روزنامه کائنات
8

صفحه آخر

۱۴۰۱ سه شنبه ۱۴ تير - شماره 4163

دریافت تخفیف در قبال تحمل تبلیغ!

راه حل جدید نتفلیکس برای عبور از بحران

 نتفلیکس که برای بار دوم در دو ماه گذشته به دلیل رکود و سوددهی کم، چندین نفر از کارمندانش را اخراج کرده، راه حل‌هایی را برای عبور از این بحران در نظر گرفته است.
به گزارش الجزیره، به نظر می رسد سال ۲۰۲۲، سال خوبی برای شرکت نتفلیکس، غول تولید و پخش فیلم و سریال در سطح جهانی، نباشد.
نتفلیکس برای دومین بار در دوماهه اخیر اعلام کرده که کارمندانش را تعدیل کرده و چندین نفر از آن‌ها را به خانه فرستاده است. این شبکه بزرگ، عذر بیش از ۳۰۰ نفر از کارمندانش در سرتاسر جهان را خواسته و آن‌ها را اخراج کرده است. ۲۱۶ تن از این کارمندان در آمریکا، ۳۰ نفر در آسیا و اقیانوسیه، ۵۳ در اروپا، خاورمیانه و آفریقا و ۱۷ نفر در آمریکای لاتین مشغول به کار بوده‌اند. نتفلیکس در بیانیه‌ای اعلام کرده است: «می‌دانیم که این دو دوره عملیات تعدیل و اخراج کارکنان، باعث نگرانی و بی اعتمادی شده اما ما قصد داریم در آینده به طور جدی تری به کار بازگردیم و مبالغ هنگفتی را برای تولید محتوا سرمایه گذاری کنیم. در طول ۱۸ ماه آینده برنامه ما افزودن ۱۵۰۰ کارمند به نتفلیکس و رساندن تعداد کارمندان به بیش از یازده هزار تن است.» سخنگوی نتفلیکس هم گفته است که اخراج کارمندان، به سبب افزایش هزینه‌های پخش در مقابل روند کند رشد درآمد است. نتفلیکس در ماه می نیز ۱۵۰ کارمند را به دلیل روند کند سوددهی، اخراج کرده بود و بدین ترتیب در طی دو ماه ۴۵۰ تن از کارکنان نتفلیکس از کار بی کار شده‌اند. این در حالی است که  این شبکه پخش جهانی، اکنون در یک میدان رقابتی بزرگ با حریفان سرسختی همچون «آمازون پرایم»، «اپل تی وی»، «دیزنی پلاس» و «اچ بی او» گیر کرده است. نتفلیکس اعلام کرده در سه ماهه نخست سال جاری میلادی، ۲۰۰ هزار مشترک را از دست داده؛ این در حالی است که انتظار داشت تعدا مشترکانش را افزایش دهد. از سوم ژانویه ۲۰۲۲، سهام نتفلیکس حدود ۷۰ درصد کاهش یافته و در چند روز گذشته از ۵۹۷.۳۷ دلار به ۱۷۷.۳۹ دلار ، رسیده است.
* راه حل نتفلیکس برای عبور از بحران چیست؟
شرکت نتفیکس با اشاره به اینکه ۱۰۰ میلیون خانواده این سرویس را به اشتراک می گذارند، اعلام کرده به دنبال راه هایی برای جلوگیری از اشتراک گذاری رمز عبور برای مشترکان است.
یکی از ویژگی‌های شبکه‌های پخشی که حق اشتراک دریافت می کنند، این است که مشترکانشان مجبور نیستد تبلیغات را مشاهده کنند اما نتفلیکس قصد دارد از این قابلیت تا حدودی عبور کند و پخش تبلیغات را در دستور کار دارد. همچنین قصد دارد حق اشتراک را کاهش دهد. تد ساراندوس ـ مدیر عامل نتفلیکس ـ گفته است: ما مشترکین زیادی را ازدست دادیم که می‌گفتند نتفلیکس برایشان گران است در حالی که اهمیتی به پخش تبلیغات نمی‌دانند. او افزوده است: ما تبلیغات را به تنفیکس اضافه نمی‌کنیم بلکه دسته‌ای از تبلیغات ر ا برای کسانی که می گویند ما قیمت پایین تری را می‌خواهیم و مشکلی با تماشای تبلیغات نداریم، در نظر می‌گیریم. به جز بحران نتفلیکس به نظر می‌آید به طور کلی رسانه در آمریکا و نیز دیگر بخش‌های اقتصادی این کشور، تحت تاثیر ترس از رکودی است که بازارها را به سمت نزول سوق می‌دهد.

مژگان خالقی  :از بازیگری خداحافظی کرده‌ام
 مژگان خالقی که این روزها مشغول تمرین تازه‌ترین نمایش خویش است، می‌گوید که از بازیگری خداحافظی کرده و بیشتر شوق نوشتن و کارگردانی دارد.
این کارگردان و بازیگر تئاتر که حالا هفتمین نمایش خود را با نام «سگ‌ها و استخوان‌های مادرم»، برای اجرا آماده می‌کند، درباره تمرکز خود در حوزه کارگردانی توضیح می‌دهد: واقعیت این است که تقریبا از دنیای بازیگری خداحافظی کرده‌ام و میلی به این کار ندارم. دوست دارم بقیه سال‌های عمرم را بنویسم و کارگردانی کنم.او در پاسخ به این پرسش که چه عاملی او را از بازیگری دلزده کرده، می‌گوید: شاید چون از بچگی کار بازیگری کرده‌ام، دیگر شوق به این کار را از دست داده‌ام. ضمن اینکه عیار تئاتر آنچنان پایین آمده که کارگردانان طراز اول بسیار کم کار شده‌اند و در این وضعیت کسی مثل من که تحصیلاتم در شاخه کارگردانی است و این حوزه را هم دوست دارم، فکر می‌کند بهتر است به جای بازی در پروژه‌هایی که مورد علاقه‌اش نیست، خودش کارگردانی کند. البته من نوعی آنارشی هم دارم که در کارگردانی بهتر از این حس درونی استفاده می‌کنم.  خالقی که متن نمایشش را خود به نگارش درآورده، درباره محتوای آن می‌گوید: نمایش من درباره زنان در جنگ بالکان است. در این نمایش، بهره‌کشی‌های جنسی که معمولا در جنگ‌های مختلف از زنان می‌شود، مورد توجه قرار گرفته و متن را بر اساس وقایع مستند نوشته‌ام. این مدرس تئاتر که تحصیلات خود را در مقطع دکترا در شاخه کارگردانی به انجام رسانده، یادآوری می‌کند که این نمایشنامه سال ۹۷ در ایران منتشر شده و امسال نیز در کنار چند نمایشنامه ایرانی دیگر در مجموعه نمایشنامه‌های برتر ایرانی در لندن به چاپ رسیده است. خالقی که قرار است نمایش خود را از اواخر مرداد یا اوایل شهریور در تالار چهارسو مجموعه تئاتر شهر اجرا کند، یادآوری می‌کند که برای اجرای این نمایش فراز و نشیب‌هایی را پشت‌سر گذاشته است.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه