سوی بانکها به زیرمجموعههای خودشان اعلام شده که تخلف است و باید با آن برخورد شود.
مزایده ۴۱ ملک تملیکی و مازاد
در ۱۰ استان توسط بانک آینده
بانک آینده، شرایط واگذاری ۴۱ ملک تملیکی و مازاد در ۱۰ استان را از طریق مزایده بطور نقد یا شرایطی اعلام کرد. به گزارش کائنات، بانک آینده شرایط واگذاری 41 ملک تملیکی و مازاد در 10 استان را از طریق مزایده اعلام کرد و برای دو روز کاری با توقف نماد روبرو شد.
بر اساس این گزارش، «وآیند» اعلام کرد: در نظر دارد 41 ملک تملیکی و مازاد در 10 استان را بر مبنای قیمت پایه در وضعیت موجود، بدون متصرف و متصرف دار با شرایط مختلف و به صورت نقدی یا نقد و اقساط به فروش رساند. آخرین مهلت تسلیم پاکت ها 26 مهر است و پاکت های پیشنهادی 29 مهر باز می شود.
پرداخت بیش از ۷۰۰ میلیارد ریال وام ازدواج توسط موسسه ملل
در شهریورماه امسال
موسسه اعتباری ملل در راستای مسئولیت اجتماعی و احیاء سنت رسول گرامی اسلام(ص) در شهریور ماه بیش از ۷۰۰ میلیارد ریال وام قرض الحسنه ازدواج به متقاضیان پرداخت کرد. به گزارش کائنات و به نقل از روابط عمومی موسسه اعتباری ملل، این موسسه بر اساس سیاستهای دولت جمهوری اسلامی ایران مبنی بر ترویج ازدواج، در شهریور ماه مبلغ ۸۰۰/ ۷۰۱ میلیون ریال به ۳۵۳ نفر وام قرض الحسنه ازدواج پرداخت نمود. این گزارش میافزاید؛ تعداد ۶۵۶ نفر از متقاضیان دریافت وام ازدواج از موسسه اعتباری درحال تکمیل مدارک برای دریافت وام مذکور میباشند. شایان ذکر است در نیمه نخست سال جاری تعداد ۱۷۵۹ نفر از موسسه اعتباری ملل وام قرض الحسنه ازدواج را دریافت و زندگی مشترک را آغاز نمودند.