مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری آریا زیگورات خبر داد؛
تبدیل هتلهای فرودگاهی به بهترین رتبه هتلی در کشور
راه اندازی خدمات جدید هتلی در سال 1401
مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری آریا زیگورات اعلام کرد: تبدیل هتلهای فرودگاهی به بهترین رتبه هتلی در کشور و راهاندازی خدمات جدید هتلی از مهمترین برنامههای سال 1401 این شرکت است.
به گزارش روابط عمومی گروه مالی گردشگری، سمانه یوسفی گفت: همچنین استحکام و ریشهدار شدن زیرساخت Marketing در هتل و توجه ویژه به کمیته زیر ساخت، توسعه بازار فروش و بازآموزی تمام کارکنان واحدهای مختلف هتل با یک برنامهریزی آموزشی مدون از دیگر برنامههای امسال به شمار میرود.
وی با اشاره به عملکرد موفق شرکت در سال 1400 گفت: ایجاد بستر مناسب براي شكوفایي خلاقيت و نوآوري با تشکیل کارگروههای مختلف و استارتاپی که منجر به تولیدنرمافزار مدیریت یا PMS(مغز متفکر مجموعه) و نرمافزار BI با قابلیت پیادهسازی سیستم بهای تمام شده در لحظه شد، از فعالیتهای مهم سال گذشته بود.
یوسفی افزود: تهیه استانداردهای مدون هتلی (SOP) و ایجاد Awareness برای مجموعه هتل های فرودگاهی به عنوان تنها پایلوت ارائه دهنده خدمات هتلی به مسافران فرودگاهی نیز از دیگر اقدامات سال گذشته بود.
وی ادامه داد: حفظ نیروی انسانی شاغل در هتل و تعدیل نکردن کارکنان با توجه به شرایط کرونایی و اقتصادی کشور، روند صعودی ضریب اشغال هتل و همچنین دریافت مجوز تغییر برند هتلهای فرودگاهی (برند ایرانی رکسان) بخشی دیگر از فعالیتهای سال گذشته به شمار میرود.
شرکت توسعه گردشگری آریا زیگورات یکی از شرکتهای تابعه گروه سرمايهگذاری ميراث فرهنگی و گردشگری ايران (سمگا) از زیرمجموعههای گروه مالی گردشگری است. مشارکت، احداث و بهره برداری از انواع مجتمع های خدمات رفاهی وگردشگری شهری و بین راهی، هتلها و هتل آپارتمانها و دهکده های گردشگری از فعالیتهای اصلی این شرکت است. هتلهای فرودگاهی «رکسان» و «رمیس» زیرنظر این شرکت اداره میشود.
معاون وزیر صمت:
مردم با خرید آگاهانه و گزارش تخلفات به مبارزه با کالاهای قاچاق و غیراستاندارد کمک کنند
معاون وزیر صمت و رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز وزارت صمت گفت: عزم دولت در مقابله با کالای قاچاق و تقلبی جدی است و اگر درجایی برخلاف این مسیر اقدام شود، ناچار به برخورد سلبی هستیم.
به گزارش وزارت صنعت، معدن و تجارت، «محمدمهدی برادران» در حاشیه دهمین جلسه ستاد مبارزه با کالاهای قاچاق و تقلبی افزود: باوجود اینکه میل باطنی ما این است که با اطلاعرسانی و سیستم سازی، کارها انجامشده و نیاز به برخورد در سطح عرضه نباشد، اما هنوز حجم زیادی از کالای قاچاق و تقلبی وجود دارد که در این زمینه همکاری با مجموعههای انتظامی بهویژه نیروی انتظامی انجام شده است.
معاون صنایع عمومی وزارت صمت بیانداشت: در روز جمعه گذشته (۲۰ خرداد) با انبارهای مجموعههایی که کالاهای قاچاق داشتند و از قبل رصد شده بودند، برخورد شد و دریکی از این انبارها علاوه بر کالاهای قاچاق، کالاهای تقلبی در حوزه لوازمخانگی نیز وجود داشت که در آنجا کالاها را بازسازی و برندهای مختلف خارجی را روی کالا نصب میکردند.
وی تصریحکرد: این مساله نشان میدهد متخلفان از هیچگونه تخلفی ابا ندارند و علاوه بر کالای قاچاق، کالای تقلبی و غیراستاندارد هم عرضه میکنند.
برادران ادامهداد: افرادی که اصرار به قانونشکنی و ارائه کالای قاچاق و تقلبی دارند بدانند که عزم دولت در مقابله با این مجموعه جدی است و ما در ستاد مبارزه با قاچاق کالا در وزارت صمت و با هماهنگی ستاد مبارزه با قاچاق کالای کشور بهصورت مستمر آنها را رصد میکنیم.
وی یادآور شد: مردم نیز میتوانند با خرید آگاهانه و گزارش مواردی که احساس میکنند تقلبی انجام شده یا کالای قاچاق و غیراستانداردی عرضه شده، با گزارش موارد به تلفن ۱۲۴ به ما کمک کنند و همکاران ما در بازرسی صمت در همه استانها بهطور حتم رسیدگی کرده و در صورت لزوم مجموعههای متخلف، پلمب خواهد شد.
افزایش ۱۲۶ درصدی صادرات ایران به عمان
رایزن بازرگانی ایران در عمان گفت: صادرات کالا به عمان در ۲ ماه سال ۱۴۰۱ به ۲۰۳ میلیون دلار رسیده است که نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۲۶ درصد از نظر ارزشی افزایش داشته است.
به گزارش صدا و سیما، مهرداد فلاح اوریمی با اشاره به افزایش صادرات ایران به عمان گفت: صادرات کالا به عمان در ۲ ماه سال ۱۴۰۱ به ۲۰۳ میلیون دلار رسیده است که نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۲۶ درصد از نظر ارزشی افزایش داشته است. در مدت یاد شده عمان در رتبه ۷ کشورهای هدف صادرات ایران و در رتبه ۵ کشورهای همسایه و همچنین در رتبه دوم کشورهای شورای همکاریهای خلیج فارس طرف صادرات ایران قرار دارد.
اوریمی افزود: در بازه زمانی یاد شده مهمترین اقلام صادراتی کشور به عمان شامل قیر نفت، شمش از آهن و فولاد، اوره حتی به صورت محلول در آب، میلههای گرم از آهن یا فولاد، محصولات نیمه تمام از آهن یا فولاد، سیمان کلینکر، فرآوردهها و کنسروهای ماهی، سیمان سفید پرتلند بوده است.
رایزن بازرگانی ایران در عمان تصریح کرد: عمان در ۲ ماه امسال با رشد ۴ پلهای، در رتبه هفتم مقاصد صادراتی ایران، پس از چین، امارات عراق، ترکیه، هند، افغانستان قرار گرفته است. اوریمی گفت: سهم بازار عمان از کل صادرات ایران ۲.۴ درصد است و حجم مبادلات تجاری بین دو کشور در ۲ ماه امسال ۱۴۳ درصد نسبت به مدت مشابه پارسال رشد داشته است. رایزن بازرگانی ایران در عمان افزود: در راستای سیاستهای دولت و همچنین وزارت صنعت، معدن و تجارت و به ویژه سازمان توسعه تجارت ایران جهت توسعه روابط اقتصادی و تجاری با کشورهای منطقه و همسایگان، روابط تجاری ایران پارسال همواره رو به بهبود بوده و امسال با سفر مقامات ارشد کشورمان از جمله ریاست جمهوری، وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران به عمان و تقویت دیپلماسی اقتصادی و تجاری این روابط در همه زمینهها شرایط بهتری پیدا کرده است.
فلاح اوریمی با اشاره به ویژگیهای بازار عمان و روابط دوستانه و راهبردی و استراتژیک بین جمهوری اسلامی ایران و عمان و فراهم بودن زمینههای صادرات به این کشور، بر ضرورت استفاده از این فرصتها به منظور توسعه صادرات به کشور فوق و حضور در بازارهای ثالث از طریق عمان تأکید کرد.