روزنامه کائنات
2

سیاست

1404 دوشنبه 7 مهر - شماره 4920

مشاور رئیس جمهور:

کیفیت بخشی به احزاب با جدیت دنبال می‌شود

 مشاور رئیس‌جمهور در امور تشکل‌ها و احزاب از وجود ۱۴۳ حزب شناسنامه‌دار در کشور خبر داد و گفت: این احزاب با اقداماتی جدی به دنبال بهبود کیفیت و افزایش کارآمدی خود هستند.
نورالدین آهی در نشست خبری با اصحاب رسانه استان مرکزی که ظهر یکشنبه در اراک برگزار شد، به تفکیک احزاب شناسنامه‌دار کشور اشاره کرد و افزود: این احزاب در سه طیف مستقل، اصلاح‌طلب و اصولگرا دسته‌بندی می‌شوند.
وی با تاکید بر اینکه فعالیت این احزاب به‌عنوان موتور محرک توسعه سیاسی در کشور، ضروری و حیاتی است، ادامه داد: بدون فعالیت مؤثر احزاب، امکان تحقق موفقیت‌های سیاسی وجود ندارد.
مشاور رئیس‌جمهور در امور تشکل‌ها و احزاب اظهار کرد: ما احزاب را همواره در کنار خود می‌دانیم و حضور آنها در راستای توسعه در بخش‌های گوناگون کشور امری ضروری است.
آهی ادامه داد: در دولت چهاردهم، بیشترین تعداد نشست‌های رئیس‌جمهور با تشکل‌ها و احزاب تاکنون برگزار شده است. این نشان‌دهنده اهمیت و توجه دولت به تعامل و هماهنگی با احزاب در راستای پیشبرد اهداف توسعه‌ای کشور است.
وی اظهار کرد: بسیاری از مطالبات مردم استان مرکزی بویژه بحث مازوت‌سوزی در سفر ۲ روزه به استان مرکزی را دریافت کردم و این مسایل به طور حتم به رئیس جمهوری منتقل می‌شود.
مشاور رئیس‌جمهور در امور تشکل‌ها و احزاب عنوان کرد: این دولت تنها دولتی است که بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با تمام جریانات سیاسی کار می‌کند و یک گفتگوی ملی رو طراحی کرده تا تمام جریانات سیاسی بتوانند با هم گفت ‌و گو کنند.
آهی اضافه کرد: شهادت می‌دهم که در شورای راهبری برای انتخاب وزرا، جریانات سیاسی اولویت نبود و بحث کارآمدی افراد بود.
وی افزود: دولت چهاردهم به‌دنبال تحقق وفاق ملی است و در این راستا توانسته توفیقات خوبی به‌دست آورد. این رویکرد به ما این امکان را می‌دهد که با همگرایی بیشتر، به چالش‌های کشور پاسخ دهیم و بر روی مسئله‌های اساسی کار کنیم.
مشاور رئیس‌جمهور در امور تشکل‌ها و احزاب تاکید کرد: دولت به دنبال آن است صدای همه مردم ایران شنیده شود چه اصولگرا چه اصلاح‌طلب و چه مستقل، چه آن ۵۱ درصدی که به ما رای ندادند و چه افرادی که ما را قبول ندارن و افرادی که مهاجرت کرده‌اند.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه