روزنامه کائنات
8

صفحه آخر

1404 سه‌شنبه 11 آذر - شماره 4965

در حکمی از سوی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی؛

رئیس سی و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران معرفی شد

 وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در حکمی «محسن جوادی» معاون امور فرهنگی این وزارتخانه را به عنوان رئیس سی و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران منصوب کرد.
به گزارش روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سیدعباس صالحی در حکمی خطاب به محسن جوادی نوشت: «نظر به اهمیت و جایگاه محوری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در زیست بوم فرهنگی کشور، تقویت اقتصاد نشر، گسترش فرهنگ کتاب خوانی، ترویج عدالت فرهنگی و ارتقای تعاملات فرهنگی داخلی و بین‌المللی و با توجه به مراتب دانش و تجربیات ارزشمند جنابعالی به عنوان رئیس سی و هفتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران منصوب می‌ شوید.
امید است با بهره‌گیری شایسته از ظرفیت‌های فرهیختگان حوزه نشر و اهل قلم کشور و استفاده بهینه از توانمندی‌های معاونت امور فرهنگی و مؤسسه خانه کتاب و ادبیات ایران، در تحقق اهداف این رویداد فرهنگی بزرگ و برگزاری مطلوب آن موفق و مؤید باشید.»
گفتنی است، نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از سال ۱۳۶۶ آغاز به کار کرد و به یکی از بزرگ‌ترین رویدادهای فرهنگی کشور تبدیل شد. نخستین دوره آن در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار شد و با حضور صدها ناشر داخلی و خارجی توانست جایگاه ویژه‌ای در فضای فرهنگی ایران بیابد.
این نمایشگاه هر سال در اردیبهشت‌ماه برگزار می‌شود و علاوه بر عرضه و فروش کتاب، بستری برای رونمایی آثار تازه، نشست‌های تخصصی، گفت‌وگوهای فرهنگی و تعامل میان نویسندگان، ناشران و مخاطبان فراهم می‌آورد. حضور ناشران خارجی از همان دوره‌های ابتدایی، این رویداد را به یک پل ارتباطی میان فرهنگ ایران و جهان بدل کرده است.
در طول سال‌ها، محل برگزاری نمایشگاه تغییراتی داشته است؛ از محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران تا مصلای امام خمینی(ره) و مجموعه شهر آفتاب، اما همواره با استقبال گسترده مردم مواجه بوده و به عنوان یک جشن فرهنگی شناخته می‌شود.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه