اسامی محصولات آرایشی فاقد مجوز منتشر شد
سازمان غذا و دارو اسامی تعدادی محصول آرایشی بدون مجوز را اعلام کرد.
بنابر اعلام وبدا؛ سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت اسامی تعدادی محصولات آرایشی فاقد مجوز لازم را منتشر و اعلام کرده است که برخی از محصولات آرایشی صورت به دلیل نداشتن مجوزهای لازم و مشخص نبودن ترکیبات، از سوی سازمان غذا و دارو به عنوان فرآوردههای غیرمجاز معرفی شدند.
این محصولات شامل رژگونه MISS GOLD، کرم پودر Seven Girl – Perfect foundation، کانتور صورت Versai، سایه چشم، سایه اکلیلی و پالت سایه GLITTERING STAR EYESHADOW – VIOLET، سایه چشم DoDo Girl – Eyeshadow، کرم پودری لب POWDER LIP CREAM – WB و کرم پودری لب WARCABEAUTY است.
معاون فرماندار تهران عنوان کرد؛
تأکید بر لزوم شفافیت و هماهنگی
در بهرهبرداری از عواید پروژههای حریم شهر تهران
معاون فرماندار تهران با اشاره به وضعیت حریم پایتخت، گفت: هدف اصلی، استفاده مؤثر از منابع و عواید در راستای خدمت به مردم و ارتقای زیرساختهای مناطق پیرامونی شهر تهران است و این امر نیازمند همکاری و همافزایی میان همه نهادهای مرتبط است.
سعید بشیری با اشاره به ضوابط قانونی مرتبط با ساختوساز و پروژههای عمرانی در حریم شهر، بر ضرورت هماهنگی میان دستگاههای اجرایی و نهادهای نظارتی برای هدایت صحیح عواید حاصل از این پروژهها تأکید کرد.
بشیری با استناد به تبصره ۳ ماده ۹۹ قانون شهرداریها، خاطرنشان کرد: نظارت بر پروژههای واقع در حریم با هماهنگی فرمانداری و بخشداریهای ذیربط انجام میشود و این نظارت بخشی از وظایف قانونی ما در مسیر عمران و آبادانی مناطق حاشیهای است.
وی با اشاره به برخی دیدگاههای موجود در حوزه مدیریت شهری درباره عواید حاصل از پروژههای حریم، گفت: در برخی موارد، تصور میشود سهم مشخصی از این عواید به مناطق مربوطه نمیرسد، اما بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر تهران و تأیید هیئت تطبیق فرمانداری، مسیر قانونی این منابع مشخص شده و لازم است با دقت و هماهنگی، در توسعه متوازن مناطق مورد استفاده قرار گیرد.
معاون عمرانی فرمانداری تهران با اشاره به بند ۲ تبصره ۵ مصوبه شورای اسلامی شهر تهران، تصریح کرد: در این مصوبه تأکید شده است که انضباط و شفافیت مالی در بهرهبرداری از منابع باید با هماهنگی کامل با فرمانداری و شوراهای اسلامی شهرستان انجام گیرد.
وی همچنین با اشاره به نقش مؤثر فرمانداری در سه بخش مرکزی، کن و آفتاب، افزود: پروژههای متعددی در این مناطق تعریف شده و بخشی از هماهنگیها برای هدایت عواید آنها انجام شده است. با این حال، برای برخی پروژهها همچنان نیاز به تکمیل هماهنگیها و اقدامات اجرایی وجود دارد.
براساس گزارش روابط عمومی فرمانداری تهران، معاون هماهنگی و امور عمرانی فرمانداری تهران تأکید کرد: هدف اصلی، استفاده مؤثر از منابع و عواید در راستای خدمت به مردم و ارتقای زیرساختهای مناطق پیرامونی شهر تهران است و این امر نیازمند همکاری و همافزایی میان همه نهادهای مرتبط است.
سردار رحیمی خبر داد؛
کشف ۲۲۰۰ تن برنج احتکاری از ۴ انبار
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از کشف بیش از دو هزار و ۲۰۰ تن برنج احتکاری خبر داد.
سردار حسین رحیمی با تأکید براینکه مقابله با احتکار کالای اساسی از جمله مأموریت های اصلی این پلیس است، بیان کرد: در روزهای گذشته به دنبال چالش های ایجاد شده در بازار برنج این موضوع در دستور کار پلیس امنیت اقتصادی قرار گرفت.
وی گفت: به منظور مقابله جدی با عاملان ایجاد این مشکل که در حقیقت دلالان و سوداگران اقتصادی هستند طرح دو روزه پلیس امنیت اقتصادی در کشور اجرا شد.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه در این طرح از ۴۹ شرکت توزیع برنج و انبار هدف، بازدید شد، اعلام کرد: در اجرای این طرح دو هزار و ۲۴۵ تن انواع برنج احتکاری کشف شد.
سردار رحیمی با اشاره به اینکه شرکت های متخلف در رسیدگی اولیه ۹۱ میلیارد تومان جریمه شدند، افزود: محتکران دستگیر شده تحویل مرجع قضائی شدند.
این مقام ارشد انتظامی با تأکید بر اینکه مقابله با محتکران کالای اساسی به طور جدی مستمر در دستور کار است، گفت: محتکران و مجرمان اقتصادی بدانند که اقدام مجرمانه آنها به منزله بازی کردن در زمین دشمن است.
بر اساس گزارش سایت پلیس، رئیس پلیس امنیت اقتصادی خاطرنشان کرد: هموطنان میتوانند اخبار و اطلاعات خود در خصوص احتکار کالای اساسی و دیگر جرایم اقتصادی را با شماره تلفن ۰۹۶۳۰۰ درمیان بگذارند.
هشدار وزارت بهداشت درباره استفاده
از یخهای بزرگ صنعتی در نوشیدنیها و نذورات
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با بیان اینکه یخهای بزرگ صنعتی برای خنککردن مستقیم نوشیدنیها مناسب نیستند، گفت: البته برخی کارخانههای تولید یخ توانستهاند پروانه بهداشتی تولید یخ را از وزارت بهداشت اخذ کنند؛ یخهای تولیدی این کارخانهها، بهداشتی است و در قالبهای کوچک عرضه میشود.
مهندس محسن با بیان اینکه مصرف نوشیدنیهای خنک در فصل گرم سال افزایش مییابد، گفت: استفاده از یخ به منظور خنککردن نوشیدنیها در فصل گرم سال بسیار رایج است؛ اما رعایت برخی نکات برای استفاده از یخ ضروری است. نه تنها مصرف یخ در فصل گرم سال بلکه در برخی مراسمهای مذهبی نیز افزایش مییابد. در آستانه مراسم اربعین و ۲۸ ماه صفر قرار داریم و این روزها با ماههای گرم سال مصادف شده است.
وی ادامه داد: مردم از یخ برای خنک کردن نوشیدنی و آب آشامیدنی استفاده میکنند، اما استفاده از هر یخ برای خنککردن مستقیم نوشیدنی توصیه نمیشود. در وهله نخست، مردم سعی کنند از دستگاههای یخساز مستقر در رستورانها و مراکز پذیرای زائران که به شبکه آبرسانی کشور متصل هستند، استفاده کنند تا یخ بهداشتی در اختیار آنها قرار گیرد. رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با بیان اینکه استفاده از یخهای بزرگ صنعتی در میان مردم شایع است، توضیح داد: یخهای بزرگ صنعتی به هیچوجه برای خنککردن مستقیم نوشیدنی مناسب نیستند. مردم میبایست نوشیدنیهای خود را به صورت غیرمستقیم با یخهای بزرگ صنعتی خنک کنند؛ چرا که این یخها بهداشتی و قابلشرب نیستند. قرار دادن این یخها در کنار بطریهای نوشیدنی در یک محفظه به منظور خنککردن آنها مشکلی ایجاد نمیکنند؛ اما غوطهور کردن یخهای صنعتی در نوشیدنی به هیچوجه توصیه نمیشود.
فرهادی در پایان گفت: برخی کارخانههای تولید یخ توانستهاند پروانه بهداشتی تولید یخ را از وزارت بهداشت اخذ کنند. یخهای تولیدی این کارخانهها، بهداشتی است و در قالبهای کوچک عرضه میشود. توصیه وزارت بهداشت، استفاده از یخهای بهداشتی کوچک برای خنککردن مستقیم نوشیدنیها است.