روزنامه کائنات
2

سیاست

1404 يکشنبه 6 مهر - شماره 4919

مشاور رئیس جمهور:

تمرکز بر کارآمدی و توسعه سرفصل برنامه‌های دولت چهاردهم است

 مشاور رئیس جمهور در امور تشکل‌ها و احزاب با تأکید بر اهمیت کارکرد و کارآمدی در دولت چهاردهم، گفت: این دولت به دنبال سهم‌خواهی نیست و تمرکز اصلی خود را بر تحقق اهداف و بهبود عملکردها قرار داده است.
نورالدین آهی روز شنبه در نشست شورای اداری استان مرکزی در اراک با تبریک هفته دفاع مقدس، افزود: دولت چهاردم برآمده از ملت و برآمده از مردم است و اعتقاد دارد این دولت باید نقد شود، اگر نقد نشود بزرگ، سازنده و بالنده نمی‌شود.
وی بیان کرد: انتطار است تشکل‌ها و جریانات سیاسی انتطار دولت چهاردهم را نقد و بدون لکنت صحبت‌های خود را بیان کنند، زیرا وقتی می‌توانیم پیروز میدان و سازنده باشیم که صداهای گوناگون را بشنویم.
مشاور رئیس جمهور در امور تشکل‌ها و احزاب ادامه داد: زیربنای دولت چهاردهم ذیل گفتمان وفاق، گفتمان ملی است.
آهی تصریح کرد: امروز نیاز به گفتمان ملی و گفت و گو داریم و باید همدیگر را به رسمیت بشناسیم و نیاز است جناح‌ها و جریانات سیاسی آستانه تحمل خود را بالا ببرنند و بتوانند دور یک میزگرد در خصوص چالش‌ها و مطالبات مهم مردم بزرگ و سازنده را داشته باشند.
وی یادآور شد: در شورای راهبری در خصوص وزرا بحث شد که فرصت به جوانان دانشمند و فرهیخته داده شود و آنها که می‌توانند در منصب وزرا به ایران خدمت کنند، فضا برای آنها فراهم شود.
مشاور رئیس جمهور در امور تشکل‌ها و احزاب افزود: جوانان سرمایه بزرگ کشور و بسیار تاثیرگذارند و در نشست شورای اداری استان مرکزی هم تعداد آنها کم است و استاندار جوان این استان انتطار است که ۲ طیف جوانان و بانوان در نشست‌ها حضور پررنگی داشته باشند.
آهی عنوان کرد: برنامه دولت چهاردهم و شخص دکتر مسعود پزشکیان آن است که به جوانان ایران زمین باید اعتماد کرد، اگر در عرصه مدیریت پوست اندازی نکنیم دچار چالش می‌شویم. وی تصریح کرد: انتطار داریم حضور بانوان در شوراهای اداری، مدیریت استانداری‌ها، وزارتخانه‌ها و کشور نقش بی‌بدیل خود را پیدا کند.
مشاور رئیس جمهور در امور تشکل‌ها و احزاب ادامه داد: وقتی در مورد جوانان در شورای راهبری صحبت می‌شد، برای گزینه جوان ۲۵ امتیاز قرار گرفت و سعی شد در این شورا دنبال جوانان برویم اما متاسفانه گرفتار یک موضوعاتی هستیم که باید در جامعه حل شود.
آهی عنوان کرد: در پرورش نیروهای جوان، کادرسازی و استعدادیابی کارهای کوچکی صورت گرفته است، در مورد وزرا نتوانستیم خیلی استعدادهای جوان پیدا کنیم، اما فضاهایی ایجاد شد تا جوان‌هایی جسارت و شهامت برای وزیر شدن را پیدا کنند.
وی گفت: جوانان‌ها می‌توانند و این انرژی و پتانسیل را دارند، این دورنمای موفقیت برای ایران را دارند و می‌توانند برای شعار دولت چهاردهم، برای ایران قدم‌های بسیار ارزنده و بزرگ بردارند.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه