گزارش
مدیر صنایع تبدیلی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: در حال حاضر ۱۰۰ هزار تن برنج بومی گیلان در دست دلالان است. قاسم جوادزاده با اشاره به اینکه اصلاح ساختار واحدهای شالیکوبی موجب ارتقای امنیت غذایی و همچنین بهبود وضعیت بهداشتی برنج میشود، اظهار کرد: بسته بندی برنج اخیرا مورد توجه واحدهای شالیکوبی قرار گرفته است و از ۷۵۰ هزار تن برنج سفید تولید شده در گیلان ۱۲۰ هزار تن آن بسته بندی میشود. وی افزود: با بستهبندیهای شکیل، برنج گیلان بیشتر به دنیا معرفی میشود. جوادزاده ادامه داد: البته بسته بندی برنج باید قیمت منطقی داشته باشد و اگر بیش از اندازه به قیمت برنج بیافزاید، حقوق مصرف کننده تضعیف خواهد شد.وی با اشاره به اینکه متاسفانه برخی از برنجکاران از رنج تولید برنج سود نمی برند و سود گرانی برنج به جیب دلال میرود، تصریح کرد: در حال حاضر برنجکاران ما اغلب محصول خود را فروخته اند و فقط ۱۰ تا ۱۵ درصد برنج دست کشاورزان مانده است چون کشاورز در زمان داشت پول قرض گرفته است و پس از برداشت برنج باید بلافاصه پول را بابت بدهکاریاش بپردازند.