روزنامه کائنات
7

شهرستان

1404 دوشنبه 1 دي - شماره 4979

تاکید رئیس شورا به تامین کارت اتوبوس مورد نیازشهروندان

 کرج - سیروس رنجبرکهن: رئیس شورای اسلامی شهر کرج خواهان پیگیری درخواست‌های مردمی در خصوص نبود کارت اتوبوس و مشکلات ناشی از آن برای شهروندان شد و از شهرداری کرج خواست به فوریت نسبت به این مسئله رسیدگی کند.
مسعود محمدی با اشاره به مراجعات متعدد مردمی و درخواست‌های شهروندان نسبت به عدم وجود کارت اتوبوس و مشکلات ناشی از آن ، گفت: تامین امکانات و خدمات لازم برای بهره‌مندی از حمل ونقل عمومی پویا و به تبع آن داشتن شهری سالم‌تر، امری بسیار ضروری و حیاتی‌ست که شهرداری کرج باید نسبت به تحقق آن اهتمام کافی داشته باشد.
وی با بیان اینکه اقدامات خوب و موثر دوره ششم مدیریت شهری در حوزه حمل و نقل عمومی نباید به واسطه برخی مشکلات نادیده گرفته شده یا کم‌اثر جلوه کند ، اذعان کرد: برخی شهروندان انتقاداتی را نسبت به نبود کارت اتوبوس مطرح کرده‌اند که ضروری است شهرداری کلانشهر هر چه زودتر نسبت به بررسی مشکل و رفع آن اقدام کند. محمدی در ادامه با اشاره به اهمیت توسعه و ساماندهی حمل‌ونقل عمومی در کلانشهر کرج، خواستار تعیین‌تکلیف هرچه سریع‌تر وضعیت دپوی قطار شهری شد و اظهار داشت: آخرین وضعیت دپو، اقدامات انجام‌شده و برنامه‌های پیش‌رو باید به‌صورت شفاف و دقیق احصاء شود. رئیس شورای اسلامی شهر کرج، همچنین روند خرید رام قطار شهری را از موضوعات مهم و اولویت‌دار شورا دانست و تصریح کرد: ضروری است گزارش جامعی از فرآیند خرید، موانع موجود و زمان‌بندی اجرای آن تهیه و توضیحات لازم در شورای اسلامی شهر کرج به اعضا ارائه شود تا تصمیم‌گیری‌های لازم در این خصوص انجام گیرد.

مهارت‌آموزی روستامحور
 پیشران اقتصاد مردمی گلستان
  عبدالعلی کیان‌مهر، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گلستان در سومین جلسه کارگروه توسعه مهارت استان گفت: مهارت‌آموزی یکی از مؤثرترین ابزارها برای عبور از شرایط سخت اقتصادی و ارتقای تاب‌آوری معیشتی جامعه است. وی با اشاره به اینکه حدود ۴۷ درصد جمعیت استان روستایی هستند، افزود: گلستان ظرفیت کم‌نظیری برای توسعه تولید، اشتغال و مهاجرت معکوس دارد که تنها با آموزش هدفمند و متناسب با نیاز بازار کار بالفعل می‌شود. کیان‌مهر گفت: دهیاری‌ها به عنوان بازوی انتقال آموزش و مهارت به روستاها می‌توانند در شناسایی ظرفیت‌ها و اجرای برنامه‌های مهارتی نقش کلیدی داشته باشند. وی گفت: رویکرد پرداخت تسهیلات بدون آموزش، نه‌تنها اشتغال پایدار ایجاد نمی‌کند بلکه منجر به افزایش بدهکاران بیکار می‌شود. معاون اقتصادی استاندار گفت: با آموزش و توسعه بسترهای فروش، به‌ویژه فروش اینترنتی، می‌توان نقش زنان را در اقتصاد خانواده تقویت کرد. کیان‌مهر با قدردانی از پوشش بیش از ۳۵۰ روستا توسط آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای در سال گذشته افزود: این میزان کافی نیست و باید گسترش یابد. وی در پایان تأکید کرد: مهارت‌آموزی کلید توانمندسازی مردم و مسیر اصلی عبور استان از شرایط اقتصادی فعلی است و تحقق آن نیازمند همراهی همه دستگاه‌هاست.

زیرساخت، طبیعت و تنوع قومی؛
سه مزیت راهبردی گلستان برای جهش گردشگری
 معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار در مراسم شب فرهنگی ایران و تاجیکستان و آیین اختتامیه هفدهمین جشنواره بین ‌‌‌المللی فرهنگ اقوام در گرگان با اشاره به ظرفیت های بی بدیل استان اظهار کرد: گلستان علاوه بر جنگل‌های ‌هیرکانی، دارای ظرفیت‌های بکر و متنوعی از جمله اقلیم های متنوع، جاذبه‌های طبیعی و تاریخی و ‌همچنین ظرفیت‌های گردشگری دریایی است که همگی در جذب گردشگر و رونق صنعت گردشگری نقش مؤثری دارند‌.  سیدمهدی مهیائی با تأکید بر نقش زیرساخت‌ها در توسعه پایدار، ظرفیت‌های ‌طبیعی، قومی و فرهنگی استان را مزیتی کم‌نظیر برای رونق گردشگری ملی و بین‌المللی دانست‌.‌وی با اشاره به جایگاه ممتاز منابع طبیعی استان افزود: بیش از ۴۵۰ هزار هکتار از اراضی گلستان را ‌جنگل‌های هیرکانی تشکیل می‌دهد که حدود یک‌چهارم وسعت استان را دربرمی‌گیرد و این ظرفیت ‌طبیعی ارزشمند می‌تواند به یکی از موتورهای محرک توسعه گردشگری تبدیل شود‌.‌معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار گلستان ادامه داد: برخورداری از هشت اقلیم متنوع، حضور ۱۷ قوم و خرده‌فرهنگ، جاذبه‌های متنوع تاریخی و طبیعی و همچنین ظرفیت‌های ‌گردشگری دریایی، گلستان را به استانی متمایز در نقشه گردشگری کشور بدل کرده است‌.مهیائی همچنین با اشاره به حضور کشورهای آسیای مرکزی در این رویداد فرهنگی گفت: حضور کشورهایی مانند قزاقستان، ‌ازبکستان و  تاجیکستان همزمان با برگزاری جشنواره و اجرای شب‌های فرهنگی مشترک، موجب تقویت اشتراکات ‌فرهنگی میان ایران و کشورهای آسیای میانه و ایجاد بستر مناسب برای گسترش تعاملات فرهنگی شده است‌. 

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه