تدوین سند مدیریت راهبردی
شرکت نفت و گاز پارس به مرحله اجرا رسید
بوشهر-رضا حیدری :با هدف تحقق چشمانداز توسعه و حرکت در مسیر تعالی سازمانی ، فرآیند تدوین سند مدیریت استراتژیک شرکت نفت و گاز پارس وارد مرحله اجرایی و عملیاتی کردن راهبردها شد.
نشست هماندیشی برنامهریزی راهبردی و عملیاتی این شرکت با هدف بازنگری و تدوین سند برنامهریزی استراتژیک شرکت تا افق 1414 صبح دیروز (دوشنبه، 23 تیر 1404) برگزار شد. این نشست به دعوت مدیریت برنامهریزی و کنترل طرحها و با حضور معاونان طرحهای توسعهای، عملیات و پشتیبانی و همچنین مدیران مهندسی نفت و گاز، مهندسی و ساختمان، منابع انسانی، مالی و مهندسی سیستمها و بهرهوری شرکت نفت و گاز پارس برگزار شد. در این نشست، مشاور پروژه ضمن تشریح مدل نظری و گامهای تعریفشده برای بازنگری و تدوین سند برنامهریزی استراتژیک شرکت نفت و گاز پارس، به ارائه دستاوردها و خروجیهای حاصل از اجرای دو فاز نخست پروژه پرداخت.
لازم به ذکر است، بازنگری و تدوین سند مدیریت استراتژیک شرکت نفت و گاز پارس، در راستای الزامات تعالی سازمانی و در چهار فاز تحلیل محیط درون و بیرون (فاز تشخیص)، تدوین مقاصد مطلوب و راهبردها (فاز ترسیم و تصمیم)، اجرایی و عملیاتی کردن راهبردها (فاز تجهیز و ترجمه) و تعریف نظام پایش و کنترل (فاز کنترل و تکمیل) برنامهریزی شده و در حال حاضر فاز سوم پروژه در مرحله اجرا قرار دارد.
شهرکهای صنعتی؛ از بستر تولید تا محور توسعه اجتماعی هرمزگان
رشد ۳ برابری قراردادهای سرمایهگذاری
در شهرکهای صنعتی هرمزگان
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی هرمزگان در نشست با وزیر صمت با بیان اینکه در استان ۲۹ شهرک و ناحیه صنعتی وجود دارد، گفت: یک هزار و ۴۵۷ قرار داد سرمایه گذاری در استان منعقد شده که شاهد رشد ۳ برابری در این زمینه هستیم.
سید امیر امیری زاد افزود: ۸۴۰۰ اشتغال مستقیم در شهرکهای صنعتی استان ایجاد شده که با طرحهای جذب شده این میزان اشتغال به ۲۲ هزار نفر افزایش خواهد یافت.
امیری زاد عنوان کرد: در سال گذشته ۷۵۰ میلیارد تومان صرف توسعه زیر ساختهای شهرکهای صنعتی استان شده است که این میزان در سال ۱۴۰۴ به یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان افزایش خواهد یافت.
وی وجود واحدهای عمل آوری و بسته بندی خرما را جز مزیتهای استان نام برد. امیری زاد در پایان مطرح کرد: شهرکهای صنعتی علاوه بر اینکه کانون صنعت و تجارت هستند، کانون اجتماعی نیز هستند که در این رابطه نیاز است در خصوص تأمین برق این واحدها با روشهای جایگزین چاره اندیشی شود.
درهفته عفاف و حجاب انجام شد
حفظ عفاف و حجاب زمینهساز
تحکیم بنیان خانواده است
لرستان – فاطمه یاراحمدی- جلسه ای به همین مناسبت در سالن جلسات ستاد با حضور مدیر منطقه ،کارکنان و حجت الاسلام والمسلمین مهدوی نیا دبیر ستاد امر به معروف استان برگزار شد.
حسینی مدیر منطقه ضمن خوش آمدگویی به مهمانان جلسه گفت: حجاب حافظ کرامت انسان است و همه ما وظیفه داریم نسبت به موضوع عفاف و حجاب حساسیت داشته باشیم که موجب تحکیم بنیان خانواده و ارتقای سلامت روحی جامعه میشود.
رمضان روشن پور دبیر کمیته امر به معروف و نهی ازمنکر منطقه در خصوص عملکرد منطقه در این زمینه نیز گزارشی ارائه داد.
حجت الاسلام یونس مهدوی نیز ضمن تقدیر و تشکر از مدیر منطقه به جهت اهمیت دادن به این موضوع و در راستای تقویت فرهنگ عفاف و حجاب اظهارداشت: آگاهی بخشی و تبیین فرهنگ عفاف و حجاب در کارکنان ضروری است.
وی بر نقش نهادهای دولتی در ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر و تأثیر آن بر بهبود فضای اداری گفت: سازمانهای دولتی باید پیشگام اجرای معروفات و مقابله با منکرات باشند.
دبیرستاد امربه معروف و نهی ازمنکر افزود: خلاء آگاهی بخشی و تبیین سبب می شود راه نفوذ دشمن در مسائل فرهنگی باز شود. وی ادامه داد: باید نسبت به نشر ساختار، قوانین و رویکردهای فرهنگی اقدام جدی شود. در پایان با حضور مدیر، معاونین، حراست و پایگاه بسیج منطقه از منتخبان بانوان محجبه چادری با اهدای لوح تقدیر و هدایایی تجلیل به عمل آمد.