اقتصاد
رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی کشور گفت: پژوهشگران توانستند با هیدرولیزه کردن پَر مرغ درصد پروتیئن آن را افزایش و از ۴۰ درصد به ۷۰ درصد برسانند و از این پر مرغ در خوراک طیور استفاده کنند. این اقدام میتواند سویای مورد نیاز واحدهای مرغداری را کاهش داده و نیاز به واردات را نیز کم کند. مختار مهاجر، رئیس موسسه تحقیقات علوم دامی عنوان کرد: اقدام بعدی در رابطه با مرغ لاین آرین بود. امیدوارم با توجه به اصلاح نژادی که انجام دادیم یک گونه تجاری از این لاین برای سال ۱۴۰۲ خارج کنیم تا ضمن جلوگیری از نواقص تولید، اثربخشی در تولید افزایش یابد.