روزنامه کائنات
7

شهرستان

1404 چهارشنبه 8 بهمن - شماره 5004

مدیرکل بهزیستی استان خبر داد:

آغاز پویش سلامت اجتماعی «سلام» در محلات اصفهان از نیمه بهمن

 اصفهان - مدیرکل بهزیستی استان اصفهان از آغاز پویش سلامت اجتماعی محله‌محور «سلام» به صورت همزمان با سراسر کشور در نیمه بهمن ماه خبر داد.
سمیه کریمی در نشست خبری اظهار داشت: این پویش با رویکردهای محله‌گرایی، مشارکت‌محوری، توانمندسازی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های اجتماعی اجرا خواهد شد.
وی هدف اصلی این طرح را ارتقای سلامت اجتماعی و روانی عموم مردم به‌ویژه جامعه هدف بهزیستی عنوان کرد و افزود: نگاه سازمان به این پویش، نگاهی توانمندسازی، حمایتی و توسعه‌ای است.
مدیر کل بهزیستی استان اصفهان پیش‌بینی ۱۲۰ پایگاه محلی ، بهره‌گیری از ۹۳ مرکز مثبت زندگی در استان به عنوان پایگاه راه‌اندازی و سامانه ثبت‌نام داوطلبان را زیرساخت‌ اجرایی و گستره طرح برشمرد و تأکید کرد: مشارکت‌های داوطلبانه تنها محدود به کمک‌های نقدی نیست و هر فرد با هر توانمندی می‌تواند مشارکت کند.
وی از همه شهروندان دعوت کرد با ثبت‌نام در سامانه طرح، با دانش و مهارت خود به همنوعان و هم‌محله‌ای‌ها یاری رسانند.
کریمی در پایان خاطرنشان کرد: این طرح گامی مهم در راستای مردمی‌سازی خدمات اجتماعی و تقویت سرمایه اجتماعی در محلات است و ثمره آن ارتقای کیفیت زندگی مددجویان خواهد بود.
کمبود نیرو در تامین اجتماعی اصفهان؛ خطر تعطیلی بخش‌های بیمارستانی
مدیر درمان تامین اجتماعی استان اصفهان از کمبود جدی نیرو خبر داد و هشدار داد در صورت تداوم این وضعیت، ممکن است بخش‌هایی از بیمارستان‌های ملکی این سازمان تعطیل شود
علی ترک در نشست خبری  خالی ماندن ۵۳ یونیت دندانپزشکی به دلیل نبود دندانپزشک و کمبود بیش از ۵۰۰ نیرو در درمانگاه‌ها و بیمارستان‌های ملکی تأمین اجتماعی استان اصفهان را از چالش‌های این مدیریت دانست و افزود: بازنشستگی نیروها تا پایان سال، مشکل را حادتر می‌کند.
 وی از جمله خدمات فعلی مدیریت درمان تامین اجتماعی استان اصفهان را فعالیت ۴۲۰ متخصص و ۲۷۵ پزشک عمومی در مراکز تحت قرارداد و ارائه خدمات رایگان به بیمه‌شدگان بالای ۶۵ سال در  بیمارستان‌های دولتی اعلام کرد.
مدیر درمان تامین اجتماعی استان اصفهان در ادامه با اشاره به خرید تجهیزات با دلار آزاد و بدون ارز ترجیحی،  توقف ساخت بیمارستان میلاد ۲ به دلیل ناترازی مالی و وجود  فقط  ۳ بیمارستان ملکی برای ۴ میلیون بیمه‌شده در استان اصفهان خاطر نشان کرد: این وضعیت دسترسی بیمه‌شدگان به خدمات درمانی را با تهدید مواجه کرده است.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه