مدیرعامل توانیر:
مشترکان پرمصرف برق آموزش میبینند
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) گفت: مشترکان پرمصرف و خوشمصرف در طرح «برق امید» راهکارهای کاهش مصرف را آموزش خواهند دید.
«محمدحسن متولی زاده» افزود: مشترکان پر و خوش مصرف در طرح«برق امید» آموزشهای لازم را دریافت خواهند کرد تا با بکارگیری این روشها به جرگه مشترکان کم مصرف درآمده و به این ترتیب و به طور قطع، جمعیت هدف در این طرح محقق خواهد شد.
وی ادامه داد: طرح «برق امید» با هدف اصلاح الگوی مصرف خانگی طراحی شده و همه مشترکان را تحت پوشش قرار میدهد.
مدیرعامل توانیر خاطرنشان ساخت: مشترکان در این طرح به سه دسته خوش مصرف، کم مصرف و پر مصرف تقسیم شدهاند.
متولی زاده گفت: برای مشترکان کم مصرف پاداش یا تخفیف در نظر گرفته شده که در اینجا ۱۰۰درصد است، اما پر مصرفها و خوش مصرفها آموزش میبینند که چه روشهایی را بکار گیرند تا مصرف خود را کاهش دهند.
وی ادامه داد: تعرفههای برق به صورت پلکانی محاسبه می شود، بنابراین مشترکان پر و خوش مصرف به هر میزان که مصرف خود را کاهش دهند صورت حساب آنها با ضریب دو کاهش مییابد.
مدیرعامل توانیر افزود: نکته مهم و اساسی در این بخش آن است که امیدواریم با آموزشهایی که داده میشود تعدادمشترکانی که به کم مصرفها اضافه میشوند افزایش یابد و لذا تعدادی که برای این طرح پیشبینی شده به طور قطع تحقق خواهد یافت.
گفتنی است دوم شهریورماه امسال هیات وزیران مصوبه برق رایگان برای مشترکان کم مصرف را تصویب کرد .بر اساس این مصوبه مقرر است طرح برق امید اجرایی شود.
طرح «برق امید» مخصوص مشترکان خانگی است و الگوهای آن نیز از عملکرد خود مردم در سالهای گذشته استخراج شده است. به طور متوسط در کل کشور حدود ۳۰ درصد از مشترکان برق در محدوده کم مصرف، ۱۵ درصد پرمصرف و ۵۵ درصد در محدوده خوش مصرف هستند، اما این تقسیم بندی ارتباطی به محدوده جغرافیایی یا درآمد خانوار ندارد بلکه براساس میزان مصرف برق آنها شکل گرفته است. تخفیف ۱۰۰ درصدی بهای برق درطرح «برق امید» برای مشترکان کم مصرف در نظر گرفته شده است. در طرح «برق امید»، مشترکان برق خانگی در سه گروه کممصرف، خوشمصرف و پرمصرف قرار میگیرند. بر این اساس، مشترکان کممصرف از تخفیف ۱۰۰ درصدی در قبض برق بهرهمند میشوند، از مشترکان خوشمصرف قدردانی میشود و مشترکان پرمصرف نیز با انجام کارهایی از عنوان پرمصرف دور شده و به خوشمصرفها میپیوندند.
سرپرست مدیریت طرح سیانجی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی:
کارت بیش از ۴۷ هزار خودرو دوگانهسوز
اصلاح میشود
سرپرست مدیریت طرح سیانجی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی گفت: طرح اصلاح کارت خودرو برای خودروهایی که در گذشته به صورت غیرمجاز دوگانهسوزشده، اما در بازرسی فنی گواهی سلامت دریافت کردهاند، آغاز شده است و ۴۷ هزار و ۲۰۰ خودرو مشمول این طرح هستند.
محمدحسین باقری در این باره افزود: روند صدور کارت جدید خودرو برای ماشینهای تبدیلی از سوی پلیس راهور آغاز شده که این مهم با تعامل وزارتخانههای نفت، کشور و صنعت، معدن و تجارت محقق شد.
وی در مورد خودروهایی که شامل این طرح میشوند، تأکید کرد: بر اساس آخرین آمار که امروز اعلام شد ۱۳۰ هزار خودرو در سامانه تبدیل رایگان خودروهای عمومی وزارت نفت ثبتنام کردهاند که در ارزیابیهای انجامشده، ۴۷ هزار و ۲۰۰ خودرو مشمول این طرح میشوند. سرپرست مدیریت طرح سیانجی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی با بیان اینکه تاکنون نیز ۲۰ هزار و ۷۰۰ خودرو دوگانهسوز شده و 5 هزار و ۸۰۰ خودرو نیز در نوبت تبدیل قرار دارند، تصریح کرد: خودروهایی که در کارت خودرو با عنوان دوگانهسوز ثبت شده، در جریان معاینه فنی سالانه سیستم گاز آنها نیز بررسی میشود و مشکلی وجود ندارد.
باقری افزود: در این میان تعدادی خودرو وجود دارد که بهصورت کارگاهی دوگانهسوز شدهاند و کارت خودرو برای این خودروها بنزینی صادر شده است که این خودروها باید برای دریافت گواهی سلامت تجهیزات سیانجی خود، به یکی از مراکز مجازی که وزارت صنعت، معدن و تجارت معرفی کرده، مراجعه کنند.
وی با بیان اینکه پس از بررسیها و تأیید سلامت تجهیزات، پلاک خودروها به پلیس راهور برای تعویض کارت خودرو ارسال شود، گفت: خودروهایی که در معاینات فنی تأیید میشوند، در فهرست پلیس راهور وارد خواهند شد.
سرپرست مدیریت طرح سیانجی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی با اشاره اهداف در نظر گرفته شده برای اجرای این طرح گفت: این طرح بهمنظور هوشمندسازی جایگاههای سیانجی و جلوگیری از بروز حوادث در جریان است و هدف این است که هیچ خودرویی بدون معاینه فنی امکان سوختگیری نداشته باشد.
نیروگاههای خورشیدی در اماکن عمومی پایتخت احداث می شود
مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با تاکید بر کاهش ۱۰ درصدی انرژی مصرفی فضاهای تحت مدیریت شهرداری تهران تا پایان برنامه سوم شهر، از احداث و توسعه نیروگاههای خورشیدی در اماکن عمومی پایتخت خبر داد.
بر اساس اعلام روز یکشنبه اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران؛ «شینا انصاری» با بیان اینکه رو به اتمام بودن منابع سوخت های فسیلی و تخریب محیط زیست توسط آلاینده های ناشی از بهره برداری از این منابع انرژی، گزینه استفاده و توسعه کاربرد انرژی های تجدیدپذیر را امری ضروری و اجتناب ناپذیر کرده است گفت: احداث نیروگاه های خورشیدی مدتی است در شهرداری تهران با جدیت دنبال میشود.
وی تصریح کرد: در زمینه توسعه انرژیهای تجدیدپذیر، شهرداری تهران بهعنوان یکی از متولیان اصلی شهر تهران با داشتن حوزههای تحت تملک خود، میتواند نقش مهمی در کاربرد و توسعه انرژیهای تجدیدپذیر ایفا کند که یکی از بارزترین آنها، تدوین مصوبه الزام شهرداری تهران به توسعه انرژیهای نو و تجدیدپذیر و نظارت مستمر بر اجرای آن است که بر اساس آن شهرداری تهران در سالهای اخیر از جمله نهادهای پیگیر و عامل به توسعه انرژیهای نو در سطح شهر تهران بوده و برای الگوسازی و فرهنگسازی توسعه انرژیهای نو اقدامات بسیاری را اجرا کرده است.
انصاری ادامه داد: توسعه انرژی های پاک و تجدیدپذیر، با اولویت تولید برق و حرارت خورشیدی در ساختمان های شهرداری و فضاهای عمومی، تامین ۲ درصد انرژی سالیانه در شهرداری تهران از انرژی های تجدیدپذیر، توسعه ۶۳۰ کیلووات ساعت ظرفیت اسمی نیروگاه های خورشیدی در سال ۹۹، تولید ۹۴۵ مگاوات برق در طول سال، کاهش ۷۲۴ تنی دی اکسید کربن (گاز گلخانه ای) و کاشت ۳۶۲۰ اصله درخت در شهر تهران از دستاوردهای نیروگاه ۶۳۰ کیلوواتی از جمله اقدامات در دست اجراست. به گفته ی انصاری تکنولوژی استفاده از انرژی های تجدیدپذیر نسبتاَ نو بوده و پرداختن به این انرژی ها از نظر پژوهشی و کسب دانش فنی و اقتصادی کردن آنها امری ضروری است. مدیر کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با بیان اینکه متخصصان و برنامه ریزان انرژی در دنیا اتفاق نظر دارند که انرژی های تجدیدپذیر باید نقشی بهتر از آنچه که امروزه در دنیا برای تامین انرژی مورد نیاز جوامع بشری دارند، ایفا کنند، ابراز امیدواری کرد؛ با تلاشهای که در این زمینه انجام شده و قطعاً ادامه خواهد داشت گام های مؤثری در کاهش مصرف سوختهای فسیلی که وضع هوای شهر تهران را هم بهبود میبخشد، برداشته شود.