روزنامه کائنات
8

صفحه آخر

1404 يکشنبه 30 شهريور - شماره 4914

پارامونت و نتفلیکس به‌دنبال تصاحب غول سینمایی هالیوود

 گزارش‌های تازه حاکی از آن است که نتفلیکس نیز در کنار پارامونت برای خرید کمپانی «وارنر برادرز دیسکاوری» وارد رقابت شده است؛ اقدامی که می‌تواند سرنوشت یکی از بزرگ‌ترین استودیوهای هالیوود را دگرگون کند.
نتفلیکس ممکن است در اندیشه خرید استودیوی بزرگ «وارنر برادرز دیسکاوری» باشد؛ اقدامی که می‌تواند معادلات هالیوود را به‌طور کامل دگرگون کند.
رسانه‌های هالیوودی اخیرا گزارش شد که دیوید الیسون، مدیرعامل پارامونت نیز در حال آماده‌سازی پیشنهادی تمام‌نقد برای خرید کمپانی «وارنر برادرز دیسکاوری» است اما دیلن بایرز از نشریه «Puck» اعلام کرده که نتفلیکس هم احتمالا وارد رقابت برای خرید این استودیوی قدیمی شود.
ایده تصاحب برادران وارنر توسط نتفلیکس پرسش‌های زیادی را برمی‌انگیزد. این استودیو که از سال ۱۹۲۳ فعالیت دارد، پشت برخی از ماندگارترین فیلم‌های تاریخ سینما بوده است. چرا باید یک استودیوی افسانه‌ای که به‌تازگی تابستانی تاریخی در گیشه را تجربه کرده، خود را به شرکتی واگذار کند که تمرکز اصلی‌اش بر پخش آنلاین است؟ پخش اینترنتی شاید دسترسی به فیلم‌ها را ساده‌تر کند، اما به‌ندرت می‌تواند اثری فرهنگی ماندگار بر جای بگذارد.
اگر نتفلیکس واقعا کنترل وارنر برادرز را به‌دست گیرد، بلافاصله مالک مجموعه‌های ارزشمندی چون دنیای دی‌سی، هری پاتر، ارباب حلقه‌ها، مد مکس و ده‌ها فرنچایز بزرگ دیگر خواهد شد.
بااین‌همه، به نظر می‌رسد پارامونت از دیگران به معامله نزدیک‌تر است. دیوید فابر از شبکه «CNBC» گزارش داده که پارامونت پیشنهادی بین ۲۲ تا ۲۴ دلار به‌ازای هر سهم برای خرید کامل کمپانی «وارنر برادرز دیسکاوری» ارائه کرده است.
این موضوع می‌تواند یک سود کلان برای دیوید زاسلاو، مدیرعامل کمپانی «وارنر برادرز دیسکاوری»به همراه داشته باشد. پرسش اصلی اکنون این است که آیا او این پول را خواهد پذیرفت یا تصمیم می‌گیرد یکی از قدیمی‌ترین و معتبرترین استودیوهای هالیوود همچنان به‌طور مستقل پابرجا بماند.

 

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه