روزنامه کائنات
3

اقتصاد

1404 يکشنبه 30 شهريور - شماره 4914

وزیر راه و شهرسازی اعلام کرد؛

اخذ مصوبه واردات 2 هزار دستگاه اتوبوس از هیئت دولت

  وزیر راه و شهرسازی از اخذ مصوبه واردات ۲ هزار دستگاه اتوبوس از هیئت دولت و همچنین تولید یک‌هزار و ۴۰۰ دستگاه اتوبوس ساخت داخل خبر داد.
به گزارش کائنات، فرزانه صادق در آیین «تجلی خاص» ویژه تجلیل از خادمان اربعین ۱۴۰۴ در محل وزارت راه و شهرسازی با اشاره به لزوم آمادگی برای اربعین سال ۱۴۰۵ افزود: در سه راهی امام رضا نزدیک به شلمچه ترافیک پیچیده‌ای را در ایام اربعین شاهد بودیم که حتماً باید تا اربعین سال بعد ساماندهی شود.
وی با اشاره به محور مهران- دهلران- اندیمشک که مطابق آمارها کشته شدن ۱۳ زائر در این محور به ثبت رسید، گفت: کارگاه راهسازی در این محور مستقر است اما باید عملیات آن سرعت بگیرد. به گزارش کائنات، وزارت راه و شهرسازی در اربعین ۱۴۰۴ بیش از هفت میلیون زائر به عتبات عالیات را از طریق مرزهای زمینی، هوایی و ریلی به‌صورت منظم، ایمن و کارآمد مدیریت کرد که کاهش ۱۵ درصدی جان‌باختگان تصادفات در سفرها را به همراه داشت.
بر اساس آمار ارائه‌شده، در ایام اربعین امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل، تعداد فوتی‌های ناشی از تصادفات رانندگی ۱۵ درصد و مجروحین ۲۵ درصد کاهش یافت. همچنین سهم حمل‌ونقل ریلی در جابه‌جایی زائران اربعین امسال با رشد ۱۹ درصدی نسبت به سال گذشته همراه بود.

ارسال دیدگاه شما

عنوان صفحه‌ها
30 شماره آخر
بالای صفحه