روزنامه کائنات
6

انرژی

1404 يکشنبه 27 مهر - شماره 4934

مدیر بهینه‌سازی مصرف انرژی شرکت ملی صنایع پتروشیمی:

سامانه مدیریت انرژی در صنعت پتروشیمی راه‌اندازی می‌شود

 مدیر بهینه‌سازی مصرف انرژی شرکت ملی صنایع پتروشیمی از برنامه این شرکت برای استقرار سامانه مدیریت انرژی خبر داد و گفت: هلدینگ‌ها و شرکت‌های پتروشیمی برای استقرار این سامانه از تمام ظرفیت‌های موجود استفاده کنند.
به گزارش کائنات و به نقل از شانا، علی‌ ربانی با بیان اینکه تغییر فرهنگ مصرف نیازمند زمان و افزایش آگاهی عمومی است، اظهار کرد: امیدواریم امسال خانواده‌های کارکنان صنعت پتروشیمی نیز حضور پررنگ‌تری در پویش ۱۰ درصدی کاهش مصرف انرژی داشته باشند.
وی با یادآوری ارتباط مستقیم بهینه‌سازی مصرف انرژی و کاهش انتشار کربن، بر لزوم توجه به گواهی کربن در طرح‌های بهینه‌سازی تأکید کرد.
مدیر بهینه‌سازی مصرف انرژی شرکت ملی صنایع پتروشیمی استقرار کامل سیستم مدیریت انرژی و انجام ممیزی تفصیلی انرژی هر سه سال یک‌ بار را از الزام‌های اساسی دانست و خواستار تمرکز بر اجرای مؤثر پروژه‌های بهبود و حفظ دستاوردهای حاصل از آنها شد.
ربانی با اشاره به برنامه شرکت ملی صنایع پتروشیمی برای استقرار سامانه مدیریت انرژی از مدیران عامل، اعضای هیئت‌ مدیره، مدیران انرژی و مدیران و کارکنان شرکت‌ها بابت توجه ویژه به طرح‌های بهینه‌سازی قدردانی و بر اهمیت ارتقای آگاهی عمومی در حوزه انرژی تأکید کرد.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه