معاون اول رییس جمهور:
عملکرد بانک ها مورد ارزیابی قرار گیرد
اولین جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید در دولت سیزدهم به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد.
محمد مخبر در این جلسه با تاکید بر اینکه حل مشکلات بخش تولید نیازمند ریشه یابی مشکلات و برنامه ریزی دقیق برای حل مسائل است، گفت: باید تلاش کنیم با ریشه یابی و آسیب شناسی مشکلات، مسائل اصلی بخش تولید را شناسایی و مرتفع کنیم تا شاهد تعطیلی هیچ بنگاه اقتصادی و تولیدی در کشور نباشیم. معاون اول رییس جمهور بر ضرورت بررسی و احصاء اصلی ترین و مهمترین مسائل پیش روی بخش تولید تاکید و خاطرنشان کرد: اقتصاد ایران اقتصاد بانکی است و نقش بانک ها در تامین نقدینگی مورد نیاز بخش تولید بسیار پراهمیت است که ضرورت دارد عملکرد بانک ها براساس تکالیفی که بر عهده آنها گذاشته شده مورد ارزیابی قرار گیرد. وی از زنجیره توزیع به عنوان یکی از مهمترین بخش های مرتبط با تولید یاد کرد و گفت: تا زمانی که زنجیره توزیع ساماندهی نشود، شاهد حل مسائل و موانع پیش روی بخش تولید در کشور نخواهیم بود. در این جلسه که وزرای صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی، معاون حقوقی رییس جمهور، رییس اتاق بازرگانی ایران، تعدادی از مدیران عامل بانک ها و نمایندگان دستگاه های اجرایی ذیربط نیز حضور داشتند، گزارشی از تاریخچه فعالیت کارگروه ها و ستادهای مرتبط با رفع موانع تولید و نیز عملکرد کلان کارگروه های استانی ستاد ارائه شد. وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز در این جلسه درخصوص اهم موانع و مشکلات شناسایی شده بخش تولید توضیحاتی ارائه کرد و گفت: ۲۱۵ مسئله و مشکل مرتبط با بخش تولید شناسایی شده و برنامه ریزی های لازم برای حل این مسائل از طریق ۲۱ اقدام و پروژه صورت گرفته است. در این نشست مقرر شد سازوکار امهال مطالبات از واحدهای تولیدی تا پایان شهریور ۱۴۰۱ در اولین جلسه شورای پول و اعتبار مورد تصمیم گیری قرار گیرد. در این جلسه پس از بحث و تبادل نظر در خصوص راهکارهای رفع موانع تولید، تصمیماتی نیز اتخاذ و مقرر شد معاونت نظات بانک مرکزی به همراه هر یک از بانکها میزان تسهیلاتی که بانکها باید بر اساس قانون پرداخت می کردند را ظرف یکماه بررسی کرده و در صورت کوتاهی بانک های عامل، با فوریت جبران شود. همچنین مقرر شد تعداد بنگاه های تملک شده هر یک از بانکها فهرست شود و با حضور بانک مرکزی، بانکهای عامل و وزارتخانه تخصصی حوزه فعالیت هر یک از این بنگاه ها، درباره فعال سازی و تعیین تکلیف این بنگاه ها اقدام فوری بعمل آید.
دریادار تنگسیری :
بر اساس اصل «ما می توانیم»کارهای ناممکن و سخت،ممکن وآسان میشود
فرمانده نیروی دریایی سپاه با بیان اینکه بر اساس اصل «ما می توانیم» تمام کارهای ناممکن و سخت،ممکن وآسان می شود گفت: با تلاش افسران جوان و متخصص و تخصصی کردن آموزش ها در مهندسی نیروی دریایی سپاه و شعار « ما می توانیم» صرفه جویی قابل توجهی بر اساس رعایت اصل« اقتصاد مقاومتی» در نیروی دریایی سپاه صورت گرفت.
مراسم رونمایی از ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین مهندسی و پشتیبانی رزم باز سازی شده در ندسا با حضور دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انجام شد. در این مراسم ۹۱ دستگاه خودروی سنگین و نیمه سنگین بازسازی شده شامل کشنده ها و ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین در کلاس های متفاوت مهندسی رزم و پدافند غیر عامل که توسط مهندسان و کارگران زبردست ، مومن و انقلابی ، بازسازی شده اند، رونمایی و به چرخه خودرویی این نیرو اضافه شد.دریادار تنگسیری در این مراسم با مثبت ارزیابی کردن این کار جهادی، اظهار داشت: نیروی دریایی سپاه با توجه به مأموریت ذاتی در حوزه خلیج فارس و تنگه حساس هرمز برای انتقال و ترابری تجهیزات مهندسی و رزمی عملیاتی ، نیازمند انواع ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین در مناطق صعب العبور، جزایر و سواحل بنادر جنوبی است تا در زمینه عمران ،آباد سازی،محرومیت زدایی، فعالسازی اسکله ها، لایروبی حوضچه ها، ساخت دیوار ها و کانال های دفاعی و سازه های دیگر مورد استفاده قرار دهد. فرمانده نیروی دریایی سپاه با بیان اینکه بر اساس اصل «ما می توانیم» تمام کارهای ناممکن و سخت،ممکن وآسان می شود افزود: بازسازی این ماشین آلات و کشندهها، درگذشته توسط مجموعه های خارج از سپاه و با هزینه های زیادی انجام می شد ولی امروز به حمدالله با تلاش افسران جوان و متخصص و تخصصی کردن آموزش ها در مهندسی نیروی دریایی سپاه و استفاده از اصل « ما می توانیم» و با نگاه به ظرفیت و توان داخلی ، این موضوع را سر لوحه فعالیتهای خود قرار دادیم و امروز به توفیق الهی، بازسازی تمام ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین در گروه مهندسی شهدای خلیج فارس نیروی دریایی سپاه انجام می شود و همکاران ما توانسته اند صرفه جویی قابل توجهی بر اساس رعایت اصل« اقتصاد مقاومتی» انجام دهند. فرمانده نیروی دریایی سپاه با اشاره به اینکه نیروی دریایی برای بازسازی ادوات مهندسی خود ، تمام قابلیتها را پای کار آورده است ، گفت: امروز با پشت سر گذاشتن تحریمهای ظالمانه و تبدیل آن به فرصت های مطلوب و با تحقق شعار همیشگی « ما می توانیم »، ۹۱ دستگاه از انواع ماشین آلات مهندسی ، اعم از سنگین و نیمه سنگین در کلاسهای متفاوت ، بازسازی و به چرخه خودرویی سازمان مهندسی رزم و پدافند غیر عامل نیروی دریایی سپاه اضافه می شود.